Prietene la bine si la greu - 94
Raspunsuri - Pagina 15
strumfy_12 spune:
Odata cu Noul An sa va intre in casa bunastarea, inspiratia si forta de a fi mereu invingatori.
Anul care vine sa va aduca speranta unui nou inceput , energia necesara pentru a va implini toate obiectivele si intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le ofera .
Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre infaptuirea de lucruri mari si bune. Fie ca anul 2011 sa va deschida portile cu multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi , cu sanatate .
La multi ani !
Mami fericita de strumfita
Andrecluj spune:
No, la noi n-are locuri de bagat forme, desi marca / modelul sunt aceleasi. Mamaliga lor de italieni. In fine, baga destule forme fata in cort. Nici eu nu vreau sa ii dezvolt placerile astea de gadgeturi, dar am sperat ca imi lasa laptopul in pace, de 2 ori a fost la reparat de cand merge Chiara si eu din asta traiesc. Am sperat degeaba, tot laptopul meu trebuie, celularul meu trebuie, etc. Am si jurat ca nu mai pupa jucarii, iar pe cele care le are acum le rotim. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
monis5 spune:
eu strang claie peste gramada parti din bagajul pe care abia ieri l-am desfacut ca in 2 ore plecam si noi la niste prieteni, pe langa Bucuresti.
asa ca va dorim petrecere frumoasa, cu sau fara pitici, acasa sau pe oriunde veti fi si sa va gaseasca noul an in plina forma
all
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
mihamora spune:
Raluci suntem bine, facem curatenia de rigoare si ne pregatim sa primim anul nou cum se cuvine, singurei acasa.
Laurairina- si eu am prestat ieri acelasi tort,am vazut ca si tu si Dana l-ati facut sau il faceti, o sa fie tortul anului, il ornez spre seara si il arat .
Va doresc petrecere frumoasa!
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
FDANIELA spune:
Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ati visat !
Petrecere frumoasa diseara, fetelor!
Sa ne citim cu bine si la anul!
http://picasaweb.google.com/morientesdana/PaulaGabriela1anSi1Luna#
grigore_tina spune:
Noi ne pregatim sa fugim la socri.Nepoata ramane acolo azi asa ca va fi super.Nu stiu cum o sa adoarma micutii.Cand se intalnesc se joaca si nici unul nu vrea la nani.
Laura am vazut ca e simpla crema.De sf.Ion probabil prestez inca un tiramisu cu crema made by me.Vin nasii asa ca tre' sa iasa bine.
Monis petreceti cu Raluci?
sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam
grigore_tina spune:
Ieri am prestat o ciorbitza pentru Geo.A iesit yami iar el a lins castronelul.
I-am facut-o cu carnita de curcan,fasolica verde,cativa melcisori,ceapa,morcov,ardei,zarzavat facut de noi(rosii,telina verde,leustean,ardei) si putin ulei de masline.La sfarsit ,portia pe care a papat-o ,a fost asezonata cu smantana(cam o lingura).
buna.
sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam
raluci_b spune:
fetele gata facut si sarailie, aburinda va rog serviti, hai hai luati ca pana la anu ciuciu
Monis dixtractie placuta sa petreceti frumos si Santi sa fie de gasca ca de obicei. Acu ne luam si noi patul pliant in traista portbagaj si plecam, tot la neste prieteni pe langa Bucuresti, poate ne intalnim asadar Tina nu facem impreuna revelionul, poate la anu'
Ralu - unde ai fugit cu vascul, oare tu dai cu biciul in poarta mea ?
fetele mele dragi, asa de ultima postare pe anul asta minunat, va doresc unul cel putin la fel de frumos cu impliniri. sa fiti fericite, sa va iubiti cu cei dragi sa faceti copii
haidi pa
PESEU - pana la anu sper sa-mi dau seama ce sa fac cu copilu care nu mai vrea fructe
GATA START
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
lylyana.ion spune:
Va las o fierbinte, sa va tina peste noapte
Un an nou cu sanatate, bucurii si impliniri!
Petrecere frumoasa tuturor!
noi stam singurei acasa, dupa facem un tur pe la bunicii lui Alex
Sa ne recitim cu bine!
many_bani spune:
Fete dragi si noi va uram un an nou cu multe impliniri, sanatate si fericire.
LA MULTI ANI !
mami de Vlad (29.10.2009)