Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***
Raspunsuri - Pagina 28
pisigri spune:
THE LIST 2
1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)
Am inceput cu un forum despre animale. Am ajuns aici la recomandarea celei mai bune prietene, nu mi-a placut...si am revenit cind forumul cu animalele a inceput sa se "strice" pe motiv de orgolii prin expozitii, denigrari de adversari etc
2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)
La 21 de ani, cu actualul sot. Relevant...pentru ce? intreb fara nici un pic de gluma sau de ironie.
3. Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)
Cele mai mari defecte: introvertirea, neincrederea in oameni si in propriile forte. Calitati....nu ma simt in masura sa le enumar eu.
4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la fiecare...si ce, daca vreti sa dezvaluiti?(by Leeloo)
Numarul nu-l zic. de invatat...mai mult despre mine si sexualitatea mea.
5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)
Nu sint atrasa dar am incercat. A fost un fiasco.
6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
:D:D:D
7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)
E fecior :))). Nu prea are relevanta, in teorie fecioara si gemenii se bat cap in cap. Ascendentul meu e rac, al lui nu stiu, ca nu m-a lamuri soacra-mea la ce ora l-a nascut. Dar personal nu cred in zodii la modul ...simplist; cred ca astrologia e o adevarata stiinta, ori gasesti pe cineva care se pricepe, ori mai bine o lasi in plata Domnului :). Eu am lasat-o...
P.S. Simply, super faina povestea ta. Si ca poveste in sine, si cum ai spus-o. Cred ca la un DR de-asta viseaza femeile...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Na ca am bolduit sa ajunga pe tot anul. Inapreda, iaca inca ceva in comun. Da, si eu cred ca pentru mine a fost perfect atunci...
ma maut la capitolu nou
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)