PRIETENE FARA TITLU (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID musai sa il convingi sa mai slabeasca cumva.Cel putin la noi in familie,cei cu probleme de tensiune-atac cerebral erau mai dolofani,deci sigur exista o corelatie grasime tensiune mai mare.
Apropo de slabit,am citit azi pe net ca cea mai buna cura de slabire e cea cu lactate,cica ard grasimile.La mine chiar se verifica.
Diana a ales Tinkerbell vad,merg sa ma distrez ... cu chiu cu vai s-a dezechipat in pijama si a baut laptele - o gura de lapte,iar o tura de fredonat/recitat,iar o gura de lapte ,apoi o tura de topaiala,iar cantat si tot asa Pai era vorba ca ii consum energia cu inotul,deocamdata ... niciun rezultat Cred ca numai cu o banda scotch as rezolva ceva

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata.
Ingrid noi am vrut sa mergem acum la ski, dar de e tare scump. Si eu una vreau casa, si cum casa nu o pot avea acum, macar mobila noua. si nu prea imi vine sa cheltui banii pe vacanta.
Uita-te pe familienhotel in austria sau südtirol, sau kinderhotel. Cred ca mai toate au seit si in engleza. Vara sunt preturi mai ok dar acum au asa niste preturi explodate. Unde se mai aduna si scoala de ski si skipasul. Hoteluirle astea sunt extraordinare. Sunt super echipate pentru copii. Cu tot felul de activitati cu personal calificat, unele au si animale "pe langa casa", piscina, camera de joaca, meniuri pentru copii, si muuuulti copii. Nu trebuie sa te stresezi ca nu sta copilul cuminte la masa, nimeni nu comenteaza ca se alearga prin sala de mese. Daca vrei te ajut. spune-mi c-am ce cautati.
Pentru noi e ideal. ............eu am alte planuri. In iunie in vacanta de Rusalii sa mergem in Croatia la mare. Am vazut o oferta faina, la agentia de unde am fost si in Sardinia. Apropo.....i-a uitati-va la www.surprise-reisen.ch/?SN=39bac5cf74b36b99c5eb7108e83a11a2&MainTabId=71&SiteId=6&action=pg_OnlineKatalog_Ferienreisen.php&WindowType=NewWindow" target="_blank">pag 9

...............sunt pe aici. Ma duc sa-i imbrac pe teroristi.

Mergi la inceput

Sarbatoare mare azi :
LA MULTI ANI CLARA!
LA MULTI ANI MARK!

Buna dimineata la toata lumea intr-o zi cu soare Io am dormit cam prost ca s-a tot trezit Tudor sa ceara apa,iar spre dimineata lapte desigur.Colo pe la 12-13 o tulim iar la bazin.Diana abia asteapta ... ma tot intreaba cand mergem.Si se uita pe fereastra zicand "MAMI S-A FACUT VARA" ca e un soare orbitor afara.
MIRA sper sa va iasa planurile de vacanta.Cu casa: vreti alta casa tot cu chirie sau sa o cumparati ?
INGRID sper ca si-a revenit Genu.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI CLARA!
LA MULTI ANI MARK!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Am bagat si eu un ochi pe-aici, ca sa urez.
Ingrid, wow 170 cu 110 e mult pentru un barbat tanar. Greutate mare sau nu si tot e mult. Socru-meu a fost recent internat cu al n-lea accident vascular tranzitoriu pur si simplu ignorat. Mama e si ea de 8 ani cu placa de ateroame pe carotidian si idem, accidente ischemice repetate. De fapt mama de asta s-a si pensionat acum cativa ani. Si amandoi sunt nu slabi, uscati de slabi! Dar te pui cu natura/metabolismul/ ereditatea? Nu. EU care-s si depasita, cred ca vo avea probleme chiar mai repede.
Mira, foarte scumpe kinderhotelurile din ce-ai spus tu. Cred ca nu vom pupa in viata asta. Oricum sotul tau e un erou, daca mai are zile in care sta cu el. Eu nu am curajul. Radu e in stare sa stea intins pe canapea, Tavi sa fie in picioare de pe scaun in varful mesei si el sa nu se sesizeze! Mai bine previn, decat sa tratez, deci prin urmare Radu nu sta singur niciodata cu copiii. De Rusalii, in iunie e logic sa gaseti oferte faina, ca doar e extrasezzon. Mie-mi place mult in iunie la mare. Anul asta cred ca la noi va fi septembrie, ca-n iunie am examene.
Moni, super ca a fost asa fain la piscina. Deci cu tine a si prins curaj si i-a facut si placere. Trebuie sa continuati asa. Si eu am niste probleme cu piticutza ca merge tare rau. Cred ca tb sa bag eu kinetoterapie in ea si niste ghete mai tzapene sa-i mai tina piciorul sa nu o ia in interior.
Denisa, ati petrecut deja?
Ok.

Mergi la inceput

Buna seara gagici.
BRANDUSA nu mai fi asa pesimista mai cu mostenitul bolilor
Legat de inot ,azi a fost si mai bine decat ieri,a prins deja curaj si mai mult a stat in apa fara aripioare decat cu ele.Ba cu pluta,ba cu macaroana,ba fara.Imi arata si tot felul de scheme Ieri n-a sarit in apa decat cu aripioare sau sa o prind eu,dar azi a sarit intr-o veselie singura si se ducea singura la mal,ca si cum facea pana acum la cursul de inot.Deci exercitiul conteaza ... Ar fi si mai ok daca ar fi apa mai mica,atunci ar avea curaj si mai si,dar merge si asa.E naspa insa cu inotul ala crawl,am incercat si eu,valeleuuu ... pai e super obositor asa ,e mult prea atletic si pentru mine,dap-ai pentru Diana.Nici nu ma mir ca oboseste dupa numai 2 m.Pai stil bras merge si ea lejer fara oprire o lungime de bazin - deocamdata cu aripioarele desigur.Ea s-a apucat sa inoate si pe spate si sa faca pluta,tot ce-a vazut ba in filmuletele cu Ioana,ba mai stiu eu la cine.
Acum pauza pana we viitor.E muuult mai bine asa mai ales ca e mai lejer si cu circulatia prin oras in we ,nu mai pierd o gramada de timp pe drum stand la stopuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI CLARA!
LA MULTI ANI MARK!

