Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ce criza, dom'le? Ca noi am fost sa cautam pat pt Alex si nu aveai loc de intors caruciorul.

Altfel, suntem bine... A scapat repede saptamana trecuta de raceala, dar sper sa scape si acum ca are vocea cam alterata.

Cred ca o sa le placa pustilor la Legoland. Lanaga noi e un parc Playmobil si lui Alex i-a placut mult cand a fost cu cresa.
Ieri l-a dus Cristi la Luvru si a fost impresionat de ce a vazut acolo. I-a pus ghida sa deseneze diverse statui. El si-a imaginat ca Venus din Milo avea in brate un bebeu (cica un copil a zis ca avea inghetata)...Numai ca la vreo 2 ore dupa ce a adormit s-a trezit plangand ca avut cosmar. Visase cerberul si nu mai stiu ce alte statui. Si printre sughituri zicea ca tanti a zis sa nu le fie frica, dar el si-a amintit in vis.
Azi de dimineata ne zicea ca ar mai vrea ca acuma atrecut visul...O sa-l mai ducem,dar nu prea curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana deci i-a placut la Luvru lui Alex. marco intr-o zi mi-a zis ca el vrea sa-l ducem la paris sa vada nu stiu ce muzeu cu dinozauri. In loc sa zica ca vrea la Disneyland, el nu...la muzeu...mai ce copii avem!.
parca as trage anul asta un Disneyland, mai la vara asa...sa vedem....noroc cu drumul in Munchen ca asa mai pot vorbi in liniste cu consortul si sa facem si noi planul de bataie pe anul asta, in privinta vacantelor.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

O fi vazut vre-un reportaj pe la TV cu asta: http://dinos.mnhn.fr/
Sunt langa clinica unde mi-am scos eu maselele de minte (asta ca sa am reper potrivit cu subiectul).
Anymony- Geaca cu care se duce Alex la scoala e de 8 ani si ii cumparase Cristi una redusa pentru la anul (de 10 ani) si a returnat-o ca in afara de maneci nitel lungi ii venea bine acum...Sunt niste studii la nivel mondial si la finalul lor se vor schimba complet masurile hainelor de copii ca nu prea se mai potrivesc cu realiatatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani Mark, Clara si Dani!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Giova, Matei ma intreaba aproape zilnic cand se deschide muzeul de dinozauri (Antipa) ca sa il duc si pe el.
Din pacate muzeul e inchis pentru modernizari de un an si nu se stie cand il vor redeschide pentru ca nu mai au fondurile necesare pentru a-l termina.
Deci, te bate gandul se mergi la Disney? Merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fara nici o grija filmul e si pentru baieti...ca d-l print de fapt e un hot si are tot felul de aventuri, batai, urmariri spectaculoase si un cal care face pe catelul. iar la final e o scena cu niste lampioane, iar fetele voiau sa le atinga-asa de reale pareau! Ca sa nu mai zic ca mai zboara si niste fluturi de zici ca trec pe linga ureche. Sincer cam scump...19 lei adultii si 15 copii, dar merita!

Mergi la inceput

Any, deci in cazul asta o sa incerc sa il duc si eu pe Matei la film...
Giova, super ca ai reusit sa scapi de 2 kg.
Cum ai reusit?
Ai tinut o dieta anume?
Eu....in seara asta nu m-am putut abtine si am mancat 2 clatite ca m-a rugat Matei sa ii fac clatite...asa ca doua bucati am bagat si eu.
Ana, geaca de 8 ani?
Wow....
Lui Matei i se potrivesc destul de bine hainele pentru varsta lui....
Bine da la cat e slabanog
Silvi, te pregatesti de petrecere?
Unde ii serbezi ziua lui Alain?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir fetelor apar si eu in fuga, tocmai am terminat de facut 2 pizza si clar am infulecat si eu 2 triunghiuri sa "ma intremez"
Iuliana eu il serbez pe Alain acasa ( sambata) ca are 2 prieteni care ii vin o fetita si un baiat si insotitorii adulti cu soacra mea cu tot o sa fim 11. Fac mai multe antreuri reci si calde si tort si JP a comandat la un cave o champanie din aia de 1,5 litri La scoala o sa il serbeze vineri ca atunci au ziua de party si ii comand un fel de cozonac si o tarta cu zahar ca tort cu cioco sau fructe nu au voie anul asta. ( alergii si faze de genul asta). Si gata asta o sa ii fie aniversarea, ma asteapta ceva munca cu masa de sambata, miercuri il scot in oras si gata nu fac nimci acasa ca e de garda JP. Te-ai uitat pe site la legoland? Vad ca ai facut rezervari super in ce data exact? Cu vacantele ce sa zic concluzia e sa fie cat mai multe si mai lungi eu asa sper anul asta, poate ma fofilez si raman si cateva saptamani in tara la vara am in plan si sa ajung la Bucuresti.
Giova ai mai luat chestii la solduri? Jean e iesit in ora si ma tot suna din oras sa "ma consulte"
Ana deci la si la voi nebunie la cumparaturi, parca anul asta a fost mai ceva ca in alti ani sa nu mai iti zic de JP care vrea sa mai dea o tura la Troyes la Outlet dupa salar eu imi tot amintesc de reclama " a inebunit lupu " si rad ca proasta.
Gata ca ma apuc sa strang si sa mai citesc un pic ceva, azi am fost si la un curs de bucatarit cu supa de andive si cake sarat cu andive nu m-am prea dat in vant dupa ele desi au fost bune si curs de franceza + cumparaturi de mancare si gatit si curatenie sunt cam obo.
PS mi-am luxat incheietura la mana dreapta again, sunt cu orteza la mana, acum chiar nu stiu cum am facut-o ca mi-a aparut cam din senin ieri.

Mergi la inceput

Silvi, da am citit o gramada despre legoland inainte sa platim biletele...
Oricum toate vacantele sunt platite asa ca nu mai putem da inapoi
Mi-am facut si programarea de concediu la servici...
Daca ajungi prin Bucuresti dai si tu un semn de viata poate bem o cafea impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Multumim de urari fetelor , La multi ani fericiti si spiridusilor vostri !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

La multi ani ptr. copilasii care si-au sarbatorit ziua, zilele acestea!!
Noi acasa, s-a ales Tudor cu o laringita, asa ca stau cu el 3 zile eu ca tb. sa-i fac aerosoli cu adrenalina.
Concedii, reduceri, mancare, toate subiectele astea imi plac.Am fost si eu prin mall-uri, sunt intr-adevar reduceri, am luat cate ceva.
In concediu, e obligatoriu sa fie la mare, acum sa vedem daca la noi sau in Bulgaria, altceva din pacate nu se poate. Am cerut o oferta de la ceva resort nou de undeva de pe langa Mamaia, Phoenicia holiday, daca stiti ceva de el sa-mi spuneti, mai avem in vedere in Bulgaria ceva locatii. Apoi mai vrem un weekend la Viena, eu si sotul. Oricum Iuliana super minivacante ati planuit voi, vad ca si Giova incepe cu ele.
Oau, Silvi ce de cursuri, la cursul de gatit ai prezentat tu ceva, n-am inteles exact. La sopping clar pe voi nu va bate nimeni. Sotul tau e campion la asta. Anul acesta si noi cred ca acasa il sarbatorim pe Tudor, pb. e ca are vreo 13 copilasi care tb. sa fie prezenti.
Ana, oau pe unde merge Alex, f. frumos. Dragul de el s-a speriat.

Mergi la inceput