oligoastenoteratozoospermie 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

aoleu ... ce s-a intamplat de a iesit mesajul asa???

Mergi la inceput

In cazul b#259;rba#355;ilor cu probleme de fertilitate a c#259;ror posibil#259; cauz#259; este #351;i alterarea spermogramei, se folose#351;te câtre o capsul#259; la 12 ore, pe perioade care s#259; acopere întregul ciclu seminal (aproximativ 3 luni). Administrarea se poate prelungi f#259;r#259; nicio restric#355;ie pe perioade mult mai îndelungate.
În cazul b#259;rba#355;ilor în vârst#259;, afla#355;i în eviden#355;#259; cu hipertrofie benign#259; de prostat#259; (adenom de prostat#259;), dieta poate fi suplimentat#259; pe perioade oricât de lungi cu o capsul#259; la 12 – 24 ore, în func#355;ie de sfatul medicului.
Atentie - A nu se depasi 2 capsule / zi.
Acest preparat nu trebuie s#259; înlocuiasc#259; un regim alimentar variat #351;i nu poate fi considerate drept o unic#259; surs#259; de hran#259;!

Mergi la inceput

ce pana mea se intampla??? (ma scuzati) ...

http://www.farmaciastejara.ro/spermotrend-2-x-90-capsule-p-3743.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu sotului i-am facut comanda pe net la VITAFARM si un tub cu 90 de pastile este 160 lei si cu taxa postala 170 lei.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

tanno stai linistit ca stiu ce scrie in articol am citit pe net

rachel am vazut ca este mai ieftin pe net dar pentru 20-30 de lei nu mai astept maine ma duc si le cumpar direct de la help-net sa inceapa sa le ia timp de 2 saptamani pana in urmatoarea IUI o sa-i dau si maca 2 pe zi,spermotrend 1 pe zi si o sa iau si eu maca dar nu stiu cate cred ca tot 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

la sotul meu erau 2/ZI.

sorry am vaz acum...ca am scris /ZI.

Mergi la inceput

ce fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu ma lupt cu greturile, si cu

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

racheel sunt convins ca vei trece peste toate aceste stari mai putin placute cu brio
sunt dese simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Eu astept sa vad daca s-a intamplat luna asta natural...
Mai am doua zile...

Mergi la inceput