Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
Am primit si eu stirile de la protv si vazusi de Serban. Nu-l cunosc dar pare asa de tanar si frumusel. Speram sa nu se duca
ank sa aveti parte de vacanta reusita si distractie maxima. Si grija mare pe partie!!
Tin minte cand eram copil si mergeam la sanius pe dealuri in fiecare an cineva-si rupea mana, piciorul sau gura
angi cu ce imbibi piscoturile la tiramisu? Eu cand fac le fac in cupe. Dani nu-i curios de obicei de deserturi, si pot pune cognac sau cafea...
maya eu de cand am vaccinat pe Dani(mai bine de 2 ani) n-a mai facut febra veci! a facut la varicela, sub 38, sau ocazional ca zilele trecute, insa asa de slaba incat nici n-am scos termometrul din dulap. Asa ca la noi vaccinul...jos palaria! ma bucur ca si voua va merge bine.
Bambo si totusi eu am pus 1 kg in 5 zile, ma dau batuta, de la gatit, nu de la dieta. Ma duc sa 'vaz' si pozele cu puisorii
Dani in fiecare dimineata cand se trezeste merge si se uita sub brad...nu mi-a mai adus nimic Mos Craciun?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Roxana, Serban Huidu, nu Stefan. Saracu', chiar imi pare rau, cand am citit ce ai scris am deschis si ziarul online sa vad ce si cum. |
Am scris ca eram nauca
Am tot butonat telecomanda aseara pe mai multe posturi, in primul rand ma asteptam sa spuna ceva si Prima TV, dar...nimic. Ceilalti...spuneau fiecare varianta lui: ba ca-i in coma, ba ca e constient, ba ca e in stare critica si medicii din Austria sunt rezervati in ceea ce priveste pronosticul, ba ca e posibil sa iasa din spital curand Naiba sa-i ia, mi-e scarba cand vad cum fac subiect sa-si creasca ratingul din nenorocirea altora, macar daca spuneau adevarul...la obiect, fara alte rahaturi...
In fine...am auzit pe Kiss dimineata ca asteapta sa-i faca analizele ( RMN-ul parca)si dupa aceea vor vedea daca-i cazul de operatie ptr un cheag de sange la cap sau nu. Sper sa fie bine, ma distreaza mult felul in care face haz de necaz de toti, fara culoare politica.
Despre noi....am fost aseara cu Calin in Carrefour .....am stat o ora numai la raionul cu jucarii....a inteles sa nu traga de pe acolo, in schimb se distra toata lumea din jur la felul in care facea "oauuuu...ce tale e asta.....", "ooooo, masina de curse...ce misto...."...expresii de la Ana si de la Oana.... pana la urma voia o chestie ca gaina , cu un ou alaturi, care costa 220 lei ....redusa, cica, de la 310 ....i-am zis ca nici n-am bani si nici macar nu stie ce-i aia si cum face....si mi-a dat raspunsul in secunda 2: "a, ba da, stiu cum face....bagi oul in bulta si iese puiul" ...cred ca vazuse reclama pe Minimax Pana la urma i-am luat o masina de salvare careia i se inchid/deschid usile si scoate sunete diverse. L-am intrebat :"pai n-ai masina de gunoi, de pompieri, de....mama ei de masina..." raspuns :" nuuuu, de salvare n-am si veau muuuulte, muuuuulte..."
Apoi...dupa ce am rezolvat problema , il luase cu somn in carut..
Am descoperit Conquiztador-ul, cand am timp liber sunt pe situl asta, imi place, imi verific cultura gen si mai aflu si lucruri nestiute. Imi place mai ales sa intru in joc cu Oana, fiecare de pe un calculator .
Cam astea de la noi,am vazut si poze, mai am doar pozele de pe mail sa le vad, ale Bambolettei, dar asta acasa.
Daca nu mai intru anul asta va doresc un 2011 mai bun, cu sanatate si cu implinirea dorintelor.
