Romanii din Marea Britanie (27)
Raspunsuri - Pagina 12
carstea spune:
Salutare
Vin si eu cu o intrebare.Sta cineva in Luton sa-mi vanda niste informatii?Vrem si noi sa luam un mortgage si casele din Luton sunt ieftine si frumoase dar ma intereseaza cum e sa traiesti acolo , ce scoli sunt bune,cum e traficul pe M1 spre centru?
Daca e cineva care locuieste in Luton sau stie raspunsul la vreuna din intrebarile mele.....astept un raspuns.
Ma duc sa cietesc din urma ca nu am vazut decat discutia despre GPS .Noi avem TOM TOM.E batranel dar isi face treaba si ce imi place e ca nu ma incurca la ronduri.
PUPICI
Letitia1 spune:
Era cineva numita Lutoniana, dar parca spunea ca vrea sa se mute din Luton. Eu stau la vreo 20 de minute de mers cu masina de Luton si am o parere extrem de proasta despre acest oras. Singurul motiv pentru care me duc acolo este sa iau avionul sa ma duc in concediu. Este criminalitate mare, multi arabi care tot timpul au ceva de protestat in strada, mizerie si gunoaie aruncate peste tot, multe femei cu burca-n cap, te trec fiorii cind treci pe linga ele. De cite ori ascult stirile locale aud de cite o crima in Luton. Mi-am intrebat si colegii englezi ce parere au, sint ingroziti. Nu degeaba casele sint ieftine. Nu stiu cine si-ar dori sa locuiasca acolo.Mi-au fost oferite citeva joburi acolo si am refuzat pentru ca mi-e frica sa umblu noapte in acest oras de una singura (ma refer in special iarna cind se inopteaza la 4). Evident asta este impresia mea personala despre acest oras. Altcineva poate sa zica ca e minunat. Eu daca pot sa evid Luton-ul, il evit.
MissJJ spune:
Nici eu nu am auzit chestii bune de Luton, vb lui Letitia hence the prices. Sunt multi imigranti din cate stiu. Nu e tare bine vazut din pacate.
emaaimee spune:
howaya'- primiti si-o irlandeza din republica?
am mai venit eu mai demult pe la voi, dar am tot sperat ca o sa invie sub nostru de irish girls.
wow, motanik, felicitari pt bb 2.
sa ma prezint, me, hubby& dra 5ani si 8 luni. aici de 9 ani si, sotul mai mult.
redundant once, am avut noroc si mi-am gasit job tot in acelasi domeniu, asa ca nu am stat 1 zi acasa
cupilul ma sacaie sa ii dau inghe'
fug
MissJJ spune:
Failte romhat Emaaimee! Hope I got the spelling right! Nici la noi nu mai scriu chiar atat de multe fete, dar we are alovely bunch once you get to know us.(ne-au murit laudatorii, de aia precizez )
Faine pozele, lovely garden you have there si de floricica ce sa mai zic, sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa este.
Abia astept ziua cand o sa avem gradina noastra sapot planta flori si capsuni si toate celea.
Am si eu doua maimutze una mica care face 3 ani si una mai marisoara care face 5, amandoua in vara.
Noi ieri ne-am vazut cu Luna si Carstea. Super fete si astia micii niste scumpei si jumate. Sper sa mai reusim sa ne vedem mai des si poate totusi ne vedem si toata trupa, well cate reusim sa ne adunam.
Azi avem zi mai de odihna ca eu am un teanc de proiecte de finalizat si de cand s-a facut mai frumos numa aiurea am umblat in wknd si nu am stat cat trebuia sa ma concentrez si la teme.
Letitia noi cand ne vedem? Mota cand e baby shower?
Cand e cald afara de stat la soare puteti veni in wknd la noi ca avem piscina bouncy castle sand pit si etc deci astia mai mici o sa fie busy. (Well puteti veni si inainte de asta ca avem spatiu si jucarii destule, da pt la vara sa stam la un pahar rece de suc/vin/bere un gratarel si astia micii sa run riot.) Va asteptam cu drag.
