Colostru cu probiotice sirop

Colostru cu probiotice sirop | Autor: kid

Link direct la acest mesaj

Am primit acum o saptamana o sticluta de colostru cu probiotice sirop, coloversum scrie pe ea. A folosit cineva? Am gasit cateva informatii pe net, insa sunt in germana si nu inteleg nimic.
Si de abia acum am aflat ca trebuia tinuta la rece dupa deschidere.
Mai e bun daca nu l-am tinut la frigider?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

N-a folosit sau auzit nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,
s-a mai discutat pe forum despre acest produs, cred ca la un subiect cu imunitatea
pana atunci, iata cateva informatii despre un produs similar, produs de alta firma
http://www.secom.ro/colostru--probiotice--imunitate-copii--refacere-flora-intestinala--antiviral-copii--antiba-0

si da, scrie ca trebuie tinut la frigider dupa desigilare

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Kid,nu am auzit de sirop,stiam doar de prafuri,dar e bun si siropul banuiesc:)
Da,se tine la frigider,insa uite ca prima data cand am cumparat eu pt David nu am stiut asta si l-am tinut vreo 2 zile afara dupa desfacere si a fost ok,i l-am dat in continuare.Oricum nu i-a facut rau,nu s-a stricat sa zic asa.(bine,nici nu am 30 de grade in casa)
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc pentru raspunsuri

Leditia Nu stiu cum sunt prafurile, insa siropul are un gust groaznic Daca in primele zile il lua jr cu strambaturi multe, dupa circa o saptamana nu a mai reusit sa-l inghita, l-a scuipat. Si el in general este fan siropele de orice fel.
Nu i-am mai dat din el, asta e, data viitoare am sa stiu.
Multa sanatate

Mergi la inceput