Mosu nu are in sac ce trebuie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Asa..m-am uitat pe net dupa papusile astea,personal iti dau dreptate in ceea ce priveste papusa maia,deci nu cred ca e vorba de struguri.,insa papusa Maria mi-a placut cum arata.
Dupa atata alergatura si stres si plans,sper ca maine sa fie numai bucurie si veselie la voi in casa si sa-ti gasesti si tu linistea si pacea interioara.
Craciun fericit si toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ah, ma sperie ce citesc, cine ma pune sa intru la subiecte cu copii mai mari?
Dar multumesc pentru lamuriri, inseamna ca trebuie sa ma mobilizez sa pun bani deoparte de pe-acum, daca asa evolueaza moda jucariilor...auzi tu, pesepeu, asta nici nu mi se pare jucarie...ce-i ala, minunatie de-aia de sa se joace jocuri cu monstri pe ea?...
Sunt terifiata de viitor dar ma bucur ca deocamdata traiesc "varsta de aur" in care o lingura de lemn bate la kur orice jucarie sofisticata/colorata/plasticarata/
(oare daca arunc teveul si n-o dau la gradinitza reusesc sa fentez macar cativa ani jucariile astea spargatoare de pushculitze bugetare?)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ah, ma sperie ce citesc, cine ma pune sa intru la subiecte cu copii mai mari?
Dar multumesc pentru lamuriri, inseamna ca trebuie sa ma mobilizez sa pun bani deoparte de pe-acum, daca asa evolueaza moda jucariilor...auzi tu, pesepeu, asta nici nu mi se pare jucarie...ce-i ala, minunatie de-aia de sa se joace jocuri cu monstri pe ea?...
Sunt terifiata de viitor dar ma bucur ca deocamdata traiesc "varsta de aur" in care o lingura de lemn bate la kur orice jucarie sofisticata/colorata/plasticarata/
(oare daca arunc teveul si n-o dau la gradinitza reusesc sa fentez macar cativa ani jucariile astea spargatoare de pushculitze bugetare?)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

eventual sa n-o scoti nici in parc...

cred ca e mai posibil sa pui bani de-o parte decat sa speri ca scapi

mama de Carol (29.12.2008) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

ilinca , nu stiu ce sa zic.
anul trecut am fentat acelasi cicciobello dar dorinta s-a reactivat automat anul asta si mi-am zis ca e ceva serios si am incurajat putin fenomenul. nu a avut pana acum nici o jucarie la care sa tina, dar nici n-a tanjit 2 ani la rand dupa ceva. din octommbrie nu mai cumpar jucarii, ca sa se bucure de ce aduce mosu'. deci n-am nici o scuza si cu cat scriu cu atat ma afund mai mult in sentimente de vinovatie.

asta e, ii voi lua cicciobello lcand implineste 10 ani daca urmez si-n anii viitori strategia de succes care m-a adus in acest punct!

leditia, multumesc mult si pentru sfaturi si implicare si pentru urari si iti doresc sa ai parte de un Craciun frumos alaturi de David si de familia ta!

sdcristian, multumesc mult pentru incurajarile sosite de la tine dis de dimineata. m-au mai pus pe picioare.

mamagiuliei, anaemi, ellaX, anya la toata lumea multumiri multiple si scuze daca am uitat pe cineva.

am ajuns la 7 am in real si i-am zis doamnei de la receptie "buna seara", m-a certat una de la noriel, am intrat in diverta de 3 ori pentru ca uitam mereu ceva...ma duc sa iau maria si acasa cu mine sa le aranjez, poate castig si eu ceva puncte macar pentru impresia artistica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ymka, eu sunt de alta parere. Nu mai da banii si pe Marii. Cred ca fetele tale se vor bucura la fel de mult de jucariile pe care le-ai luat deja. Sa nu cazi in cealata extrema aceea de a depasi asteptarile dpdv cantitativ daca nu le-ai putut satisface calitativ, ca sa zic asa. Cred sincer ca numai tu sesizezi diferenta, ele vor fi incantate si bag mana in foc ca nici nu vor mai sti ce au scris in scrisoare.
Eu anul trecut am sarit calul, nu imi cerusera nimic special dar am cumparat cate 3 jucarii de caciula, plus dulciuri, plus hainute, plus ce-au mai primit adiacent de la toti vizitatorii din aceasta perioada. A fost prea mult pentru ei. Am ajuns la concluzia ca "varsta lingurii de lemn" depinde aproape in exclusivitate de noi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

pai la anul scrieti mosului de 1 decembrie si imediat si dai comanda si ai scapat cu 3 saptamani inainte, stai linistita si gata

daca scrii din 1 noiebmrie le iei de pe amazon uk si iti ies si mai ieftne...

Mergi la inceput

pfffuuu Androix, ce mi-ai facut? da, asta a fost sentimentul meu de azi toata ziua si am stiut ca voi termina prin a alege mai mult cantitativ tocmai ca sa-mi repar greseala.

noi nu mai primim de la nimeni cadouri pentru ca restul familiei mi-a dat/ imi vor da bani pentru cadourile minunate de a caror achizitie eram responsabila.

Mergi la inceput

sdcristian si patesc cum povestea cineva pe aici zilele trecute: ca are jucariile in sifonier de zile intregi si ca s-a sucit copilul si nu-si mai doreste mai nimic din ce fusese achizitionat.

nu stiu ce fac anul viitor dar sa-mi tineti pumnii anul acesta!

cu procrastinarea inainte!

Mergi la inceput

bai, si eu procastinez la greu in multe domenii, da daca e de cumparat jucarii oricand si la orice ora.

Mergi la inceput

a fost fff bine.
au comentat si ieri seara si in dimineata asta ca nu au primit-o pe cicciobello.

dar, pe papusa Maria au adoptat-o imediat. edit: maria a facut toti banii si aseara a reprezentat 90% din succes! si mai mult, imi place si mie si ma joc cu placere cu ea

cu Alice ne-am cam luptat, pentru ca nu m-am prins ca are buton de on/off pe burta si nu plangea cand ii faceam injectiile.

Hector si-a castigat un loc in casa noastra in dimineata asta, cand le-am zis ca pot iesi cu el in lesa la plimbare. deci daca de azi incolo, vedeti pe cineva la mall, cu 2 hectori in lesa, that's me and my family!

imi ofer mentiune speciala, pentru montarea tuturor bateriilor in avans, pentru agitatie si pentru stress!

Mergi la inceput