Pupam gasca duminica placuta.
emaaimee spune:
mersic de primire si complimente.
sa iti traiasca fetitele.
imi place f mult cum e prezentata Londra si info utile despre Marea Britanie.
noi am avut short week, deh, joi a fost Sf. Patrick si am avut BH si vineri ne-am luat liber. dra mai are si luni off, mie imi e cam lene sa merg la munca maineeee.
btw: Luton& alte zone de astea boo- boo stay away from them, le avem si noi in Dublin: Finglas, Ballymun, pe unde sunt blocuri multe de corporatie( travellers, knackers, tinkers etc.)
(The term "knacker" is sometimes used in Ireland to denote an Irish Traveller though it is considered pejorative, and is sometimes used to refer to people of a perceived lower class who may not be travellers, tinkers(Scotland and Ireland) a Gypsy [origin unknown - possibly relating to one of the 'traditional' occupations of Gypsies as travelling 'tinkerers' or repairers of common household objects
).
slan
motanik spune:
Bun venit Emaaimee, multumesc pt ganduri!
Ce faceti fetelor? va bucurati de vremea asta minunata? La mine e soareeee si asa cald si frumos! Sper ca si pe la voi la fel, si numai asa sa tina vremea de acum inainte!
Vroiam sa intreb ceva, Luna parca tu ai fost cu copiii la cinema la desene, dar oricine are impresii e rugata sa posteze. Vreau s-o duc pe Theo pt prima data la cinema si vad ca apare zilele astea A Turtle's Tale despre care am citit numai good reviews. Stiu ca la un 2d, normal, ar sta cuminte, ar incanta-o si floricelele si sucurile samd dar oare e prea mica pt un 3d? Filmul asta e si in 3d realizat si ruleaza acolo unde vrem sa mergem in weekend, dar ma gandesc si anume daca ar tine ochelarii la ochi, daca nu mai rau ar distrage-o si nu ar mai fi atenta la film...Ati incercat cu copii asa mici la 3d? Sa incerc sau sa ma duc mai bine la 2d ca sa se invete cu cinema-ul deocamdata?
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
MissJJ spune:
Mota eu zic ca depinde mult de copil, as incerca un 2d la inceput pt ca a mea de ex zice da da vrea ochelarii ii tine doua minute si apoi ii arunca jos si fara aia nu se vede klumea si pe urma mi-e ca se miorlaie si tre sa plecam mai devreme. Fimul am auzit ca e super a fost o prietena cu fetele ei si a zis ca s-a meritat.
Eu cu maimutza mare am mers prima oara vara trecuta deci avea 4 ani cand am fost la 3d si a stat cuminte si i-a placut dar nu cred ca asta mica ar sta.
Si la noi e cald si frumos afara sper sa fie asa si in wknd sa iesim pe undeva, ca pana vine maimutza mai mare de la scoala deja se duce soarele si intr-o ora deja se mai racoreste.
Luna1 spune:
Hello
In primul rand sa zic si eu: MissJJ mi-a facut tare placere sa te cunosc, ai doua fete superbe iar tu zici ca n-ai mai mult de 18 ani. Te mai astept pe la noi.
Emaaimee bine ai venit printre noi.
Motanik eu am dus-o pe fie-mea la 3d (toy story 3) acum cateva luni, avea vreo 3 ani si un pic si a tinut ochelarii doar putin la inceput. Apoi i-a dar jos. Ii mai punea din cand in cand dar nu ii tinea mult, noroc ca Toy Story e facut incat il poti vedea si fara ochelari, doar anumite scene erau blur.
Eu m-as duce la 2d intial. A mea iubeste cinema-ul si sta nemiscata dar o duc la 2 d doar. Noi avem la cinema aici Kids AM sambata si duminica cand poti merge cu £1 biletul asa ca o duc f des (e la 10 am).
Neaparat sa vedeti Tinkerbell, a mea nici n-a respirat de placere.
motanik spune:
Sar'na pt raspunsuri, o sa mergem la 2d pt inceput.
Si sar'na si de tipul cu kids am, am dat sa vad si eu acum si vad ca e si la Vue unde mergem noi de obicei, doar ca nu e inca filmul asta, dar o sa verific vineri ca teoretic atunci se lanseaza.
Tinkerbell...cand aparut? e mai vechi sau e unul nou?
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson