Regasiri ***52***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Scuze ca am uitat...
la multi ani Sofia, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Dbunny zici ca ai bagat sarmale? Asa si noi am stat de reavelion pana la 6, dar Erica s-a culcat pe la 1.30.
A...nu v-am spus: la restaurant unde am petrecut au venit niste colindatori cu capra, ca la carte nu asa cum se umbla prin orase. Fiemea a fost super incantata, a umblat dupa ei prin tot restaurantul. Dupa ce s-au culcat copiii au venit si cu ursul (blana naturala si intreaga, da nu am reusit multe poze. Cred ca i-ar fi placut si asta.
Dodo voi? cum ati petrecut?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Scuze ca am uitat...
Dbunny zici ca ai bagat sarmale? Asa si noi am stat de reavelion pana la 6, dar Erica s-a culcat pe la 1.30.
A...nu v-am spus: la restaurant unde am petrecut au venit niste colindatori cu capra, ca la carte nu asa cum se umbla prin orase.

ce tare!

Sarmale a facut amica ca eu n-am facut in viata mea. Le-a pus intr-o oala d'aia de lut, si cu tot cu oala in cuptor. Bestiale.

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Vin si eu la abia aucm....

La multi ani, Kiki!

Dbunny, simplu de facut. Mai greu de dat jos ce s-a asezat de la ele.... Parca tu ziceai ca ai pus un kil.... si eu Dar tinand cont ca azi e ultima zi de vacanta si de maine incep focurile... sper sa dau jos ce am pus zilele astea.

Angi, nu stiu ce isi doreste pentru anul care vine... Vom vedea.... dar sigur nu mai trebuie sa ma gandesc eu ce sa iau, ca sigur va sti singura ce vrea... Foarte fain ati petrecut.

Anka, asa am zis si eu.... Si anul trecut a vrut cutiuta de bijuterii de la Hello Kitty.... care era si aia destul.... si era si 7+... si avea cod pin din 4 cifre... si cu prietena ei au schimbat aiurea codul si apoi s-a blocat.... Si dai urlete o jumatate de zi caqqt s-a chinuit sotul sa o deblocheze... A fost jale mare... Macar anul asta a vrut ceva pentru vartsa ei....

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o cafea fierbinte ca la noi e tare ger.
Dbunny ma bucur ca ti-au placut sarmalele.
Lacramioara las ca dai tu jos.
Eu la munca, nu mai scap de o racela cu temperatura si tot tacamul

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim pt urari !
o sa va pun poze zilele astea,ca nu am mai avut timp de nimic.
noi suntem bine,copiii au bolit ceva toti trei,dar acum sunt bine .

Mergi la inceput

Va ofer o ...

Anka, multa sanatate. Si eu tot cu tuse....

aelita, multa sanatate la piticuti.

Mergi la inceput

Aelita ce au avut picii? Raceala? Multa sanatate tuturor
Lacramioara multam pt cafea si multa sanatate si tie. Se vede ca esti la serviciu
Eu tot cobza, cu temperatura mare, tuse pana vars, sper sa nu ia si Erica.
Azi am dus copchilu la gradi, asa ca m-am trezit la 6.30 si am tras de ea la greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Nu stiu daca v-am spus dar bebe si-a reglat somnul de noapte, adik doarme toata noaptea, insa de 2 zile plange f rau in timpul zilei, de-abia tinuta in brate se mai opreste. In rest mananca bine, pare ok, nu e racita. Sa-i dea dintii asa devreme, ea sta mereu cu mana in gura si are f multa saliva, nu imi dau seama prea bine daca ii ies dintisorii sau nu. Alt motiv nu ghicesc pt plans.

Mergi la inceput

Va ofer o .....

Anka, multumesc. Si tie multa sanatate.

Maya, si Stefy a inceput devreme cu dintisorii..... Un dulce printesei sa-i treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
insanatosire grabnica bolnaviorilor mari si mici.

La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!

Las si cafa

Copii sunt bine eu m-am batut cu o"durereprelunga" de fiere in rest toate cum le stiti.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput