Prietene la bine si la greu -95

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Raluci, facem o trupa de rock, cum sa nu

multumim de aprecieri

tot sunt multe fete lipsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Gabitza e super tare Eva cu metoda ei de deplasare. Imi place de mor. Petirule de apa sunt mai funny decat Fisher Price si Vtech. O sa incep si eu sa colectionez sticlele. Dar n-avem partener de joaca.

Lyly mi-a placut Alex Happy Feet.

Lili si Many tare draguti sunt puiutii in piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Smara ma bucur sa aud vesti de la voi.Si la noi e rece gresia dar il las pe jos.Nu are nimic.Eu am mai pus pe ici pe colo covoare si sta mai mult pe ele.
Ionela tati tau e la fel?sau e mai bine?
Krelia welcome back.
Gabitza sunt divini gemenii tai.
Ramona,Many si eu am dat mazare.Am luat la borcan(scrie pe ea ca are sare,fara alt conservant.E supe fiarta.)Eu o fac asa:in putin ulei cu apa pun ceapa,ardei si morcov.Adaug piept de pui,mai pun putina apa si fierb pana sunt gata legumele.Adaug si mazarea,suc de rosii si putin busuioc,si mai fierb 10 min. buna.
Lidia imi place ca esti asa prezenta.
Si,nu in ultimul rand buna seara.

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Gabitza,sunt superbi piticutii tai si Eva este tare simpatica cum taraie funduletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Lyly l-am vazut pe Alex cu sotul si cu Geo.Am ras toti.
Noi azi am experimentat cum mancam singuri.Geo avea in mana o linguritza si incerca sa o umple si sa o duca la guritza.In acelasi timp eu ii dadeam cu alta linguritza.Cand se supara ca nu reuseste lua castronelul cu ciorbitza si manca direct din el.
Era asa dulce.Pe urma am stran si spalat atat copilul cat si scaunul si bucataria.

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna
Tare imi lipsiti
Tina, tata nu poate fi mai bine, asa ceva nu exista in boala lui. E mai rau, dar, oarecum, sunt impacata cu asta.

Sa aveti o noapte buna

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Va mai las si eu cateva poze

NB

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata...

Poftiti, e servita!

Si la noi e destul de rece gresia, dar nu stau mult pe ea,cand mai scapa,si in general sunt in deplasare si catarati pe la sertare.... acum au gasit sticlele care il asteptau pe tati sa le duca la ghena si....

Ramo,nu stiu cum a facut Domi cand a venit preotul cu Botezul, dar la mine,dupa ce i-a dat lui Dragos cu busuiocul pe cap si asta se uita la el in transa,a vrut sa-i dea si Evei,care statea si il urmarea de pe covor.Cum s-a dus spre Eva,a luat-o asta la fuga prin casa (4*4) , preotul dupa ea cu busuiocul,pana au ajuns la un punct unde nu mai avea pe unde sa fuga Eva...atunci s-a puspe urlat...parca se punea problema unei exorcizari,asa facea...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaa!
Vin si eu dupa o noapte frichinoasa si enspe tatzaieli A cam inceput toata lumea sa ma bata la cap cu intarcatu ca cica raman fara calciu si toate alea pt samburica...Dar la modu in care ma tatzaieste de t'spe ori pe noapte...mira-m-as sa o pot intarca..
Gabitza iar m-am tavalit pe jos de ras vazand pe Eva mica cum se deplaseaza ea taraind curutu!! o mai vazusem mai demult da ma gandeam ca si-a schimbat mijlocul de locomotie in piciorele!
A fost si la noi ieri preotul cu sfintitul, dar Amalia era la ta'su in brate si cand i-a vorbit preotul asa s-a rusinat si a bagat capul in umaru lu tasu, am fetita mare.. ce sa mai..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

in sfarsit pot sa spun si eu ca am dormit 2 ore legate

Gabitza, sunt bestiali mucosii, si Alex are aceeasi distractie cu sticlele, cea mai mare e aia la mama unde gaseste bidonul de 5 l
multu de

Licu', cand mergi la dr poate iti va da ceva suplimente, ce grija au altii de alaptatul tau

Many, imi plac sosetele lui Vladutz

Mergi la inceput