Cum ar trebui sa reactionez?
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blondaMeea Buna seara, Ea dupa ce am fost si i-am spus ca este insurat si ca are doi copii, i-a spus ca nu vrea sa il mai vada iar el acum ma acuza pe mine ca l-am facut de rusine |
incredibil de nesimtit; tot el acuza?
teodora77 spune:
dragi mei, e o ora tarzie, copii si sotul dorm de mult iar eu ma framant. Am avut in seara ata o discutie cu al meu sot pt ca nu am mai putut rabda , v-am povestit despre intalnirea mea cu amanta lui ; nu m-am mai putut abtine si l-am intrebat : bine daca ea este iubirea vietii tale de ce nu pleci la ea , cum suporti sa stai si cu mine dar sa nu o lasi nici pe ea si stiti ce mi-a spus , ca eu sunt mama copiilor lui , ca tine f mult la mine si stie a as suferi daca ar pleca si asta l-a face ca in relatia cu ea sa fie o problema, si in primul rand a specificat ca nu poate trai fara sa isi vada copii seara , sa piarda din copilaria lor , ca pt asta , la aceasta problema cu copii nu a gasit si nu stie daca va gasi o solutie , in plus ii este sila de toate neamurile lui care deja l-au disperat sa nu faca rau copiilor si ca ramane asa ca nu stie ce sa faca
SSerafiotti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Un_cabotin ... ...Sieulafel, multumesc mult! Mi-ar placea sa am taria de a nu o saluta, de a nu ma opri, de a nu-i adresa niciun cuvant. Poate doar o usoara inclinare a capului, sau nici macar atat. Multumesc! Un_cabotin |
Amuza seninatatea cu care pomenesti de 'tarie'.
Ce descrii tu acolo e Marlanie, nu 'tarie'.
Te-ai folosit de trupul si sufletul acelei persoane pentru a-ti implini nevoile ca si cum ati fi fost casatoriti, iar acum dai citate copioase din Tatal Nostru si consideri ca retragindu-i acelei persoane politetea elementara pe care i-o datorezi pe viata dai dovada de 'tarie'?!
Ce zici de o altfel de 'tarie': te intalnesti, ii dai din mers Buna-ziua, tare si cu capul sus, atat ei cat si insotitorilor ei, iar apoi, daca sotia iti cere explicatii, ii spui drept cine era si iti asumi papara (meritata de altfel).
Si daca tot te rogi de doua mii de ani sa nu fii ispitit, gandeste-te daca a fi civilizat este o parte inlaturabila din dreapta purtare.
rhynna spune:
Buna Teodora!As vrea sa te intreb....sotul tau nu a gasit inca o solutie in ceea ce priveste copiii si neamurile.....dar in ce te priveste pe tine care este solutia lui?Ca am ramas nelamurita.....
Tu sincer iti inchipui o viitoare casnicie a voastra in care veti trai impreuna sau veti fi doi straini?Adica ma refer la momentul in care nu veti mai discuta unul cu celalalt ce e mai bine si ce e mai rau pentru fiecare copil..legat de scoala gradinita excursii serbari...si alte spete...Pentru ca in situatia data daca amanta nu dispare asa veti ajunge...la a va rezuma la 2-3 intrebari generice pe zi si aia e casnicia....Oricum presupun ca e mult mai complexa problema si nu se rezuma doar la dragostea ta pentru el sau la a lui pentru tine..Cred ca sunt mult mai multe aspecte deloc de neglijat:credite luate impreuna....apartament eventual....chestii legate de bani si intretinerea copiilor...
Deci nu e chiar asa de simplu sa dai divort in ziua de azi!Oricum fruntea sus ,judeca totul la rece si adopta cea mai buna solutie care te va avantaja atat pe tine cat si pe copii.
In 36+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)
babyblue spune:
blondamea, cum sa reactionezi cand va veni el aks? cumva tremuri de frica in fata marelui mascul infidel si suparat pe viata?
pai eu l-as astepta cu un par si cum ar deschide gura, i-as trage una peste dinti pana l-as insangera. ba poate si una peste sale ca sa -l paralizezi de la brau in jos si sa nu i mai functioneze cocoselul. iei 2 ani cu suspendare, stai calma, pledezi pentru nebunie temporara datorata umilintei si socului de a fi inselata.:))
ps. GLUMESC! sper sa nu ma banati pt asta. dar mi-a trecut asa un scenariu de filme sadic, prin cap.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.