Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 14
ank999 spune:
In sfarsit un mesaj de la Roxana asa cum ne-a obisnuit
Si eu am vrut sa iau rata in franci elvetieni, da pana la urma am luat lei ca micsorasera astia doband. Tot cam acum 4 ani. Hai ca mai e putin pana in mai si scapi.
Cat despre CD eu sigur il luam de rusine. Multumesc pt urari, desi eu nu sunt optimista.
Dodo sunteti bine?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
A...si daca nu mai apuc sa intru va doresc un week-end frumos, ca se anunta frumos afara si trebuie sa ne refacem dupa sarbatori
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Dodo sunteti bine? |
Multumesc de intrebare cred ca da copii sunt bine fara viroze sau alte chestiutze de sezon.Bogdi cum am scris e la gradi era f fericit ca azi are sportul si engleza(asa repeta cifrele pana la 10 in engleza)
Isabella creste ,e tot mai nastrusnica ...
Al meu e la servici iar eu prin casa si cand nu-s acasa sigur sunt pe la doctori ori terapii.Asta-i viata mea .... nu o ador ...dar ma bucur cand vad progresele lui Bogdi si pe fericita.Acum sunt stresata ca nu mai am ce pune la bazar pentru Bogdi....asta inseamna ..lipsa bani...fara terapii... dar vad eu ce nascocesc
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aelita spune:
citat din mesajul lui ank999 A...si daca nu mai apuc sa intru va doresc un week-end frumos, ca se anunta frumos afara si trebuie sa ne refacem dupa sarbatori Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze, |
uitaseeeeeeeeeem!!!!! eram asa in pasa aia ca pe timpul saptamanii .dar acum se schiiimba treaba
bamboletta spune:
Salutare
David doarme papa iar doarme si iar papa...recupereaza mititelul...aseara era asa suparat nu vroia nici cum sa adoarma...asa ca am dormit amandoi in patul mare...neintorsi pana dim..asta eu ca el a mai supt dar nu stiu candasa ce dormeam
Aelita-
si mie mi s-a pus rau pata pe asta cu banana ca ea e mai alergena decat cerealele oricum asta mi-a spus-o o desteapta de asistenta...erau numai taranci de la tara asistente care puteau a tutun unele imi venea sa vomit
si da ne puteau da drumul de ieri acasa...dar ne-au tinut acolo sa-si scoata ei banii pt spitalizare...
cerealele nu au gluten...sunt de la Milupa scrie pe cutie primele mele cereale de la 4 luni
contin lapte,orez si porumb plus vitamine...e posibil sa fie alergic la proteina din lapte nu stiu nici ei exact...Antonia la fel era alergica la laptele de vaca dar i-a trecut..ea a mancat toate cerealele de la Humana si Hipp nu a avut nimic de la ele
cei de la spital ma intrebau daca nu contin miere dar cum sa contina miere cerealele pt 4 luni
Iulia-stefy-da in spital a facut prima data injectie cu hidrocotizon si dupa dexametazona...oricum el e bine acum...ii dau doar zyrtec antialergic...prednisonul nu il mai dau prea multe pt el
curajoasa Stefi la dentist
vroiam sa te intreb d-na doctor Rugina are cabinet particular?
bamboletta spune:
am reusit sa pun si poza...inca sta cuminte David
poza
pe foaie de iesire scrie asa: URTICARIE ACUTA DE ETIOLOGIE ALIMENTARA SI SINDROM DE CITOLIZA HEPATICA
roxana c. spune:
citat din mesajul lui aelita ROXANA si eu sunt ca barbatu-tau,as fi luat cd-ul ca proasta de rusine acuma vinde-l si tu la suprapret,filmul facut de tine |
Foarte rau , pe banii mei nu ma comanda nimeni ce sa iau si ce nu, asta-i parerea mea. Si atata timp cat iti spun clar, in nenumarate randuri ca nu ma intereseaza ptr ca-mi filmez singur...cu atat mai mult. Dar cred ca acum s-a invatat si educatoarea, eu i-am mai spus "nu" atunci cu ceasul, lui Marius i-a fost jena, , acum cred ca s-a prins si ea si nu imi mai spune mie nimic, ii va spune lui
Si sa cer bani acum celorlalti parinti...asta clar nu, am filmat ptr mine in primul rand, n-am facut niciun efort in plus, acum ca le dau si lor...le-as da sa-si traga singuri cd-ul dar mi-e teama sa nu mi-l strice, asa ca le-a zis Marius sa ii aduca doar cd-uri goale si i le inregistreaza el.( avem camera de filmat care filmeaza direct pe dvd)
Dupa toate astea sunt curioasa tare daca va mai veni cu ideea de a chema un "profesionist" sa inregistreze serbarea urmatoare.