Noi ne pregatim de party-revin mai pe seara sau maine-va pup si sanatate multa!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, CLARITA, FETITA FRUMOASA!

LA MULTI ANI, MARK!

Ceau fetelor!
Am avut emotii pentru sotz, acum e ok, dar vedem maine la medic. Analize si tot tacamul, stiti voi. Ne-a folosit si agitatia asta, ca a lasat sarea, prajelile si grasimile deoparte.
Aparatul electronic da erori, cu cel clasic se incadreaza, 135 cu 90. Mai bine decat ieri, categoric.

Mira, chiar acum m-a sunat prietena din Germania, era la cinema. O sa vorbim pe mess, daca incepi de acum ai toate sansele sa prinzi ceva ieftin. Daca aflu ceva super, iti bag adresa, poate ne vedem vara asta.
Ce frumoasa-i Selin! Cum de a ajuns pe pagina catalogului? Ati trimis voi poze? Se incadreaza perfect in decor.
Cristina, vestile bune se impart cu prietenii. Va asteptam, Genu e la fel de incantat ca mine.
Moni, i-am spus Dianei ca a ta deja inoata, nu s-a mirat. Normal, doar de la mare vazuse ce poate. Lasa, la vara dupa ce invata Diana mea, vor face concurs la strand. Ce zici?
Ce desene a facut fetita? Pune poze. Eu sunt restanta stiu, ma chinui sa pun cateva poze de doua saptamani. Mereu apare cate ceva.
Bee, m-ai speriat de numa. Asa istorii naspa am si eu, si el in familie.
Pauza, am niste musafiri la usa.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Daaa vestile bune se impart cu prietenii . Nu m-am abtinut si i-am da vestea si Dianei: deja isi face planuri cum il va invata ea pe Razvan sa bantuie in labirintul de la locul de joaca de la Kaufland.Ca cica e mai "imbarligat" pe-acolo
INGRID i-am zis ca vom organiza concurs de inot la vara la strand intre cele doua Diane: de bucurie a sarit si m-a pupat cauta poate gasesti si la voi ceva oferta convenabila de genul asta,sa mergeti amandoua.Aici vad ca e chiar ok ,luna asta a fost 250 lei,luna viitoare 225,apoi 200 lei si valoarea de 200 se mentine daca nu faci intrerupere la abonament.Am vazut ca au acolo tenis si pentru copii ,dar nu stiu pretul.La aerobic pentru copii e 60 lei 8 ore.Parca m-ar tenta sa o dau,ca e doar odata pe saptamana,joia.Ar fi ideal cred pentru tzopaitoarea de ea.Doar ca acum incercam sa o ducem undeva si la gimnastica medicala (pentru umeri) si sa vad ce gasim convenabil si cu ce orar.

In rest,noi p-aci.Copiii au fost la mami,acum sunt in zona,Diana se lupta cu puzzle ala,iar Tudor bodogane si sare in pat.De cateva zile n-a mai lovit-o pe Diana - se pare ca a functionat faptul ca l-a tras si ea de par inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Multumim de urari !
La multi ani Mark !!
La multi ani Emma pt maine !!

CLara se serbeaza 3 zile. Ieri am fost cu e asi prietena ei l aun loc d e joaca cu topogane (gen ca ala din Kauf . Moni , doar ceva mai mic ). Au fost super fericite amandoua si asa de disperate ca nu stiau la care topogan sa mearga mai intai . Era intr-un colt o casuta si roata , in jurul ei un gard , inalt de vreo 50-60 cm care avea intrarea putin camuflata . Ei cum ea nu mai avea rabadare sa gaseasca intrarea , a sarit gardul .
Azi au fost prietenii cu bebeul ,si maine se sarbatoreste la scoala cu colegii .
Hai ca sunt restanta bine la poze , ma duc sa bag macar cateva in drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Na gata hai ca am bagat poze, acum pana la vara pot sta linistita .
Bee si Nicu era la fel, aproape , dar nu a avut incontro si s-a responsbilizat . Acum imi zice el mie ca eu o las prea pasiva . Inclusiv cu el manca (ca nah nu are incotro) mancaruri gen mazare , crochete de peste , pure de dovlecel care cu mine nu le-ar manca , si cand sunt si eu la masa , al naibii de le manca .
Ingrid bine faceti mergeti la medic sa descoperiti daca se poate cauza. Iar faptul ca fara sare si prajeli , nu e nici o pierdere , din contra un castig .
Moni deci voi la bazin . Apa cum e , nu va e rece ?

Cristina sa inteleg ca pregatesti o vizita in vestul tarii ?
Gat ama duc la somn ca maine incepe o noua saptamna horor . Am 4 examene in urmatoarele 2 saptamani si 2 proiecte . Sunt in poooooom , si culmea e ca nu am nici un elan , naiba stie ce m-o apucat , dar nu ma pot apucade ele , nici concentra . Fain am inceput anul.
Pupici , ne mai auzim !

Mergi la inceput