Mai aveam ceva de scris dar scriu de la 8 si ceva, trimit sa fiu sigura, daca pot mai intru.
angi_m spune:
Salut fetelor,
Sunt in mijlocul gatelilor.
Dbunny, e prima data cand fac tiramisu. Nu ma atrage ideea cu piscoturi, nu stiu de ce. Asa ca facui un blat pufos pe care am de gand sa il insiropez din abundenta cu un sirop din apa, zahar si esenta de rom. In rest pastrez reteta asa cum e.
Fusei si imi luai o rochie pentru revelion. Mi-e asa de drag de ea... 79 de lei. Dupa revelion pun si poza.
Gata, inapoi la bucatarie
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
bamboletta spune:
Apar si eu la ceas tarziu in noapte azi nu am avut timp deloc de forum
Am facut ciorba radauteana si salata beof...dupa m-am trezit cu uratori la usa fratii mei..maine pleaca si nu ne mai vedem anul asta...ne-am intis la sarbatorit de azi
Schimbare de plan...pana la urma mergem la prietena mea..o sa fim doar noi si ei cu copii..ce distractie o sa fie pe ei...sper sa fie frumos
Dbunny-eu nu am pus deloc pe mine..nu prea am mancat am 62.5 kg 1.70
Angi-nu erau cine stie ce biscuitii spirala..erau fragezi dar nu erau dulci eu i-am mai dat prin zahar pudra
mi-am pus cada la umplut merg sa fac baie
n buna
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
mayaione spune:
Roxana iesi repede pe pe site. Eu devenisem dependenta, nu mai stiam ca am copil, ma certam cu al meu sa stea cu ea sa mai joc si eu nitel. Bine ca am scapat.
Apropo de reclame tv, i-a luat tacso acum 2 sapt parca cartea Pinochio de la chioscul de ziare si Ana apoi "mami azi e miercuri". Eu socata ca nu stiam nici eu ce zi e o intreb de unde stie si ea "pai miercuri aparea cartea pinochio impreuna cu ziarul adevarul"=)).
Dbunny la Ana a functionat de mica vaccinul, eu am mers pe Infanrix si bine am facut. Sper ca si la Thea sa mearga la fel de bine. Nu fac decat ce e obligatoriu, ca au si ei la optionale destule dar am zis pas. Incercau sa ma convinga ca daca le fac pe toate imi dau reducere 20% etc, dar prefer sa nu.
Noi am decis sa facem Revelionul acasa, mi-e tare greu sa plec cu piticuta dupa mine si clar nu m-as distra, eu as sta cu bebe, tati cu Ana si ar fi si agitate ca nu-s la ele acasa, asa ca home, sweet home. Intr-un fel imi pare rau ca mie imi place sa fiu inconjurata de prieteni de anul nou, dar e mai bine sa stau cu ele acasa, plus ca e si frig afara, sa nu-mi raceasca Thea inainte de botez.
Va pup pe toate si La Multi Ani, un an nou mult mai bun si mai bogat in sanatate si bani!
Dodo-pui spune:
La multi ani!
Multa sanatate ,impliniri si realizari in anul 2011!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bamboletta spune:
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! La multi ani !!!
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
iulia-stefy spune:
Fie ca acest an nou sa va aduca multa sanatate si putere pentru indeplinirea viselor, multa ingaduinta si rabdare, multa pace si fericire pentru a va bucura de viata. La multi ani!
mayaione spune:
Bine v-am regasit in 2011!!! Eu am sarbatorit Revelionul prin somn. Am picat lata langa Ana, m-a trezit al meu la 11:59, am ciocnit un pahar, ne-am uitat la artificii, a fost f frumos anu' asta, apoi m-am culcat la loc. E greu cu 2 sa pierzi o noapte, nu mi-am permis. Pe Ana mi-a fost mila s-o trezesc, desi vroia sa vada si ea artificiile, dar apoi nu s-ar mai fi culcat la loc si era prea mare chinul.