Am nevoie de un sfat...noua pe site
Buna, am nevoie de un sfat, de o parere...
Acum 2 ani si jum am cunoscut un barbat din alta localitate; nu a fost dragoste la prima vedere, stie si el...a fost gasirea a ceea ce cautam de mult, afectiune, liniste, intelegere..si prin martie anul acesta am decis sa ne casatorim civil, dupa care el sa se mute in acelasi oras cu mine, mutandu-se si cu serviciul, cu tot..Zis si facut, ne-am casatorit civil, dupa care au inceput problemele..de la certuri din nimic, pana la probleme sexuale.Apoi in septembrie a reusit sa se mute si cu serviciul, si deci ne-am mutat impreuna..."pt totdeauna"...Problema este ca din august, noi nu mai avem nici un contact sexual, iar certurile dintre noi sunt permanente..pt orice...de la faptul ca nu ma ajuta cu nimic prin casa..pana la viata noastra sexuala. Acum avem certuri pentru casatoria religioasa pe care vrem sa o facem la anul....dar cum sa o facem, cata vreme intre noi nu mai e nici o tandrete...nimic...suntem doar 2 prieteni care stau impreuna...si se duc la cumparaturi impreuna..si mananca impreuna...in rest...nimic...DEJA!! Sa ne despartim....nu pot..l-am facut sa se mute..si acum..sa il las balta...singur..in alt oras...fara casa...fara parinti, fara prieteni...nu pot face asta. Nu stiu..ma gandesc ca problemele pe care le avem sunt din cauza lipsei sexului...pentru ca ma gandesc ca ne-ar apropia...nu stiu...voi ce parere aveti ???Nu pot pune ca este doar el de vina ca nu mai avem nici un contact..este si vina mea..dar ce pot face? Am uitat sa va spun ca el este cu 9 ani mai mare ca mine(are 39 de ani)? Va pup..Atept parerile/intrebarile voastre.
Raspunsuri
Bee spune:
Ii spui ca trebuie sa va despartiti si-i dai termen sa-si rearanjeze viata fara tine. Nu-l poti da afara din casa, pana nu-si gaseste ceva: de locuit, daca un serviciu are. Nu esti tu responsabila pentru deciziile lui! El a schimbat orasul pentru tine, dar daca relatia voastra nu merge, nu cred ca e numai vina ta.
Mi s-a intamplat asta. EL venise de departe pentru mine, nu ne-am inteles, ne-am despartit, a schimbat serviciul, a gasit un apartament in chirie, apoi ne-am mutat din nou impreuna, nu ne-am inteles si ne-am despartit definitiv.
m_m51981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bee Ii spui ca trebuie sa va despartiti si-i dai termen sa-si rearanjeze viata fara tine. Nu-l poti da afara din casa, pana nu-si gaseste ceva: de locuit, daca un serviciu are. Nu esti tu responsabila pentru deciziile lui! El a schimbat orasul pentru tine, dar daca relatia voastra nu merge, nu cred ca e numai vina ta. Mi s-a intamplat asta. EL venise de departe pentru mine, nu ne-am inteles, ne-am despartit, a schimbat serviciul, a gasit un apartament in chirie, apoi ne-am mutat din nou impreuna, nu ne-am inteles si ne-am despartit definitiv. Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009) |
Iti multumesc pentru sfat.Te pup
XIO spune:
daca vrei sa mai fiti impreuna si sa rezolvati problema mai intai trebuie sa vezi cine respinge ideea de sex: tu sau el? Din ce motive
trebuie sa discutati deschis despre asta, si daca puteti sa mergeti la un consilier marital.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
valicutu spune:
cred ca trebuie sa mai incercati un pic inainte de a va desparti. sa va dati seama daca mai exista un pic de atractie sexuala, dragoste si alte lucruri care tin un cuplu impreuna. discuta cu el si vedeti de ce stati de atata timp fara sa faceti sex, ca sa continuati relatia, casnicia, sa mai faceti si nunta daca nu va intelegeti nu are nici un rost. Acum pana nu aveti copii, ca apoi se complica lucrurile
Un_cabotin spune:
M_m,
Ne spui ca din august nu ati mai avut viata sexuala impreuna...
