Mamici inimoase de Constanta *137*La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 9
simonapro spune:
Am revenit si noi pe acasa, am fost toata ziua somnorosi, e clar numai suntem de pierdut noptile
Alina: multumim de intrebare,cu ajutorul lui Dumnezeu, Lucian e mai bine, am ramas doar cu ceva secretii in gatut, ca cele mai de la sfarsit. De Sima nu am dat in ziua aia, nu avea program. Si bine ca nu m-am luat dupa alta doctora care imi dadea Augmentin prin telefon
Fug sa le fac baita la flacai, noapte buna
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
La multi ani, Doamnelor!!!! Bine v-am regasit, dupa un an plin...
Ce de poze frumoase cu oameni veseli... ma bucur ca v-ati relaxat si v-ati simtit bine de Sarbatori
Vladis... condoleante si as incerca sa te mai consolez si cu o idee de-a mea... un fix..." mai bine ca a scapat repede, decat sa se mai fi chinuit mult timp in ritmul din ultima perioada" Eu am avut o experienta similara cu bunica mea, cancer, care s-a chinuit ingrozitor si e groaznic sa iti doresti moartea. Sa-i fie tarana usoara!
Sanatate maxima tuturor anul acesta, de zece ori mai multe impliniri si bucurii si de 50 de ori maiputine necazuri si momente de cumpana!
Noi vineri am fost in pregatiri... am petrecut acasa cu inca 2 cupluri si a fost super... am dansat "belly dancer" abia astept sa vad pozele... ieri ne-am odihnit si seara am fost in vizita la o prietena care pe 31 a implinit anisorii..
Azi mergem cu sorcova (cam tarziu, dar se scuza ) la bunici si inca o familie de amici... si de maine la munca Nu stiu nici macar cand incepe Mony scoala
V-am pupat si ne reauzim maine la mai multe palavre.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Nu stiu nici macar cand incepe Mony scoala V-am pupat si ne reauzim maine la mai multe palavre. |
Gradinitele si scolile incep miercuri 5 ianuarie
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kim222 spune:
La multi ani si un an mai bun!
Vladis condoleante..ce poti sa spui in astfel de situatii..
Figuelle conduita corecta ar fi fost o urocultura cu antibiograma ca sa vezi exact la ce antibiotic este sensibil. Ciprofloxacin este cel mai indicat..
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Ce faceti? Noi doar ce ne-am intors de la plimbare, am fost in vizita la socrii, unde am stat mai bine de o ora pe intuneric. De pe 31 intr-una se opreste curentul, de Revelion o parte din strada (Oltului, cartier Palas) nu au avut curent. Ieri sunam mereu pe telefonul fix de digi (dar fara curent electric nu functioneaza) fara rezultat.
In zona stau ff multi tigani, care siguri se branseaza ilegal si cresc consumul peste puterea retelei.
Am vorbit la Enel, dar dau acelasi raspuns, in 30 min se remediaza...Aiurea!
Nimeni nu are curaj sa faca nimic in legatura cu tiganii de frica . Multi vecini si-au pus incalzire pe gaze, deci fara curent au stat in frig, motiv pentru care si-au cumparat in mare graba generatoare.
Va doresc o seara linistita!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
lulu77 spune:
buna seara,
ce zi frumoasa a fost azi, de dimineatza ne-am plimbat cam 3 ore.a fost super.acum stam in barlog.eu pe net, Luca prin casa se joaca, Geo la TV.
mada, cum te mai simti?
georgi, scoala incepe miercuri.
ontica, crixia, v-am admirat perechile de printese, sunt superbe.
e ,liniste...bag seama ca toata lume ase reface si se pregateste ptr maine, ptr job?
Eu incep marti, maine dimineatza plek la ora 4 la Bucuresti cu treburi, sper ca la 10 sa fiu inapoi.
va doresc o seara frumoasa.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele!!
va doresc un an nou minunat, plin de noroc, sanatate, bucurii!!! va pupam de la mic la mare
Vladis, condoleantele mele cele mai sincere si o imbratisare calda.
eu sunt la munca de azi asa ca va astept la cafea
Dodo-pui spune:
Buna Ct
sl la noi...sanie n-am sa o scot pe mandra,sa simta si ea zapada...Bogdi stie ce-i si-i place dar carui copil nu-i place?!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Neata si multumim de cafea...
Lulu.. drum bun la Bucuresti! cu vremea asta... ziceai ca la 10 sa fii inapoi? dimineata? Tinem pumnii!
Multumesc ca m-ati lamurit si referitor la inceperea scolii....
Nici copii mei nu au sanie... de fapt aveau, dar nu o gasim si pace... azi dimineata vb cu sotul sa cumparam... dar de care?, normala sau de plastic gen bob?
Gata concediul, trecura sarbatorile... incepu un an nou de munca cu si mai putine libere Azi la pranz sunt din nou convocata in secretariat... deci mai stau prin zona cam o ora...
O zi buna!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?