Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Cosmi, eu am fost anul trecut la bulgari, la hotelul asta: http://www.sunsetresort.bg/index/language/en
Am luat prin agentie numai cazarea ca sa avem all inclusive pentru ca transportul a fost individual.
Noi am luat prin EST TURISM ROMANIA.
Hotelul super ok, mancarea buna, am avut apartament, insa plaja era publica si cam murdara.
Silvi, deci incepe sa cauti daca tot ai o dispozitie buna.
Irina, deci domnisoara o sa fie cocheta din moment ce a luat peria si oglinga si forfecuta; o sa fie cocheta si cu bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

....va mai amintiti de noi?

Dragelor, va doresc un 2011 mult mai bun decat 2010, cu multa multa sanatate, bucurii si satisfactii alaturi de familii!
Le urez cu intarziere LA MULTI ANI tuturor spiridusilor care au implinit 5 ani de cand n-am mai dat eu pe aici (Silvia, mi-am propus sa intru ieri dar nu mi-a reusit figura)

Noi suntem relativ bine, am fost in 6 ianuarie la Cluj cu Sonia la dr Man (pe care mi l-a recomandat si Miha), penumolog pediatru. Ne-a taiat toate siropelele care i le administram (Aerius, Ketof, Astha15) si a spus sa nu-i mai dau nimic naturist pt ca nu sunt testate suficient si dozajele sunt aproximative, avem tratament cu Singulair (1 plic/zi) si urmeaza dupa o luna sa mergem iar la control. Diagnosticul este ASTM BRONSIC INDUS VIRAL, era sa mor cand am auzit dar m-a incurajat si mi-a explicat ca nu e asa grav cum suna si ca dupa 3 bronsiolite in 3 luni e musai sa-i fac trat cu Singulair. CA astmul asta indus viral nu e acelasi lucru cu cel cronic, al adultilor, si ca dupa varsta de 6-7 ani dupa ce nu o sa mai raceasca asa usor si ii creste imunitatea nici nu o sa mai faca bronsiolite! Pt ca i-am spus ca mi-e teama de Singulair si nu as vrea sa-i dau mi-a explicat ca e mai putin invaziv decat Flixotide-ul cu care ii fac nebulizari (care e un corticoid si in timp distruge sistemul imunitar si da diverse afectiuni cronice, boli de inima etc). Acum ce sa facem, merg pe mana lui desi nu m-a dat pe spate...il prefer pe profesorul Miu dar am mers la dr Man ca e specializat in pneumologie. Ce m-a surprins a fost ca le-a dat la amandoi Zinc (cate 10 mg/zi si nu am inteles pt ce e si de ce le da...). Sonia in continuare tuseste (acum sec si uscat, mai ales in somn, spre dimineata, nu are nimik la plamani sau in gat dar deja mor cand o aud, ca are 1 luna jumate de cand tuseste) dar cel putin nu a mai facut bronsiolita. De mancat cam la fel, i-am scos masa de cereale cu lingurita in speranta ca va papa mai bine masa de lapte de la h 21....vezi de treaba....tot cu prosteala si cantat si insistat. In concluzie bea pe zi maxim 320 ml lapte, mai papa 200 gr iaurt, un borcanel de fructe si aprox. 200 gr. legume cu carnita/ou. E mititica tare, are doar 7.450 si 69 cm dar asta e....macar sa fie sanatoasa si sa nu mai faca nenorocitele alea de bronsiolite!
Razvan e un scump, vesel si lipicios si sensibil si pupacios de ma topeste. Merge iar la karate si e tare mandru de dobok-ul lui (asa cica-i zice la echipament in coreana), papa binisor, e ascultator si cuminte, nu ma pot plange de nimic din partea lui.
Eu sunt cam in prag de depresie, IAR, parca nu am spor in nimic, nici nu am simtit ca sunt sarbatori, au venit si au trecut fara sa ma marcheze cat de putin, iar de Craciun singura mea remarca a fost "Ah, 3 zile nu pot sa spal deloc!" (deis Mosul a fost foarte darnic cu mine si mi-a adus telefon nou si aparat foto nou), incerc sa ma mobilizez dar totul ma deprima. Au fost cateva zile cu soare, uscate si frumoase, numai bune de plimbare iar acum ninge de parca vine iar Craciunul!

Ne-am propus (doar eu si Cristi)sa mergem luna viitoare (sau ma rog, cand gasim zbor ieftin) la Paris un week-end (dupa modelul Giovei de anul trecut) dar a picat pe mine magareata cu rezervat zbor, cautat hotel, informat despre mijloace de transport si multe alte minuni asa ca mai bine nu m-as duce!!! Doar ca a fost ideea mea si l-am bagat pe Cristi in priza asa ca acum mai greu sa dau inapoi.
Asa imi vine sa ma duc pe paduri vreo 3 zile sa nu mai stiu de nimeni si de nimik doar ca n-am cu cine lasa copiii!

