Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 18
Eleysa spune:

LA MULTI ANI, DRAGOS!!!! 

sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucurii parinti in fiecare secunda a vietii tale!!!
HO!HO!HO! Merry Christmas!!! 
Eleysa spune:
La multi ani si tuturor Stefanilor si Stefaniilor, pufi iubiti, mamici, tatici, bunici, fratiori sau surioare!!!!

nyny spune:
Neatza.
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere si de nume.
Si eu am avut o noapte aproape linistita. David s-a marait si el la un moment dat pe la 2.30. Cum ii dadusem laptele deja am presupus ca il dor dintii. Asa ca i-am bagat o doza de nurofen si
... liniste.
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Ma dispera ca baga tot/orice in gura, dar de departe cel mai tare ii place hartia, ii sclipesc ochii cand o vede si musca din ea cu asa o pofta, de zici ca cine stie ce caviar o fi. Mereu trebuie sa scanez "teritoriul", sa vad ce prostii i-au mai lasat la indemana sor-sa sau ta-su. Si mereu ii lasa cate ceva, fac o munca de Sisif. ![]() Mai ales acum, dupa ce Isa a primit o tona de cadouri, majoritatea choking hazard. ![]() |
si eu am o problema cu bagatul in gura ....noi deja am trecut la artileria grea....saptamana trecuta am gasit-o cu boabele cainelui in gura

...saracul acum primeste mancarea doar supravegheat de noi ....pe de alta parte ma bucur ca nu a prins-o etapa asta asta vara cand eram la tara ...matusa mea, cand era bebe, savura cacarezele de oaie 

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Am avut si noi o noapte mai omeneasca, cu o singura trezire pe la 1, pt papa, si adormit rapid inapoi,...ca in noaptea de Craciun....m-a colindat Iris vreo 2 ore..plangea de durere de dintisori, saraca... Noi am avut un Craciun linistit...stat acasa...fara vizite...cu copiii si cam atat. Nici nu prea putem pleca nicaieri...Iris e cam ..."salbatica"...sper sa fie doar o faza trecatoare...Urla in masina, urla in carutz, urla la straini...si trebuie culcata (in bratze) tot la 2-3 ore..(si doarme o jumatate de ora)! E.."grele" si cu iesitul pe-afara, daramite cu vizitele..Fetele cu pufi.."atomici" ...cum procedati sa-i scoateti pe-afara,sa-i socializati?..Parca Cris.d povestea niste chestii asemanatoare, cu Ema...Please, help! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
Offf...si noi avem o problema cu iesitul ...a fost si mai grav de cat atat...in sensul ca vre-o cateva luni urla cand era intr-o incapere cu persoane nefamiliare ei...a trecut asta ...insa acum urla in scaunul de masina ...fara sa faca pauze ...urla in masina daca eu conduc si ea e in spate cu mama
...urla cand o imbrac ...abia astept vara 

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui dastefa buna dimineata dau si o maaaare ca-s cam chiaunaMiruna m-a tocat maruntel toata noapte,nu-s ce a avut acu ca s-a mai linistit nu mai pot dormi eu asa ca m-asm apucat sa descarc si eu pozele daca vreti sa le vedeti gasiti cu Miruna aici si cu Daria cam de aici si aici si pt ca azi e si ziua Dariei va invitam la o cana mare de iaurt bun,bun de la bunica si o feliuta de tort ![]() pt toti cei ce poarta numele Stefan,Stefana,Stefania![]() ![]() Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
LMA Daria!!!

Am vazut poze cu printesele tale

...sunt nishte frumuseti ...amandoua 

nyny spune:
Bag si eu o cafea cu voi. Sarumana Sorina.
Abia acum realizez ca de ieri copii mei nu au mai avut muci
. Pana la urma la noi cred ca izolarea de alti copii si statul in casa ii face bine. Cum ii scot o jumatate de ora afara imeidiat se viruseaza.
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui nyny Bag si eu o cafea cu voi. Sarumana Sorina. Abia acum realizez ca de ieri copii mei nu au mai avut muci Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Felicitari ca ati scapat de muci!!!Si noi ...aproape...dar am tot scos-o pe afara ...mai mult sau mai putin ...

maaaare ca-s cam chiauna