oligoastenoteratozoospermie 10

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

samira, dar cine a zis ca eu sunt gigi duru'?
daaa, ne-am gandit la nume ; si de fetitza si de baietzel; dar nu le zicem, deocamdata
transmit pupicul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

tannoo miscare tre sa fac sigur..ca dr. mi-a zis la consultatie sa slabesc vreo 5KG
eu ma luat vreo 4 KG la stimularea de la IA din noiembrie anul trecut, desi nu am luat decat juma' de pastila de closty 3 zile.
sper ca acum sa nu ma umflu iar ca un balon..mai ales ca tratamentul de stimulare pt FIV o sa fie sigur mai concentrat si mai lung decat cel pt IA...

fetelor voi ati luat mult in greutate dupa FIV?

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alinuk la mine primul fiv s-a suprapus cu renuntatul la tigari si am luat 6 Kg (noroc ca ma sufla vantul pe strada cand m-am lasat, adica de la 47 kile, am ajuns la 53). Apoi am facut FET, apoi alt FIV, dar nu m-am mai ingrasat, ba chiar am slabit. La mine "cheia succesului" a fost o cantitate de apa plata/zi, demna de o iapa, cca. 5 kg. La stimularea de la primul FIV mancam ciorba de varza, apoi, am mancat tot ce imi doream, dar nu treceam de 3-4 mese/zi si daca imi era foame in rest, beam apa Lasa grija asta cu ingrasatul, tu vino cu bebele.
tanno dap, am pierdut anumite postari. Felicitari! indiferent daca are cuc sau dodoasca... important e sa zbiere puternic in cateva saptamani

samiruta mea ia uite ce-am mai completat la semnatura...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

tanno ma bucur ca ati trecut cu bine de cele 12 saptamni.pentru bebelu vostru.

Alinuk bafta multa

Aristica si tie la IA

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'mana racheel

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

10x, 10x, 10x entru urari

am scris pe celalat topic, dar scriu si aici: am luat analizele de cariotip si deletiile cromozom Y si sunt OK.
nu stiu cat de mult conteaza..dar eu ma bucur de rezultat:)

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

alinuk, mai ai putin
nu te gandi acum la ingrasat sau cure de slabire; Doamne Ajuta sa decurga bine procedura si sa vii cu o valoare la beta maaaaaare

aristica, merci pentru urari
bafta maxima si tie!

racheel, ma bucur sa vad ca nu ne-ai uitat
si ma mai bucur ca si la tine decurge totul bine; cand faci analizele? si cum mai stai cu simptomele?

Mergi la inceput

fetele, va invit aici, la un capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161557

Mergi la inceput