buna ziua
vreau sa fac o lista de pret care are 1.000 de repere si am sa le bag manual dar ma interesa daca se poate eu sa le bag si calculatorul sa le sorteze dupa denumire sau sa le fac cumva pe grupe de produse pt ca vreau sa le trimit unor clienti si sa arate bine cat de cat
sa le fac in word in excel cum e mai bine si mai usor pt o incepatoare?
va multumesc din suflet
da, se poate, cu conditia sa faci lista in excel si daca te pricepi cat de cat sa folosesti functiile de sortare, filtrare, grupare, etc.
in word e mai dificil de lucrat, se preteaza mai bine pentru editare de texte.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
salut,
in excel e mai usor.
scrieti lista in excel folosind ptr fiecare eticheta (nume, pret, etc) cate o coloana.
salveaza mereu sa nu cumva sa pierzi datele ca introducerea a 1000 de repere este munca nu gluma.
dupa ce termini salveaza-ti o copie a fisierului.
deci sa ai 2 fisiere cu acelasi continut.
pe unul din fisiere poti sa te joci cat vrei cu sortarea, filtrarea si gruparea fara sa iti fie teama ca daca faci vreo belea iti pierzi munca.
succes.
Jone
ps. dupa ce termini anunta-ma si te mai ajut (ca sa imi omor si eu timpul) (da-mi pm ca sa vad)
ok JONE multumesc dar cred ca diseara sau maine o termin de introdus si pe urma te stresez daca mai esti libera,multumesc mult de ajutor
CORINA iti multumesc si tie dar chiar sunt cam incepatoare,oricum am tot zis sa fac un curs de excel(am facut unul in tinerete dar nu prea mai corespunde si nici nu prea mai tin minte daca nu am lucrat)dar mai am si 2 copii de supravegheat si toate cele
va multumesc mult,sper sa reusesc