Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 8
anchusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arde2010 Super. Habar nu aveam ca se face asta si la noi. Ma bucur. Lili |
De prin vara au primit autorizatie.
Medicul nu te expediaza: prima oara cred ca am stat 1 ora si, la ecografii pana nu masoara de 2-3 ori si pana nu vede tot ce vrea nu te lasa, chiar daca e coada la usa.

anchusa
baby_r7 spune:
oana ma bucur sa citesc.........ca nu esti suparata 

acum Bianca doarme si am intrat sa va mai citesc un pic, ca diseara o culcam devreme pe piticuta.........![]()
![]()
si avem treaba cu bb2....
asa ca nu o sa pot sa mai intru decat maine.
ma bucur sa vad ca sunteti mai active si ca va sustineti reciproc 

tin pumnii sa fim cat mai multe gravidute anul asta...![]()
![]()
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg
vrmoana spune:
Buna seara,
Hai ca era s-o patesc rau de tot. Am cazut pe niste scari acoperite de gheata si era sa-mi rupa gatul. Am fost socata. Nu mai puteam sa ma ridic. M-au luat unii pe sus, m-au asezat pe ceva si am stat asa pana mi-am revenit. Acum ma doare soldul drept dar ii multumesc Lui D-zeu ca nu mi-am rupt nimic.
oana
"Where there's a will, there's a way."
Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.
anchusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Buna seara, Hai ca era s-o patesc rau de tot. Am cazut pe niste scari acoperite de gheata si era sa-mi rupa gatul. Am fost socata. Nu mai puteam sa ma ridic. M-au luat unii pe sus, m-au asezat pe ceva si am stat asa pana mi-am revenit. Acum ma doare soldul drept dar ii multumesc Lui D-zeu ca nu mi-am rupt nimic. oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
o... ce rau imi pare! sper sa nu fie foarte rau
Sa iti iei unguent de arnica sau arnica cu galbenele- arnica e remediul traumatismelor- nu mai faci vanataie asa urata si trece repede

anchusa
vrmoana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anchusa
o... ce rau imi pare! sper sa nu fie foarte rau Sa iti iei unguent de arnica sau arnica cu galbenele- arnica e remediul traumatismelor- nu mai faci vanataie asa urata si trece repede ![]() ![]() anchusa |
Anca

oana
vrmoana spune:
A NASCUT KITZY !!!!!!!
FELICITARI MAMICO !!!
BINE AI VENIT BEBE ANDREI ! SA CRESTI MARE SI SANATOS !

oana
Arianna_M spune:
Neatza ,
Off Oana , ai si tu grija , am o prietena care a cazut asa si acum are mari probleme cu coloana 
Kitzy , felicitari mamico 

7 + ........ cu
Bebe
ancadragoman spune:
La multi ani!!!!!!!
Oana nasoala cazatura,te mariti fato![]()
Felicitari pentru Kitzy
va pup pe toate
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

CUMINTE SI MANCACIOS!!!