Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 19
cora79 spune:
La multi ani pe 2011 si fie ca in acest an sa ne indeplinim visul de a deveni mamici

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cixinica spune:
fetelor eu declar z1

. se pare ca nu am prestat corespunzator luna trecuta. dar incepe o noua luna si un nou an cu multa speranta ca va veni si
mult dorit.
andr@ spune:
cixi

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
pai la cat ne dorim e normal sa fim atat de circumspecte desi, ai vazut cese spune - ca trebuie sa fim relaxate eu imi pun mari sperante in luna aceasta deoarece a fost oricum o luna plica - sarbatorile de iarna, drumuri, timp putin alocat stresului cu bebe-ul deci sa zicem ca nu am prea avut timp sa ma gandesc si sper ca asta a contat si cavoi reusi ![]() ![]() luna aceastatu iti contorizezi TB? |
Deocamdata nu , pentru ca am considerat ca si asta ar fi un stres in plus , dar daca luna aceasta nu a fost cu succes voi incepe sa fac si asta.
Nici eu nu am prea avut timp sa ma stresez , dar acum ca se apropie ZIUA ...
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica fetelor eu declar z1 ![]() ![]() . se pare ca nu am prestat corespunzator luna trecuta. dar incepe o noua luna si un nou an cu multa speranta ca va veni si mult dorit. |
offf vreau si eu z1

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
camcris spune:
cixinica
nu fi trista macar a venit vorba bellasamoyed ce ar mai vrea si ea Z1
, lasa ca-i bine ca macar vine, hai ca anul asta musai sa fie al nostru
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
de mult vroiam sa intreb gravidutele noastre din titlu ce pasi miraculosi a-ti urmat de a-ti reusit sa ramaneti gravi? hai sa ne mai facem si noi sperante ca se poate ca prea multe fete au anuntat z1

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
camcris pasi miraculosi nu am facut, decat am lasat-o moale la modul serios, ptr mine a fost chiar o mare surpriza, ca nu ma astptam deloc, a fost o luna cu putina "activitate"
dar o luna linistita din toate punctele de vedere, m-am degajat de toate; si inca ceva, sotul meu a luat luna lui decembrie laptisor de matca, o lingurita pe stomacul gol si cred ca si-a facut treaba
deci in concluzie fetelor lasati stresul la o parte, incercati sa va degajati de tot, puneti-le toate la fund (sc exp) si o sa fie bine 

va pup si va imbratisez pe toate 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+