Prietene la bine si la greu -95
Raspunsuri - Pagina 11
RamonaCopot spune:
varza de bruxelles ati dat pana acum pa pici sa pape? cum ati preparat-o?? am luat si eu o punga congelata, dar nu am inspiratie pentru papica lui. Pentru mine am bagat-o in ciorba de porc acrita cu zeama de varza, dar el nu serveste asa ceva.
RamonaCopot spune:
Hei..rise and shine!!!
E luni dimineata, ninge, in casa avem caldurica, imediat va fac un ceai de coacaze cu lamaie, hai sa ne dezmortim.
laurairina13 spune:
Fete dragi multam frumos de urarile primite, am ramas tare impresionata de atatea urari, si mai ales si de la fete care intra mai rarut pe la noi( Marijan, Fdaniela)
Sa dea Domnul sa fie o sarcina ok, fara probleme si sa fie ce o fi, dar sa fie sanatos bebelul. E drept ca sunt si o foarte mare norocoasa, ca s-a prins asa repede, o prietena de a mea care vrea si ea bebe si se chinuie de vro cateva luni, imi spunea ca sunt ca o iepuroaica
Nu pot spune decat ca doresc la toate fetele/mamicile doritoare de bebei sa ramana gravidute la fel de repede si usor ca mine!
Multam frumos si de retetele de mazare, prestez azi si eu pt masa de la 5. Sper sa ii placa si mai ales sa ii priasca mazarea, sa nu o chinuie la burtica..
Monica, eu nu eram aseara pe faza, vad ca ti-au zis si fetele, eu am tratat-o cu albastru de metilen pus pe o discheta demachianta sau mai bine pe un betisor de ala cu vata ca sa nu te manjesti pe unghii/maini, tamponezi acolo unde sunt bubutele. Si urmatoarea tura de schimbat pampers crema Cutaden/Reviken(sunt una si aceeasi, producatori diferiti), noua cu asta ne-a mers foarte bine, unde mai pun ca e si super ieftina -6 sau 7 ron, fata de alte creme ..
Fetele..stiti vorba aia cu romanu isi face sanie vara? eu m-am apucat de crosetat martisoarede pe acum
Monis, a trecut in dimineata asta zmau pe la posta, nu era inca sosit coletul inapoi, a spus tanti aia sa incercam maine. Sper sa rezolv cat mai repede si sa primesti matzuca.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ralu_seby spune:
Niatza!
Puiul meu drag a dormit aseara de la 21:50 pana la ora 08 azi dimineata, fara trezire. Apoi a supt si am mai lancezit/dormitat opana la 10..e o premiera.
Ce-i drept in ultimul timp programul era de genul: 23-07(pt supt)-09 dimineata
Ma duc sa-i dau ceva de papa..sa vedem ce-o avea pofta.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Mami de toddler nazbatios
lylyana.ion spune:
Neata!
RamoX eu nu i-am dat nici varza
Monica, la noi merge sudocrem sau bepanthene, cateodata numai nivea cu oxid de zinc. mai ziceau fetele de crema Petrini ce se prepara la farmacie
Alinus, ma bucur ca e mai bine Dragos
Smara, sarcina usoara in continuare! pacat de reactia parintilor tai...frumoasa semnatura ce repede a trecut timpul
Licu', azi e luni! ai poza noua?
Marijan, cum vine asta daca te primim? mai pune pozici sa o vedem pe micuta Gabriela
Many, cinstita aia e confirmata sau doar o presupunere? hai pupici sa treaca repede si sa nu afecteze planurile de II.
Vladutul cum a trecut peste noapte?
Ralu, Alex e la fel cu somnul, tz-shpe treziri, cu adormit la loc singur sau cu ajutorul lui tztz
hai succesuri la serviciu, cred si eu ca ai emotii
Dankutza, acum o ia Pinky la goana prin casa
Monisule, ce tare e Santi pe scari! Felicitari si pt cei cativa pasi facuti singurel
Mariaandreai, bine ai revenit! cu timpul e greu pt toata lumea sanatate micutei Miruna, si sa nu mai colecteze ea de la toti. poze?
Ali, distractia lui Alex, pe oriunde se duce, este sa rastoarne si sa reaseze sticlele de plastic de pe jos
ti-ai mai revenit cu spatele? parca s-a mai ingreunat si frichinitu' si e din ce in ce mai greu
gabitza, cate un la mucosul mergacios si cel nemergacios. multu de
Fdaniela, Simonette, Mihamora ma bucur ca ati reaparut si voi, sper sa scrieti mai des
Lalu, multumim de sorcovit
pupaciuni fara exceptiuni si o zi faina!
la Bucuresti e totul alb si ningeeee
raluci_b spune:
Neatza,
Ralu sarumana , gasit si eu pe goagal
Marijan - te mai asteptam cand ai vreme
Monica - la noi a mers cutaden foarte bine, a facut cand era mai mititel o iritatie, carne vie si asta a facut minuni
Varza de bruxelles am facut-o la abur, ii dau de multa vreme, este iami iami
va pup printre fulgi
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
FDANIELA spune:
Neata fetelor
cum vad ca s-a vorbit de iritatii la fundulet , imi permiteti sa va spun cum procedam noi ..pana acum nu am avut deloc probleme cu asa ceva ..in fiecare seara inainte de baita o las cate 20-30 minute in funduletul gol ( de cand s-a nascut ) sa respire pielea si dupa baita dam o crema normala de fundulet ..noaptea sta multe ore cu scutecul neschimbat si crema i protejeaza pielea , nu stiu cat de bune sunt sfaturile mele dar la noi a functionat si nu am avut iritatii deloc , poate ve ajuta si pe voi
RamonaCopot... eu i-am pregatit Paulei varza de bruxelles am fiert-o si amestecat-o cu legume asortate ( morcov, patrunjel, cartof ,praz...) le-a papat facute pireu si cu o lingurita de ulei de masline crud , sau uneori mai pun si un triunghi de branzica in ele ( sa se topeasca in pireul de legume ).Acum depinde cum e obisnuit sa pape copilul , fata mea inca mananca mancarea ei ,fara sare, legumele, carnea, pestele fierte ..si nu pun nimic inafara de o lingurita de ulei de masline
http://picasaweb.google.com/morientesdana/PaulaGabriela1anSi1Luna#
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz Monica, incearca violet de gentiana, il aplici cu o discheta de demachiat. La noi a functionat mereu cand toate cremele au esuat. De atunci, e leacul nr 1 pt funduletz. Eu peste el dau si cu crema, dar mai mult ca sa hranesc pielea, ca de bubitze se ocupa violetul. Sper sa fie bine! |
imediat incerc. multumesc frumos
Mami fericita de printesa Mariuta
FDANIELA spune:
Multumim..si Alexandru e o dulceata de copil, m-am uitat putin la pozele voastre si sincer nu imi vine sa cred cum trece timpul, ieri cand am masurat-o pe Paula si am vazut ca are 80 de cm am realizat ca nu mai e bebe ca am fetita mare deja
http://picasaweb.google.com/morientesdana/PaulaGabriela1anSi1Luna#