Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 7
AlexaM spune:
LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI!!!
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
37+
Theodor Andrei
andy.p spune:
LA MULTI ANI!!VA DORESC UN AN MINUNAT,PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI,MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!!
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
Poate nu sunteti receptive acum dupa sarbatori da' ma gandeam sa va recomand un joc fain, foarte educativ. Noua ni l-au recomandat si de la gradinita si ni l-a recomandat si ergoterapeuta: favorizeaza dezvoltarea capacitatii de concentrare, gandirea structurata, sensibilitatea pentru detalii, etc. (nu mai tin minte) Exista in varianta de la 2 ani si pana la vreo 10 ani. Jocul consta intr-un dispozitiv de verificare a solutiilor (o tablita cu piese) si caietele cu exercitii. Ideea e ca iti cumperi o singura data dispozitivul de verificare si ulterior cumperi doar caiete cu exercitii. Varianta pentru copii pana la 5 ani se numeste Bambino Luk, varianta de la 5 ani e Mini Luk si urmatoarea e Luk. www.amazon.de/Bambino-Set-Mein-allerstes-L%C3%9CKSet/dp/3894146052/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293903727&sr=8-1" target="_blank">Un exemplu
ClaudiaH spune:
Cand o sa am timp o sa fac un film cu Lucia cum se joaca ea Luk.
Am uitat sa va spun ca noi avem demult jocurile respective, pe Stefan l-au ajutat foarte mult in directia concentrarii (e un copil foarte inteligent insa atunci cand trebuie sa faca ceva ce nu prea-i place nu reuseste sa se concentreze, de fapt nu-si gaseste motivatia de a se concentra). Lucia a facut deja exercitiile din vreo doua caiete pentru varsta de 2 ani. Jucandu-le a invatat culorile, diferenta intre obiectele identice oglindite si a invatat sa desfasoare o activitate care necesita o insiruire de mai multi pasi. O sa trecem la caietele de la 2 la 4 ani.
vdrag spune:
La Multi Ani cu sanatate ca-i mai buna decat toate si pentru mamici, si pentru pitici!
Un An Nou plin de implinirile puiutilor nostri si bucurii!
angelynna82 spune:
seara buna,
noi am tras o tura la socri caci a fost ziua socrului de Sf. Vasile si cu ocazia asta urez si eu
tuturor sarbatoritilor
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei