| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Andreea, m-am uitat pe site la Efigia si mi se par ok preturile. eu merg la Atlantis si masajul e parca 90 lei si aici e 80. deci o sa incerc am mai vazut deasupra la Mic.ro ca e un salon. merg si acolo sa vad ce si cum. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
| Citat: |
| citat din mesajul lui Siuta Claudia, merci de info. Am fost azi -totul ok , Toma a luat intr-o luna 1,3 kg si 6 cm iar doctorita e f draguta( merci inca o data).Bafta si voua maine ! Allexxia, tare scumpica Adinuta ta. Sa-ti traiasca Sashenka si eu tot pe 5 martie vroiam sa fac botezul ca e fix de ziua mea .Si mai devreme nu pot ca sotul meu e prin intr-un proiect pana la sfarsitul lui februarie. Deci, ce ne facem ??Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma |
Horea Paul (15.11.2010)+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Siuta, da, vine acasa Melania si va lucra cate 1 ora de gym de 2 ori pe sapt cu mine...bine, asta dc rezist eu. Eu am un aparat de genul asta acasa, dar in ultimul timp este cuierul preferat al sotului.![]()
Fetelor, incerc sa fac capitol nou; n-am mai facut de mult, asa ca aveti rabdare cu mine; va anunt cand e gata.