Romanii din Marea Britanie (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Simon nu mai e in xfactorul britanic. Numai Louie a mai ramas. o sa fie o mizerie. Dupa BGT de simbata nu cred ma mai uit la nici un spectacol de a lui Simon. Cred ca in mod deliberat a facut afirmatii rautacioase la adresa lui Razy ca nu cumva sa cistige. Cum ar fi fost Britain's got talent sa fie cistigat de un roman. Rusine mare.Mi s-a facut
de genurile astea de spectacole. Cred ca si-au trait traiul, si-au mincat malaiul. E cazul sa vina cineva cu ceva nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Buna tuturor !

Intru si eu aici cu o intrebare punctuala: cum pot ajunge de la Luton la orice statie de metrou in Londra la cel mai redus pret ?

Cu multumiri anticipate,

g

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Geniest, presupunand ca te referi la aeroportul Luton, cel mai ieftin ajungi in Londra cu www.easybus.co.uk
Alternativ, ai tren si National Express.

Leti, nici mie nu mi-a placut ce a zis Simon, dar pe de o parte avea dreptate pt ca Razy s-a chinuit la final sa stinga si a doua coarda si showul lui, exceptand partea cu focul, nu a adus mai nimic nou fata de prezentarile anterioare. Nu stiu, as fi schimbat ceva, eu de ex mi-am imaginat ca poate o sa isi faca miscarile inconjurat de oglinzi ca sa fie efectul wow sau sa mai aduca ceva pe scena, in orice caz ce a facut noi deja stiam, ne placea e adevarat dar deja stiam si asteptam si altceva, mai mult. Sau poate doar eu...

La un moment dat cand am vazut ca trece de primii cinci, chiar am avut incredere ca Razy putea sa ia locul 1 sau sa fie pe podium, dar asta este, macar sa fie asa cum a trambitat presa romaneasca si anume ca are un loc asigurat in showbiz acum.

Mi-a placut pustiul Ronan cel mai mult. M-a amuzat cand am votat cum zicea vocea aia la telefon Razy Gogoniia :))

Nu stiam ca nu mai e Simon. In afara deci de Louie si Gary Barlow, cine o mai fi in juriu?

Mergi la inceput

Mota, dar ala de a cistigat ce a adus in plus? O alta melodie la fel de boring ca prima. Si copkilul, a cintat, nu a facut nimic deosebit fata de auditii. Asa si Razy, a dansat. Ce se asteptau? Sa spuna poezii? In fine, ce sa mai..

La xfactor o sa fie una Tulisa (de la NDubz - nu stiu cine sint) si Kelly Rowland de la Destiny's child, doua neica nimeni in ochii mei. Ai auzit ca xfactor SUA au rechemat-o pe Chelryl din nou, bataie de joc nu alta. Tziganie curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos pt. raspuns.

Mai vreau sa va intreb: daca imi iau abonament de 7 zile Oyster pentru zonele 1-2 imi este suficient sa nu ma trezesc prin cine stie ce zona si sa n-am abonamentul valabil ??? Noi mergem sa vizitam, sa ne plimbam pe strazi, de regula la intoarcerea spre hotel folosim metroul sau autobuzul...

off-topic: Dumnezeule ce preturi au la transport..

Edit: hotelul la care stam e in zona Wembley.

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

geniest, totate informatiile le gasesti pe prima pagina.

Mada, ce mai faci? cum mai merge cu cursurile? Ce mai fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna,

am si eu o intrebare pentru fetele din Londra: imi puteti recomanda o clinica de stat/privata, de fapt un dr care sa urmareasca sarcina si nasterea?
sora mea a ales un pachet privat de nastere, cu costuri f mari comparativ cu cele din RO, iar dr care o supravegheaza o consulta de fiecare data cam 2 minute, a fost de 2 ori pana acum, total impersonal si pe deasupra si neglijent intrucat sora mea a lasat proba de urina de fiecare data fiindca are cistita si dr asta nu i-a dat niciun raspuns la problema asta; si m-a mirat ca i-a spus ca infectia urinara in sarcina nu ar fi vreo problema insa eu mi-aduc aminte ca in sarcina am avut de 2 ori infectie urinara si am luat augmentin la recomandarea dr, dupa antibiograma.
Ar vrea sa schimbe clinica si dr dar nu stie incotro.
Am uitat sa spun ca are 14 saptamani.

Mergi la inceput

ella 74 aici nu se merge pe cunostinte si recomandari de la prieteni. GP te recomanda la o clinica privata (daca ai asigurare privata)si acolo ti aloca un dr. Daca nu iti convine le spui lor ca vrei alt doctor si dupa ce demostrezi ca actualul doctor nu-si face treaba (e imposibil de demonstrat dupa parerea mea), ti se aloca altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Letitia,

multumesc mult pentru raspuns.
Recunosc ca nu prea stiu sistemul, stiu doar ca sora mea are asigurare privata dar pachetul de nastere in privat (inclusiv supravegherea sarcinii) e undeva in jur de 10 mii lire si nu este suportat de nicio asigurare medicala, fie ea si privata.
Ea mi-a spus ca a ales aceasta clinica fiindca dr cu pricina are referinte f bune si i-a fost recomandat; adica inteleg ca a fost decizia ei sa mearga aici.
Era insa atat de dezamagita zilele trecute incat zicea ca mai bine mergea la stat.

Din pacate ea nu poate veni in Ro sa nasca aici; si sa o supravegheze cineva de aici ar fi cam greu, mai ales daca nici nu naste aici.
Eu am nascut in RO in sistem privat in 2007 si dr meu era disponibil pentru mine atunci cand aveam o problema sau mai exact credeam ca am.
Sa nu fiu inteleasa gresit, nu cauta un dr care sa-i raspunda zi si nopate la telefon, ca am fost si eu gravida si stiu ca mai intram in panica si degeaba dar de ex saptamana trecuta a avut o sangerare, dr ei n-a fost de gasit, desi i s-a spus ca in caz de urgenta sa sune mai intai clinica privata unde a contract si nu sa sune la urgenta.

Mergi la inceput

Recunosc ca nu prea stiu sistemul, stiu doar ca sora mea are asigurare privata dar pachetul de nastere in privat (inclusiv supravegherea sarcinii) e undeva in jur de 10 mii lire si nu este suportat de nicio asigurare medicala, fie ea si privata.
Ea mi-a spus ca a ales aceasta clinica fiindca dr cu pricina are referinte f bune si i-a fost recomandat; adica inteleg ca a fost decizia ei sa mearga aici.
Era insa atat de dezamagita zilele trecute incat zicea ca mai bine mergea la stat.

Aici asta-s putin mai relaxati in ce priveste nasterile. Sint de acord cu tine ca pentru 10000 te astepti sa stea doctorii si in cap dar stiu ca nu e asa. Daca nu e multumita poate cere alt doctor, la toata urma platesteo goaza de bani sau se poate duce la alt spital. Fetele care au nascut aici au nascut cu moase si la spitale de stat. Stiu ca Mota a avut cezariana dar nu cred ca si-a ales ea doctorul, i-a fost alocat pur si simplu.

Mergi la inceput