Va pup si sper sa ajung la zi cu cititul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Repede si eu ca sa raspund la "depresata".Auzi Ioano s-o vezi pe prapadita mea are 10 kg la un an si vreo 74 cu indulcgenta.Si mananca ca a ta mai putin legumele cu carnita pe care le ia si nu, asa ca nu iti face griji.Asta e generatie mai de fitze.Auzi pai tu depresata inainte de un weekend la Paris? Pai lasa ca ma duc eu ...cu Cristi.Ce zici ? Si tu vii aici ...la o gramada...aaaa..facem schimbul?
Toanca da o sa fie coconoasa, are deja apucaturi deja se face ca isipune in cap clame, agrafe,bine...mai pune si chiloti, sosete ce mai gaseste prin sertare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ioana- Suuuper! Giovei ia placut cafeaua mea (glumesc). Pune intrebari exacte si ti se risipesc imediat dilemele.

Miha-Cum mai sunteti? M-am tot gandit la voi. E aiurea tusea asta seaca, care da senzatia ca nu se va mai opri niciodata.

Irino-Luam madmoazelele si le trimitem de manuta la promenada ca vad ca promit amndoua...Sigur se intorc cu suita.

Eu ieri noapte am stricat masina de spalat.Care masina, bineinteles, a iesit din garantie acum juma de an.
Pana pe la 2 am mesterit-o si am reusit sa o repar, asa ca barbatul trebuie sa scoata acum min 100 de euro ca ii merit cadou. 100 astia reprezentau numai deplasarea mesterului si o ora de interventie.
(de bani iau un covor nou pentru Alex ca ala cu care am stricat masina nu stiu, daca se mai recupereaza).

daca tot reparasem masina, am stricat blenderul...alui chiar nu mai ce ii mai face si tr sa)l duc la reparat.

Asa ca Giova-iti calc pe urme...iti dam premiul 1 la stricaciuni. eventual il rezerv eu pe ala de viteza cu aparatul foto stricat de Alex acum 3 ani in prima zi cand l-am cumparat si pe care n-au vrut sa-l repare la service ca busiturile nu intra in reparatiile gratuite ce tin de garantii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Pe unde sunteti?
Eu ...la munca, dar am o durere de cap de nu ma vad;
Si nici nu prea am chef de nimic; noroc ca azi e vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ioana, curaj mama de copii ba mofturosi, ba bolnaviori! Plizz, nu te mai panica ba de una, ba de alta. De astmul indus viral, sau mai bine zis bronsiolite repatate in perioada scurta la orice viroza banala, spuneam si noi. Nu-i chiar de speriat. Garantez ca e mai bine cu timpul. Am trei martori acasa. Sezonul asta am folosit aerosolii foarte putin. La Razvi o saptamana, iar la Tavi 3 zile (cu baietii a fost rau sezonul trecut). Ana face forme atat de usoare, incat de 3 ani, i-am facut aerosoli doar acum un an, o tura. Eu personal, ii tratez numai in criza, deci rar (acum ca au crescut). Modelitza era si Ana mea bebelusha. La 1 an si 3 luni, cand imi baga si ea bronsiolite n-o sa uit cand mi-a zis medicul 85 cm si 10 kg. Si acum e nici inalta nici tocmai slaba.
Maraki, am uitat sa-ti spun felicitari pentru zana maselutza care l-a vizitat deja pe Anelos!
Noi suntem ok. Asteptam zapada (unii cu bucurie- copiii, altii cu groaza-eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi azi noapte. Binenteles ca reduceri nu mai erau...de fapt ele erau, produsele erau putine. asa ca copii sunt imbracati de la colectiile noi din Zara, H&M si C&A. eu mi-am luat rochii de vara si mai elegante de la Promod, din Parndorf mai nimic: un slpi Adidas Marco, eu o pereche de Geox, o rochita de la Mango tot de vara si atat.
am stricat bani la greu pe drum si cazare...este ultima data cand mai fac asa drumuri pt. niste haine.
I-am luat viitoarei finute hainute de nou nascut si inca o tinuta de botez...pe roz. Nu m-am putut abitine, si daca continui asa va avea fata vreo cate toalete de imbracat la botez.

vacante ne-am decis pt. prima parte a anului: in marite-aprilie Madird, daca tot mai sunt finii acolo, macar nu platim cazarea, vedem si pe mica finuta si Madridul.
In Iiunie Antalya.
Mai vedem prin septembrie daca mai produce ceva sotul sa facem o Londra, sau un Disneyland, sau o alta mare....eu sper sa ne ajute DD, ca de nu piscina cumnata-mi ne va manca.

va si revin mai tarziu...poate cu un nou cap.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput