***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda inca nu am pus poze on-line, azi sau maine sper sa le pun

Noki nu vorbi de funie in casa spanzuratului. La aeroport pana la imbarcare am mai bagat rapid cate un canolo. Asta dupa pizza si ceva placinta super buna cu spanac.
Acu' tre sa trec la post si rugaciune, o saptamana de Sicilia = +2 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, cele 2 kile cred ca se trag de la "salata" de paste.Eu am scapat usor (pentru valoarea mea) din vacanta de iarna, cu aproximativ 2 kile luate.
Las' ca bagat patinoar si derdelus cu fetele si le dam jos.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Care patinoar = dat jos??? Eu cand am fost cu voi la patinoar cu ce crezi ca m-am ocupat stand pe margine? Kurtos kolak si ciocolata calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza !

Vad ca vorbiti de Sicilia, cautat apartamente....ia sa vin si eu cu una bucata intrebare: cine poate sa imi spuna la cat timp de la nastere se poate face un PAP ( Papanicolau daca scriu bine). Ca ma duc sa imi fac marti ( just a check up) si mi-au zis ca se poate, chiar daca alaptez, din moment ce am 6 saptamani de la nastere.... Acum aud ca e mai fiabil dupa 6 luni de la nastere. Voi ce stiti?

Multam

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Alinus, eu cred ca pt PAP tot ce trebuie e sa nu mai ai lohii sau niciun fel de sangerare. De-asta o fi termenul de 6 saptamani. (si probabil stii: cu vreo 2 zile inainte sa nu ai contact sexual si sa nu introduci nimic in vagin)

Logic nu vad de ce sa trebuiasca sa astepti 6 luni. Se iau niste celule de pe col.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

alinus, cred ca merge daca tu ai nascut cu cezariana. daca nasteai natural era colul mai zdrente si probabil trebuia sa treaca mai mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alinush...dupa cezariana te poti duce cand ai terminat cu lohii, sangerari, etc.... Dupa nasterea normala minim 6 luni. Eu una as astepta oricum macar 6 luni, nu de alta dar exista sansa de procese inflamatorii locale si alea pot modifica si ele rezultatul. Nu in sesnul de modificari la nivel celular, dar nu se pune un diagnostic corect, nu ai de unde sa stii de la ce provine inflamatia.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Fetelor din Bucuresti apelez si eu la voi pentru un sfat - se pare ca sora mea e insarcinata si nu stie la ce medic sa meraga - ea mergea la o doamna dr., dar era chirurg obstetrician axata mai mult pe tratarea cancerului si alte chestii, nu ii poate urmari sarcina si nu poate naste cu ea. Recomandati-mi si mie un medic bun, va rog!
Tipa la care a mers pana acum i-a confirmat sarcina, are 6 saptamani, pare sa fie ok doar ca placenta ar fi dezlipita pe alocuri, cu goluri de aer si i-a dat utrogestan.

Ea se gandea sa mearga la Filantropia, si imi zicea de dna. dr. Turculet si dr. Popescu. Eu nu ma pot pronunta si sunt convinsa ca parerile despre un anume medic pot si si bune si rele ...

Va sunt recunoascatoare pentru orice parere/ recomandare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cami, (aproape)toata lumea iti va recomanda doctorul cu care a nascut. deci vei primi multeeee nume. tot o sa fie greu sa aleaga:) eu am fost la dr Badiu- Spit.Universitar. lavi si madau or sa-l recomande pe tutunaru. amandoi sunt cunoscuti si in consecinta fte ocupati. dar zic ca merita.

Mergi la inceput

Anda :))) eu n-am nascut cu Tutunaru.

Cami sarcina usoara surorii tale!!!

Eu nu-l recomand neaparat pe medicul meu pt ca e foarte ocupat si am citit ca nu mai ia gravide. Nu stiu cat e de adevarat, dar eu sper sa nu fie pt ca as mai face un bb si tot la el m-as duce.

Daca vrea la Filantropia e dr Haiduc, este subiect la Nasterea pe glob despre el, ce mai stiu din alte surse e ca e de treaba, vine la nastere indiferent de ora.

Mai e proful, dr Peltecu care e medic f bun, nu stiu daca vine la nasteri sau abureste gravidele ca au nevoie de cezariana. Asta fac de multe ori profesorii, nu stiu daca e si cazul lui sau nu.

Mergi la inceput