Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Dupa o lunga absenta, nu mi vine sa cred ce titlu frumos este aici!!! Nici nu stiu de unde sa incep cu felicitarile, ca sa nu supar pe cineva!!!

Hai sa incepem cu Andr@ !!! Felicitari draga mea, dupa doi ani de asteptari rabdatoare, Dumnezeu ti a dat cel mai frumos dar de Craciun!!! Sincer, stiam ca tu asteptai de mult sa ramaisi cred ca fericirea de a fi acum este de nedescris!!! La ce odisee vii? Nu vii la a mea?

Bebelu a doua la felicitat, dar asta nu inseamana ca esti pe locul dou, asta inseamna ca vreau sa va felicit pe fiecare in parte si nu pe toate o data si trebuie sa incep de undeva si sa sfarses in alta parte. Felicitari pentru bebe Natalia Maria!!!! Vreau si eu sa vad ultimele noutati pe picasa, dar din pacate nu mai tin minte parola. Poate cineva sa mi dea si mie un PM sa mi reaminteasca?

Dananagi felicitari iubita si nu uita ca sunt alaturi de tine!!! Noi ne auzim pe messenger, nu?

Camady felicitari, bebe sanatos si la termen!!! Tu la ce odisee mergi?

Racheel felicitari si un bebe sanatos si mancacios!! Ne vedem la odisee, acum sunt si eu curioasa daca veniti la cea a strunfilor de iulie-august sau deschideti una noua de septembrie-octombrie?

Tin sa multumesc tuturor fetelor care au intrebat de mine in absenta mea. Am incercat sa citesc din urma si am vazut in special ca Gabyv si Katy au intrebat de mine. Iubitele va multumesc pentru ca v ati gandit la mine, apreciez mult gestul vostru. Daca am uitat pe cineva, sa ma scuze, va rog!!!!

Nu mi vine sa cred ochilor!!! Este un inceput de an EXTRAORDINAR!!! Parca am avut o intuitie sa intru acum!! Intuitie de

Intru acu sa va zic si de mine!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

miha, toate 4 suntem la odiseea de sept-oct.Noi inca nu am fost la eco ca suntem mici, dar dupa calculul pe care l-am facut pe net termenul este de 1 sept, la mine.

Buna dimineata fetelor

Haideti la o calda...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
vin eu la cafelutza

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Buna, Paula

Parca trebuia sa te testezi.Ti-ai facut testul?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .

Mergi la inceput

Am facut un test in Z 29,dar a iesit neg,
daca nu vin rushii sapt asta,o sa mai fac un test

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Paula, mie trebuia sa-mi vina CM pe 25 decemrie(declaram z1) si pe 23 am facut un test si mi-a iesit negativ.Am scris aici pe forum si apoi am asteptat sa-mi vina si nu a mai venit iar la 6 zile de intarziere mi-am facut testul si a fost pozitiv, dar daca il faceam pe 25 cred ca im i iesea pozitiv.

Paula, la tine cand ar fi z1?

Mergi la inceput

Racheel,luna asta,daca nu e bebe,ar trebui sa vina asa mai la timp,cum am luat Closty si am si ovulat,
ca stii si tu cum e cu ovarele polichistice,vine cand vrea el

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Paula eu am ovare micropolichistice.Stii cumva ce diferenta este intre ovare polichistice si micropolichistice?

Mergi la inceput

Racheel mie primul dr la care am mers mi-a zis ca am ovare cu aspect micropolichistice si dr asta la care merg acum,din Ungaria,a zis ca sunt polichistice
apoi nu stiu,
eu cred ca diferenta e la marimea chistuletzelor

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fetelor!
Racheel iau si eu putina cafea!
la toata lumea

Mergi la inceput