Mamici inimoase de Constanta *137*La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Georgi, eu te inteleg...cand se pun nervii invers pe sot, parca-ti vine sa pleci si sa-l lasi. Unele-s trecatoare, dar si cand revin, parca ne spunem ca nu merita atatia nervi. Eu am avut noroc azi, a venit o prietena si s-a plans si ea ca sotul e prea nepasator la grijile cotidiene...si mi-am zis in sinea mea ca noi femeile suntem puternice, ne luptam cu toate greutatile...ale vietii valuri

Spanac, vreau proaspat, pentru salata.

Kim, la scoala 7 am terminat eu. Treaba s-a schimbat in acesti multi ani, acum nu mai stiu nimic, tot de 29 am auzit mai multe bune, in frunte cu Primavera. Vai ce moment greu pentru voi!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Crix o sa te obisnuiesti iar si dupa CIC.Peste proaspat avea la noi in piata(la magazin nu la pescari)

Kim eu nu stiu nimic de acele scoli.Stiu doar ca eu am scapt de stresul inscrierii in clasa 1.Pe Bogdi l-am inscris deja ...cred ca din noiembrie(atunci s-au facut inscrierile m-ai neoficial,dar cu tot dosarul si complet)

Despre dat zapada asta e unul din dezavantajele statului la curte....dar e minunat.Eu/noi la Br stateam la curte(casa socrilor din BR) si doi ierni am dat si eu zapada.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La eclipsa tot prin geam din acela de sudura ne-am uitat si noi.ia explicat Dan lui Bogdi ce vede si de ce...o fost incantat ....dar peste cateva zile o sa verific sa vad ce stie de fapt

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Ehee, Dodo, la tine acolo sat de pescari, doar de la "navod" vine numele orasului... Mi-e pofta de Dorada, dar vad eu ce gasesc zilele astea. Vineri se mananca peste, e Sf Ion, dar pt ca este vineri va fi post si dezlegare la peste. Cred ca de aceea nu prea e in magazine, plus ca nu-s refacute stocurile...ca dupa sarbatori

Mergi la inceput

Ana scrie pe pereti!! N-am avut asa prb cu Alexia!!
Motivul este placa magnetica pe care a adus-o Mosul, am montat-o pe perete si o vede pe Alexia scriind. Mai devreme s-a trezit, a evadat din patut si s-a apucat de scris, si pe tabla si pe perete. Am auzit-o vorbind, cred ca explica ceea ce scria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La 29 nu s-au facut liste ,nu s-au depus dosare..totul se face pe data de 1 februarie..Toti colegii lui Luca vor la Primavera..am fost ,ne-am cunoscut ..dar nu depinde de ea..iar acum acesta cunostinta care a lucrat la inspectoratul scolar ma inebunete cu invatatoarele de la scoala 7..La 7 a terminat si sotul meu..dar asa cum spui tu crix..s-au schimbat vremurile...
Oricum numai cu pile si telefoane date la directoare (si cu ea m-am cunoscut personal)pot avea sansa de a pica la Primavera...altfel nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare dragelor!
Crix & Georgi rabdare si...tutun, daca merita efortul, voi stiti cel mai bine cum ca sunt sotii.
Ledi & Mada refacere rapida! mergeti la medic, nu este de stat pe-o ureche.

Cat despre detoxifiere, Alex a mea a cerut FASOLE , ceea ce am si executat inca de ieri.
Noi ne indreptam spre sc 37, sunt foarte bine cotate doua invatatoare, vom vedea cum vor decurge "ostilitatile". Noi vrem la cea de pe locul 2 .
Apropos: ce acte trebuie sa contina dosarul de inscriere pentru scoala?

Va doresc o seara buna!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crixia
Ana scrie pe pereti!! N-am avut asa prb cu Alexia!!
Motivul este placa magnetica pe care a adus-o Mosul, am montat-o pe perete si o vede pe Alexia scriind. Mai devreme s-a trezit, a evadat din patut si s-a apucat de scris, si pe tabla si pe perete. Am auzit-o vorbind, cred ca explica ceea ce scria...

Bravo ei, este artista fata. Dar nu inteleg de ce nu ne spui se explica? Tzi doar pentru tine? Hai, nu fi egoista...spune-mi ce explica...Te rog...

Acum, lasand gluma la o parte, poate reusesti sa cureti. Imi aduc aminte ca eu mazgaleam peretele de langa masa unde imi faceam temele in clasa I.
Ca sa nu va spun de fiica cumetrei mele, care a desenat cu rujul pe peretii dormitorului niste buze imense. Eu le-am asemuit cu niste vapoare, dar ea spunea ca sunt buze.

edit ca sa va arat ce faceam noi aseara pe la ora 20.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Si noi la gasca de clasa I...cu mari emotii ca leoaica mea este orgolioasa si autoritara... Nu stiu ce va face ea pe la scoala...ori ii aliniaza pe toti, ori o ia de la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multzumesc pt raspunsuri. Eu de-abia acum (la 1 an si 1 luna) m-am gandit ca cic-ul se termina la un moment dat (de fapt boc si-ai lui mi-au atras atentzia acum o luna doua cu uite cicul nu e cicul) si trebuie sa fac ceva cu fetele in curand . La 2 luni nu shtiam cand e noapte si cand zi, d-apoi sa ma gandesc la inscris copiii la creshe, gradinitze... Anyway, eu stau in km 5 si lucrez undeva pe bd. A.Vlaicu (pe varianta). Deci ar trebui sa caut ceva ori prin km 4-5 ori pe traseu (cet de exemplu). Imi prinde bine orice informatzie , mai ales ca dupa cum vad sunt presata de timp (cu inscrierea) si researchul meu e abia la inceput .

Mersi si pt invitatzia la forum (lulu )... in masura timpului disponibil ... sunt mare amatoare de dc .

Mergi la inceput