Prietene la bine si la greu - 93
Raspunsuri - Pagina 5
lili_a spune:
Ho ho ho
Monis bun planul cu cadourile a 2-a zi, si la mine acasa era asa, si as vrea sa fac si eu la fel de la anul. Anul asta oricum nu prea s-a prins Lila ce si cum cu cadourile astea, cred ca mai mult au agitat-o prietenii veniti in vizita. Da' ma intreb si eu, in vremurile noastre consumeriste, cum te tii de treaba asta cu cadourile in ziua de Craciun cind Mosu vine si la gradi, si la parinti la serviciu, vin si prietenii si neamurile cu cadouri care cind poate inainte de Craciun... E
Soacra esti frumoasa foc si tu si ginerica. Am primit si eu cadou hanorac set cu caciula ta , eu sper ca inseamna acord tacit sa ma duc la sala, respectiv venit mai devreme acasa si stat cu copilu cit fac eu muschi
Dragele mele, va doresc sarbatori fericite, cu bucurie in inima si zimbet pe buze! Fie ca dorintele voastre mari si mici sa se indeplineasca cind si cum vreti voi. Celor care va doriti 2II, sper sa va auda Mosu'
ho ho ho
mitzi2005 spune:
Dragi Mamici si Pitici,
Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti si puiutii sa va fie sanatosi, voiosi si bucurosi mereu.
Pupicei tuturor!
Dozz spune:
Monis, i-am facut doar 1 vaccin, Infanrix-ul Penta. ROR-ul peste o luna doar. Si m-a luat pe nepregatite raceala asta, nu inteleg de unde si cum s-a ales cu ea, se poate oare sa fie pe fond de imunitate scazuta post-vaccin??
Mitziiii, multumim de urari! Mai hai pe aici.
Pupici cu drag tuturor! Si Mos cu desaga plina pt fiecare din voi!
many_bani spune:
Licurici este cadoul de la Mos sotzu' si ca sa ma dau mare pe aici am mai primit un cadou foarte frumos de la o prietena draga, draga pe care eu o iubesc foarte mult
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Many ce frumos e bradul.Iar Vlad a crescut asa mult Lidia |
mami de Vlad (29.10.2009)
Biara spune:
www.youtube.com/watch?v=r6usy0wTw3w&playnext=1&list=PL84C6E09184EA1024&index=41" target="_blank">PRIMITI CU COLINDU?Va dorim un Craciun plin de lumina si fie ca mosul sa va aduca tot ce visati[/b]
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
dana n. spune:
Va doresc sa aveti parte de un Craciun fericit alaturi de cei dragi! Mosul sa va aduca tot ceea ca va doriti!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani La noi Mosu' a venit , dar Vlad nu a fost prea impresionat, avea treaba cu o cutie de bomboane, erau singurele interesante. Va las cateva poze |
Sa va fie de bine cadourile! Noi asteptam dimineata cand se va trezi printesica. Sper sa-i placa ce i-am pregatit. Cu mare greutate am rezistat sa nu i le dam pana acum.
Imi place de mor bradutul vostru. Auzi, cat a costat? Eu le-am explicat ce vreau si ce au inteles ei, a fost un brad... dar cam chel. Eu vroiam ca al tau, mic si stufos.
grigore_tina spune:
Am terminat si eu cu bucatareala si cu gateala mea.Mami s-a vopsit si s-a mai deschis un pic la par.
La noi mosu a venit mai devreme.Geo a primit hainute luni de la noi(abia azi le-am calcat).Tati si mami au primit ieri manusi si caciuli.
Maine vine mosu' la bunici si va intelege ,sper ,si el ceva.
Jucarii nu i-am luat pentru ca nu am gasit ce vroiam,iar bunica i-a luat ceva pe gustul lui.
Va urez si eu un Craciun fericit!Sa uitam de tot ce e si a fost rau si sa ne bucuram de aceasta zi.
Stelutza care luceste in fiecare brad sa va implineasca dorintza cea mai arzatoare.Sa fiti fericite dragelor.
Geo s-a trezit putin acum 10 min.Cred ca il astepta pe mos.
Anul asta ,azi,sunt fericita.E al 2 lea Craciun pe care il petrec cu copilul meu.El e cel mai frumos cadou.E primul an in care nu mi-am dorit nimic de Craciun.Ii am pe cei 2 baieti,suntem o familie si asta e minunat.
Tot azi eu si sotul meu serbam 7 anu jumate de cand suntem impreuna.
Peste cateva ore el va pleca la serviciu iar noi vom desface cu parintii si sora lui (cu fiica si sotul)cadouri .E greu un Craciun fara tati dar se revanseaza de Anul nou si de Sf.Stefan.
Probabil toate avem pe mese cate ceva.Pot sa va spun ca nu conteaza ce avem material(e adevarat ca multe avem tot ce ne trebuie) ci atmosfera,ceea ce simtim.
Bucurati-va de copiii vostri,de familia voastra si impreuna sa inchinam un pahar de vin pentru fericirea noastra a tuturor!Craciun fericit!
de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.