Cu cat timp inainte inscriem copiii la gradinita??

Cu cat timp inainte inscriem copiii la gradinita?? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Am dilema asta intrucat am auzit multe discutii in care se zicea ca daca nu inscrii copilul din timp nu mai gasesti locuri libere...Baiatul meu implineste 1 an in mai 2011 si as vrea ca la 2 ani sa il dau la gradinita..hai nici chiar la 2 ani dar din septembrie 2012 trebuie pt ca n-am cu cine sa-l las acasa...asa ca voi ce parere aveti, oare sa-l inscriu din primavara asta k sa fiu sigura de loc la anul? Gradinita la care vreau sa-l inscriu nu este in zona in care locuim noi dar am auzit ca e ff buna...si sincer as vrea sa gasesc un loc aici..Oare e prea devreme sa ma duc in primavara asta? Par ridicola??

Ms pt sfaturi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da. Da.

Copilul tau are 7 luni!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Bun, deci exagerez...dar atunci cu cat timp inainte trebuie sa ma duc sa vorbesc? Mi-e teama sa nu mai gasesc loc...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gradinita e de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

din cate stiu eu, la gradinitele de stat nu primesc copii sub 3 ani, eventual sa stie sa manance singur si sa-si faca nevoile la toaleta (deci exclus pampers).

de la 2 ani... posibil o cresa.

in ambele cazuri, daca nu ai o "relatie" care sa te ajute, este extrem de greu sa inscrii un copil.

parerea mea... a unei mamici care a trebuit sa-si inscrie copilul(pe cel mare) la cresa si la gradinita de stat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Am relatii...nu-i asta problema...gradinita e mai de "fitza"..deci stiu la ce ma inham..atat numai ca nu stiu cand sa intervin ca sa nu fie tarziu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

atunci e foarte simplu... intreaba "relatia". este cel mai sigur si iti spune si ce dosar(e) trebuie sa ai pregatit (e).

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Pai "relatia" nu lucreaza acolo...intervine cand zic eu..e influenta si atat....nu stie termenii...de aia intrebam ca daca stiam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cred ca depinde de oras,in Bucuresti fiind ff mare problema vad cu gradinitele de stat.
La noi, in Arad, am fost intai cam prin martie parca si am dat o raita (spionaj artistic ) cand era vacanta ,am mai tras de limba niste ingrijitoare sa vad ce si cum,iar dupa aia s-a dus maica-mea si a vorbit cu directoarea (eu eram la birou dimineata),care a zis ce sa pregatim pentru dosar si cand sa revenim cu el cand incep inscrierile oficiale: in iunie parca era.M-am dus atunci in prima zi de inscriere oficiala cu dosarul si gata au inscris-o,de dat am dat doar suma oficiala ce o platim in fiecare an la (re)inscriere ca fond al gradinitei,adica 50 de lei.In toamna cand a inceput fetita avea 2 ani si 8 luni,dar eu i-am spus directoarei inca din primavara ca mergea singura la baie,manca singura,se imbraca/dezbraca singura,vorbea bine etc. Oricum conta in principal lipsa pampersului.Si nu a fost singura sub 3 ani,erau copii intre 2,5 si 4 ani inscrisi la grupa mica.
Eu zic ca daca vrei sa il dai in toamna viitoare,sa iti bagi relatia in functiune macar colo prin aprilie ... anul viitor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput