Romanii din Marea Britanie (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna gagici!

Pe fuga intre un teanc imens de proiecte. Cine m-a pus, hey?
Razadesoare eu tin minte ca ti-am raspuns la faza cu diplomele, da na. Daca vrei sa afli detalii despre aia online si aia prin posta da-le email la astia de la Naric. Quick and simple.
Cel mai bine e cand vrei un curs anume sau ceva mergi si vb cu aia de la admissions si ei iti spun ce le trebuie si ce nu. Eu am facut gratis un fel de echivalare tot prin Naric dar nu am trimis eu personal ci astia de la council care se ocupa cu skills si etc. Mi-a zis numai ca nivelul e de nivelul cutare din uk si gata.
Gradinitze ale mele merg la stat, alea private is bune daca munciti amandoi full time si nu are cine sa il/o ia mai devreme de la gradi. Eu is f multumita de asta de stat, first impression always matter, plus vezi ultimul report ofsted plus eu as vb cu parintii care au deja copii acolo si as insista pe cum ii educa pe copii daca fac chestii naughty sau ceva care is metodele alese, cum e cu toilet training si cum se tine evidenta evolutiei copilului. Ca de ex scoala unde merg ale mele nu e mai veche si etc nui asa glossy ca una privata dar metodele folosite sunt f bune, multe scrisori, sedinte, evenimente destule profesorii is open sa discute oricand cu tine si etc asta conteaza. Si sa intrebi cum deal cu, complaints.
Am si eu o veste am in sf un interviu pe 3 feb , am emotii de numa si sapt urm sunt la spital toata sapt fac practica. Can't wait. Poate le prind pe gagicile de la pediatrics sa le pun si cateva intrebari rapide, sa am ce le zice la astia la interviu impresii si etc.

Na fug la sistemul meu nervos si la ADHD, ca tre sa predau vreo patru proiecte azi si maine si vineri am o individual presentation despre ADHD. Tine-ti pumnii pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ce stiti despre Ark schools? ce fel de scoli sunt? de stat sau private?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mofturici spune:

Multa bafta MissJJ!!!

Mergi la inceput

Rory par a fi scoli de stat dupa cate am citit pe site-ul lor, mai ales ca accepta copii prin admiterile din county-ul unde se afla scoala. Nu am auzit de ele pana acuma dar vad ca e o Ark e o charity.
Mofturici ms mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

MissJJ Bafta multa cu proiectele

Fetele voi dati la copii vostrii mancarica facuta cu carnita de porc?si daca da de la ce varsta ati inceput sa le dati?

Fetita mea imediat face un anisor,ce repede a trecut timpul,as vrea sa fie mica din nou

Va

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."

Mergi la inceput

Simplicityeu nu am tinut cont de reguli de astea. Le-am dat si peste si tot felul de carnuri si etc. Pb la noi a fost si este ca ele is f mofturoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Fetele voi dati la copii vostrii mancarica facuta cu carnita de porc?si daca da de la ce varsta ati inceput sa le dati?

Simplicity, eu nu i-am dat cit a fost mic deloc carne de porc, chestii grase, gen bacon si nici noi nu mincam asa ceva. N-am vazut niciodata beneficiile carnii de porc de aceea nu i-am dat. Acu, mare fiind (10 ani) nu-i place carnea de porc dar nici cred ca e vreo pierdere.

Rory, nu ne-ai povestit cum ai ajuns de la Watford la New Zeeland? Cum a fost cu domnul ala care v-a ajutat? Acu fie vorba intre noi, toata lumea stie ca esti la Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Simplicity ,unul dintre motivele pentu care sunt aici cu copilul este calitatea alimentelor.E minunat cand mergi la shoping si gasesti tot felul de fructe si legume proaspete ,peste ,pui ,incat carnea de porc ar fi pe ultimul loc in meniu.Iti recomand cartea ;The Food Doctor for babies and children si de acolo te poti orienta ce e sanatos si nutritiv pentru copilul tau.Pentru fiica mea care are 4,7 ani am optat pe fructe ,legume ,peste ,de 3-4 ori pe saptamana ,pui si rar beef si exclusiv organic . LETITIA pentru ultimul paragraf!

Mergi la inceput

Letitia have I told u lately how much I love you?
Noi organic luam cand putem ca nu se poate tot timpul, nici noi nu mancam f multa carne de porc sau ceva, dar incerc sa le dau sa pape de toate. Sa stie ce gust au si etc. Daca copii sunt ok cu mancarea si nu sunt f mofturosi merge cu retete healthy si etc, dar la ale mele e un mega strugle desi cand erau mai micipapau f happy tot felul de legume aburite si etc. Acuma trebe o multimea de explicatii si discutii si nervi pusi pe bigudiuri sa le fac sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

MissJJ, nu am vazut raspunsul tau ca altfel nu mai intrebam. Multumesc oricum!. Adevarul este ca multe se pot face numai sunand sau intreband institutiile autorizate, insa unul dintre rolurile acestul forum pare a fi socializarea si intrebarile( atunci cand e cazul), ale unor persoane mai nestiutoare asa. Consider ca, experienta voastra ma poate ajuta si pe mine.

Bafta cu proiectele.

Mergi la inceput