Dar pana atunci cum a fost?
Cum era la inceput? Iti mai amintesti?
Cine avea initiativa, el sau tu?
Si acum o intrebare la care poti, si trebuie sa raspunzi sincer (pudibonzii sunt rugati sa nu citeasca cele ce urmeaza):
Ai avut orgasm cu sotul tau vreodata?
Dar singura, ai ajuns la orgasm?
Acum de ce nu (mai) aveti relatii intime?
El vrea si tu nu, sau vrei si tu, dar nu stii cum sa incepi...
Nu te astepta la sfaturi care sa te ajute prea mult, cel putin nu de la mine...
Viata unui cuplu e prea complexa ptr. a fi analizata si imbunatatita pe un forum...
Dar cine stie, poate iti dam vreo idee...
Un_cabotin
PS. Mi-e teama de ce-i mai rau:
El nu te (mai) iubeste, tu nu-l mai iubesti, si el are deja pe altcineva.
m_m51981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Un_cabotin M_m, Ne spui ca din august nu ati mai avut viata sexuala impreuna... Dar pana atunci cum a fost? Cum era la inceput? Iti mai amintesti? Cine avea initiativa, el sau tu? Si acum o intrebare la care poti, si trebuie sa raspunzi sincer (pudibonzii sunt rugati sa nu citeasca cele ce urmeaza): Ai avut orgasm cu sotul tau vreodata? Dar singura, ai ajuns la orgasm? Acum de ce nu (mai) aveti relatii intime? El vrea si tu nu, sau vrei si tu, dar nu stii cum sa incepi... Nu te astepta la sfaturi care sa te ajute prea mult, cel putin nu de la mine... Viata unui cuplu e prea complexa ptr. a fi analizata si imbunatatita pe un forum... Dar cine stie, poate iti dam vreo idee... Un_cabotin PS. Mi-e teama de ce-i mai rau: El nu te (mai) iubeste, tu nu-l mai iubesti, si el are deja pe altcineva. |
Multumesc din suflet de ajutor, de sfaturi, de pareri...sa o iau pe rand..de iubit, ma iubeste, din toate lucrurile pe care le face pentru mine ..ar face orice sa ma bucure, eu pe el..cum am spus..nu stiu daca l-am iubit vreodata..m-au atras la el tocmai ce am spus...ca ma rasfata, facea si face multe pentru a ma bucura, este atent la toate lucrurile pe care mi le doresc..si mi le cumpara...
Acum...despre sex....niciodata nu am avut parte de partide nebune de sex...sa zic asa...de la inceput..a fost asa...mai...linistit:)..orgasm..uneori am avut,alteori nu...nu m-a deranjat nici ca nu aveam mereu..nici ca o faceam o data pe sapt...dar...nici chiar la atatea luni!!!!! Acum am incercat sa discut cu el..dar refuza discutiile...si imi spune ca e si vina mea...si l-am intrebat daca el vrea sa ne revenim..si a zis ca da...si i-am propus...stiu ca suna stupid...dar i-am propus un plan..un orar...in care sa...o facem:))))..stiu ca suna aiurea...dar...el nu are chef..eu nu am chef...si uite asa am ajuns aici...Am notat in calendar pentru inceput cateva date (incepand cu azi:D:D:D)..l-am intrebat daca e de acord...si a zis ca da...i-am propus sa luam si niste ceaiuri..tincturi..din care am citit pe site..si a fost din nou de acord...acum...sa vedem..sa spun maine ce s-a intamplat...va pupacesc
babyblue spune:
anticipez: esti viitoare victima perfecta!
