Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!
Raspunsuri - Pagina 19
lorena_86 spune:
da paula, asa ar trebui
ce capitol avem, cu un nume asa frumos + bebelu
paula tu ce faci? surprize ceva? acum cu stimularea sigur ne dai si tu vesti bune 

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
andr@ spune:
nu lore am vb deja cu o prietena de la synevo si azi nu e acolo, maine dim va fi si mi-l da pana la amiaza, numai bine sa il fac cadou sotului; desi nu stiu cum o sa-mi tin gura pana maine 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
ce parere aveti de testele astea? banda minut si baby caseta? stiti cumva daca dau erori?
cixinica spune:
andr@ felicitari!
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!
Unde pot vedea si eu testul?
Se pare ca astazi este o zi minunata, fetelor haideti sa ne facem testul poate avem o surpriza, ce ziceti? 

lorena_86 spune:
andra andra 

stiu ca te incearca multe emotii dar incearca sa intelegi ca vei fi mamica.....nu mai gandi asa, stai calma ca ii faci rau lui bebe
e bebe clar....stai linistita si sure check e foarte bun
asa ca stai linistita
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
dananagi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Buna fetele. Va scriu de la munte si sunt ffff fericita. Sunt insarcinata .............au aparut cele 2 liniute mult asteptate. In curand si mami de Razvan 7 anisori |

sanatate multa
andr@ spune:
lore iarta-ma, stiu ca sunt absurda, dar e firesc sa ma tem, stiind prin cate am trecut; simptome nu am nimic, ieri m-au durut sanii dar azi nu mai am nimic, si dimineata ma incercau niste crampe, acum sunt bine 
PaulaFrida spune:
Fetele,este bine titlul?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lorena_86 spune:
andra e prea devreme pt simptome....stai linistita ca totul o sa fie bine 

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camady spune:
Fetelor nici eu n-am nicio simptoma. Nici sanii nu ma dor, nici greturi n-am.............doar mici dureri ca la menstruatie.
In curand
si mami de Razvan 7 anisori