Sezatoarea canadiana (203)***La multi ani 2011!***
Raspunsuri - Pagina 10
inacanada2005 spune:
Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata.
La multi ani!
maru spune:
ankalaura, pusei si io smokeru ala pe lista de dorinte pe amazon, era acolo cu 45 ala ca al tau, si cu 29 ala mai mic. Eu zic ca tot ala ca al tau e cel car eimi trebuie, ca io visez la peste afumat si cum zisei si tu, pui. Dar zi si tu, fierea mea fantoma nu o sa se supere pe mine?
ankalaura spune:
Marule, da' pe Amazon dot CA vaz ca e 73, ca ma luasera palpitatiile, n-am verificat alte site-uri inainte sa comandam... Pe amazon dot COM vad pretul de care zici tu, dar oare cat o mai fi transportul? Noi am mai platit si ceva taxe, ca la quebec, deh...
Cu fierea nu stiu ce sa spui, ca nu am experimentat inca probleme cu dumneaei.... Puiul l-am tinut 35 de minute, era mai putin "afumat" decat ala de-l batea vantul si fumul, agatat de grinda la soacra-mea...
ankalaura spune:
PiEs - acuma rad copios de foundationul matale, boxing day week-ul si fusionul dintre piftie si pasarea americana
Exclusive spune:
Buna Fetelor,
Am intrat sa va urez voua si familiilor voastre La Multi Ani!
Gandire Pozitiva si Determinare in a Reusi in Orice va Motiveaza sa ajungeti mai Sanatosi, mai Bogati (spiritual sau material - dupa optia personala), mai Buni, mai Frumosi!
Si aici vin sa va propun: Eu pot sa va ajut sa aratati si sa va simtiti mai bine - SA RADIATI - dupa o sedinta in compania mainilor si a cremelor mele magice. Mai multe detalii ... pe contul comun de la sezatoareacanadiana, pe care le-am scris in englezo-romana (cica e bine sa fii bilingual aici in Quebec)
Sa ne auzim si vedem cu bine in 2011!
iselin spune:
Buna seara!
Si eu va urez LA MULTI ANI! un pahar de sampanie, cin-cin, sa aveti parte de tot ce va doriti, dar aveti grija ce ganditi caci s-ar putea sa se implineasca!
Bilant, rezolutii, perspective, solutii, noi etape ale vietii--- mai vorbim dupa 3 ianuarie.
Noi suntem mai spre munte, Stoneham ii spune. Statiunea e plina aici.
Am gasit un capat de internet sa va spun LMA, avem in cabana...ce minune tehnica, nu?
N-am cuvinte de oboseala, poate doar ca sunt intr-o imensitate alba unde toata lumea skiaza.
Ktrinel spune:
..banuiesc ca numai eu merg azi la munca ..poate o veni si 2011 la mine cu o schimbare de "industrie" ...ca asta mi-a pus capac, maraton plus rezistenta intr-o singura proba ..sper sa termin la 2 ca la 3 sunt la coafor si la 7 la petrecere...daca mai respir pana atunci
so, inainte sa purced spre job, am intrat sa va spun si eu La Multi Ani pt Noul An 2011, sa va urez sa aveti parte de ce e mai bun si mai frumos, sa fiti sanatoase si sa ramaneti mereu la fel de frumoase si unite ca pana acum. sper sa particip si eu mai des la intalnirile voastre...ca parte a rezolutiilor pe 2011..
Petrecere frumoasa !
arturicii spune:
La Multi Anii !
Anul Nou sa aduca tuturor Tot ce va doriti pentru voi si pentru cei dragi voua.
Ioana & Arturicii'S
delphin spune:
Nu ma pricep nici eu la vorbe desi tare mi-ar fii placut sa va impresionez! Asa-mi sunteti de dragi!
Va urez un AN NOU fericit, sanatate si implinirea tuturor dorintelor rostite si nerostite!
ankalaura spune:
La multi ani, fete dragi, noul an sa va gaseasca fericite alaturi de familiile voastre,
sa fiti sanatosi,
la punga grosi,
si sa vi se implineasca toate proiectele in anul ce vine!
LA MULTI ANI!