o sa dai de unul, care te va mirosi de la o posta, unul numai bun de asa ceva, varianta masculina a femeii fatale, care va rupe patul cu tine, te va indoi de n o sa mai stai pe scaun o saptamana, evident va fi mincinos, zgarcit si iresponsabil, curvar si mai stiu eu cum...sau cine stie de psihopat dependent si obsesiv, sau poate nu neaparat chiar atat de rau.
iti va fi mila de sot, care face totul pt tine.
iti va fi mila de tine, ca o sa mori dupa senzatiile cu bivolul comunal.
o sa ti fie mila si de bivol, dc relatia cu el va depasi 6 luni o sa tie fie dragi si sosetele lui aruncate in coltul camerei, ca deh, obisnuinta e a doua natura.
O sa revii aici cu subiectul: ce ma fac, iubesc 2 in acelasi timp.
in cel mai bun caz, dai de unul cat de cat ok, care te va ajuta sa te desparti de sot, fara prea mari regrete.
mare grija ce alegeri faci. fa le cu capul, de sugerat.
:)
s.o.s: esti o viitoate victima! take care!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
XIO spune:
Pai in cazul asta victima mi se pare sotul tau.
Din ce ai descris in mintea mea s-a creat urmatoarea imagine:
-tu, dezamagita in dragoste ti-ai gasit o pelerina care sa te apere, adica te-ai folosit de un om. S-a relocat pt. tine si a renuntat la tot, iar acum dupa 2 ani ti-ai dat seama ca ai cam facut o greseala si ca poti avea si altceva. Ca un om rational trebuia sa iti dai seama ca nu e omeneste sa iti bati joc de el.
-el...saracu', dupa ce ca stie ca femeia pe care o iubeste nu il iubeste inapoi, mai trebuie sa participe si la mascarada asta cu orarul sexual. Ca sa faci sex trebuie sa creezi atmosfera, nu doar sa lubrefiezi ceva... sa fie spontan,da, sigur, psihologii recomanda o luna de sex zilnic, dar in alte conditii, nu asa...
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
babyblue spune:
acum e sotul victima, apoi va deveni ea. si ciclul se va incheia karmic pt amandoi.:)
fiecare plateste pt ceva. dc avea si super sex cu el, era relatia perfecta. pt ea. trebuia sa fie undeva o fisura.
trebuia sa fie si o parte negativa.
draga mea, dcl lasi, mai mult ca sigur vei gasi un altul cu care vei avea sex bun,dar prb nu va fi la fel de atent ca el.
dc te chinui sa ai sex cu el,nu va fi niciod unul de calitate, pt ca nah..asta e, ori e, ori nu e. un gust amar tot vei avea.
dc nu vrei sa l mai chinui si sa te chinui si pe tine, lasa l,ia o de la capat cu altcineva si vezi ce se intampla.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
m_m51981 spune:
Hm....XIO si BABYBLUE....in principiu aveti dreptate...dar sa o explic punctual
XIO ...sotul meu a stiu ca ceea ce m-a atras la e a fost modul cum se purta cu mine..si atat, iar despre relocare...daca nu si-ar fi dorit-o si el, nu s-ar fi intamplat. Nu mi-am dat seama dupa 2 ani ca as vrea altceva, il vreau pe el..dar cum era la inceput..fara certuri,fara discutii..adica..pentru asta l-am ales pe el..pentru ca imi oferea liniste, ma rasfata...acum..daca nu mai am nici atat...se numeste ca imi bat joc de el?? Nu cred...
Iar despre partea sexuala, da, stiu ca inseamna mai mult decat o lubrefiere,dar ..pofta vine mancand :)
BABYBLUE...am analizat lucrurile exact cum ai spus..cred ca ai spus tu tot, pentru mine..momentan,o sa incerc sa ne iasa si partea sexuala bine...daca nu...nu stiu...poate cum ai scris...o sa apar din nou pe forum "ajutati-ma..iubesc 2 barbati"..
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Va doresc multa,multa fericire in noul an..va multumesc inca o data ca v-ati facut timp sa oferiti un sfat unei necunoscute. Va pup