Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 20
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paulapor Fetelor, pt ca am vazut ca ati pomenit de patrunjel, atentie este contraindicat in sarcina, nu e recomandat consumul lui Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
eu beau infuzie de patrunjel...din pacate inca nu sunt gravi
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
ankcta spune:
Las k ne apucam de baut ceai de cretisoara ! Reteta o furam de la racheel
Ancuta , in curand 
annare spune:
anca eu sunt bine..sunt abia ziua 5...deci mai am mult si bine de asteptat...dar sunt optimista...stiu k anul viitor va fii un an bun pt mine...anul asta a fost prost din toate punctele de vedere...multumesc de intrebare

Katy82 spune:
Buna fetele! Am revenit si noi dintr-un lung concediu, sunt f., f. obosita. Vad ca avem capitol cu dedicatie, ce mult ma bucur. Ma apuc sa citesc din urma!
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
PaulaFrida spune:
Fetele,fac capitol nou

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lorena_86 spune:
ankcta abia acum am terminat salata boeuf
acum ma apuc de facut coji pt eclere
offff si mai sunt si z1 si curge....parca mai mult cand stau in picioare si fac treaba
maine mai am decat 2 masini de spalat, friptura, placinata si pestele
din pacate noi ne-am cam indepartat si de rude si de prierenii mai apropiati...majoritatea i-am lasat prin bucuresti sau pe acasa.....ici mai avem un cuplu cu un bebe dragalasi foc care ne sunt prieteni mai vechi si dragi si cred ca o sa ne viziteze ei....in rest nimeni....fac atatea feluri ca asa suntem obisnuiti de acasa sa avem multe feluri de mancare buna pe masa in noaptea dintre ani
dar cred ca in mare vom fi singurei....nasa este graviduta in 6 luni si sta in timisoara asa ca nu poate venii.....socrii au fost de craciun.....parintii lucreaza....fratele are bagajele ratacite prin moscova si le primeste abia peste o sapt si nu are haine asa ca sta acasa.....deci singurei
si majoritatea prietenilor mai indepartati de aici merg la petreceri la restaurante dar noua nu prea ne plac ca sunt o caruta de bani si cateva sute de oameni.....noi suntem mai retrasi....preferam petrecerile mai intime![]()
![]()
ma intorc la projiturile mele
va pupic pe toate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
CAPITOL NOU

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
gabyv spune:
Eu credeam ca atunci cand o sa ma intorc, o sa mai vad o gravituta![]()
Bella, poate e din cauza de prea mult ceai - testul negativ, fa unul dimineata.
Eu intru maine de dimineata sa va urez pt noul an.![]()

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC