Mamici inimoase de Constanta *137*La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 20
Fiquelle spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymumy Hello gashca! Apropos, parca tu , figuelle, spuneai ca va faceti casa la Lazu. In ce zona ? Inseamna ca o sa fim vecine . Pupici tutoror! Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) Daca va place , votati-ne! Pozele noastre: http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13 |
Supeeeerrr, vecinico! Noi suntem cu casa la rosu, am pus si acoperisul, abia astept sa vina martie sa incepem exteriorul si interioarele, amenajari mmmmmm iubesc partea asta...
Si este pe Simion Barnutiu.
lulu77 spune:
diana, nu face prostia sa ii dai antibiotic.cine era de garda la homeomed? Cumva dr Blacioti?cahhhh
va trece fara antibitoc, crede-ma, lasa copilul in pace, Tantum verde spray daca accepta, homeogene, miere, etc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 deci am venit de la Homeomed pt ca nu se putea sa mai stam asa se inrosise si al doilea ochisor si se umflasera ca de la o intepatura de albina.si cica are conjunctivita pt care ne-a zis sa spalam ochisorii cu ser si apoi sa punem ciplox si de 2 ori /zi innainte de culcare sa punem in ochi si un unguent tobradox sau cam asa ceva si cica avem si rosu in gat pt care ne-a dat Ospamox de 3 ori /zi cate 5 ml.Ce ziceti de tratamentul asta? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel |
Exact la fel am patit si noi... conjunctivita insa cu secretii galbui, de unde s-o fi aranjat cu ea nu stiu... si rosu in gat. Tratament cu antibiotic si picaturi pt ochisori si pt rosu in gat cica merge acelasi antibiotic de la ochi. Moooorrrr ca ne-am aranjat cu asta...
georgipuia spune:
Neataa... eu sambata la ora 10.30 merg la biserica... deci zic eu ca pe la 12 sunt ok de intalnit si baut cafeaua... astept decizia voastra
Diana nici eu nu i-as da antibiotic... mai intreaba un medic... dar daca ai apucat sa incepi, nu mai ai ce face si tre sa-i dai minim 3 zile...
Nu da nimeni azi o cafeluta????
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
cris_82 spune:
ba cum sa nu???poftiti la calda,perfuzabila cun nes pentru doritoare,ceai fructat,trabuce si vougue pentru cine doar le pufaie
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
bettyk spune:
Buna dimineata! LA MULTI ANI pe anul asta! nu am mai apucat sa intru.
si eu acum la cafeluta ca apoi cu treaba.
pupici si o zi buna!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
roxanaz spune:
buna dimi dragutelor!
bai frate parca la homeomedul asta nu se dadeau antibiotice asa pe banda rulanta...?? Diana, Angelique, sanatate puilor.
dicstractie placuta la Zumba mandrelor.
sa aveti o zi excelenta!
bettyk spune:
Am reusit sa pun si ceva poze de la spectacolul de dans din iarna. de fapt,cu tinuta,ca filmarile inca nu au ajuns la mine. pupici!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
lulu77 spune:
Hei, mneatza, si eu la cofeee.
Simo e racita...eu cine merg azi la ZUMBA? 007?
angeliquesd, sanatate lui Pupi
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
happymumy spune:
Neata!
Lulu, crezi ca ma lasa sa vin si cu coplilul? Ca ea ar sta cuminte, ar colora sau ar citi o carte. Vrei sa intrebi azi , te rog, daca e ok sa o iau si pe ea. Ca as veni si eu , ca tare m-am ingrasat! Si in aprilie este botezul finutei, si in halul asta nu pot sa ma prezint. Apropos, am incercat reteta ta de cozonac de revelion!
Mada, imi suna foarte cunoscuta strada asta Simion Barnutiu, dar nu-mi dau seama acum exact unde e, noi stam pe Costache Negri.
Simbata as putea si eu sa vin la cafea, suntem libere.Sau libera? E cu copii sau fara?
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)