Ank, in tineretile mele si eu eram asa rusinoasa, "imi luau altii mamaliga din mana", cum spunea mama. Apoi...am intrat la facultate si acolo am invatat foarte multe, in camin, facultatea n-am terminat-o ca proasta ( acum ii dau dreptate si mamei si soacrei, dar...de...da-mi Doamne varsta de atunci si mintea de acum ), dar m-am schimbat mult ,acolo l-am cunoscut si pe Marius, de atunci cred in soarta si in ce ti-e scris ( nu intru in amanunte)
Deci...sfatul meu este ca atunci cand vedeti ca unul e nesimtit...fiti si voi mai rau, ce naiba
Totusi sunt multumita de educatoare , in afara de chestiile astea ( cu cerutul banilor de parca avem masina de facut bani acasa) n-am de ce sa ma plang , sunt foarte multumita, Calin e in continuare innebunit dupa gradinita .
Aaaaaa...mi-am amintit acum : luni ma intreaba ca putem s-o chemam pe Livia si pe mama ei la noi? N-are baiatul gusturi rele, Livia e o fetita frumusica foc, colega si prietena cu el (vad ca a trecut pe primul loc, pana acum era Larisa)
Cat de mult ii place la gradi, totusi cand ii mai spun ca va merge si el la scoala, ca Ana si Oana, nici macar nu vrea sa auda de scoala, e incapatanat rau, dar rau de tot....si Ana este ( mostenire de la mine) dar pe ea tot o mai conving pana la urma...pe el nu, nene, daca nu vrea...nu vrea si gata , mi-e teama sa ma gandesc la scoala
Va spuneam prin toamna ca Oana luase un 6 la istorie, totusi cica nu i l-a trecut in catalog, acum are un 8 si un 10 ...ptr istorie e o maaaare realizare.I-am spus sa nu-si faca sperante mari, oricand ii poate aparea vreo nota , n-ar fi prima data. La muzica are 2 de 10... stiti ca si cu muzica avea probleme ca nu avea voce , acum i-a venit vocea , de fapt de cand i-a spus ca face pian si a mai intrebat-o pe profa una-alta...s-a schimbat situatia. In rest...n-am probleme cu ea, singura invata , singura isi scrie...la mate cand are ceva ce nu stie ma intreaba, la fizica il intreaba pe taica-su, iar la romana si engleza se mai duce la verisoara-mea , dar rareori.
Mai avem meciuri din cauza programului : sta pana la 1 noaptea si isi scrie, invata, dimineata se trezeste la 9.30-10, la 11.30 sau 12.30 intra la scoala, iar cand vine de la scoala sta la calculator pana pe la 10 seara, , dar mi-a zis ca din moment ce are note bune si invata... ce ma bag eu pe ea si cam are dreptate
Marti a avut ora deschisa la romana, n-a fost toata clasa, a fost doar jumatate din ei ( normal ca jumatatea buna), i-a chemat la 9.15 si au stat pana la 18.30 seara, ca n-a fost directoarea de acord sa le dea drumul la 16.30, de-abia astept sedinta sa ii spun dirigintei ( profa de romana a lor) ca alta data sa faca lectia deschisa cu directoarea si cu cine mai vrea, ca asta-i bataie de joc sa tina copii de 13-14 ani 9 ore la scoala. Cand a venit seara a venit moarta de foame si obosita ca nu i-a mai trebuit calculator in seara aia
Cu Ana....am avut ceva meciuri si cu ea, adevarul a fost si greseala mea ca o verific la romana si la mate, la restul nu . Si mi-au picat ochii fara sa vreau pe caietul ei de stiinte ("cunostinte despre natura" pe vremea noastra) si de la inceputul anului avea doar 2 teme facute, tinand cont ca are o data pe saptamana si mereu le da teme...caietul ei era scris la fiecare lectie cu rosu "tema nefacuta". Bine-nteles ca nici cu invatatul nu s-a omorat..... Asa ca ieri am invatat cu ea "mentinerea sanatatii" iar azi am aflat ca le-a dat testare si a stiut fata mea tot, cred ca nu-i va veni sa creada invatatoarei. Aaaaa...am uitat sa spun ca mi-a si transmis prin Oana prin noiembrie ca a ascultat-o si n-a stiut, nici tema nu-si facuse, dar asta am aflat de-abia acum ca pana acum nu mi-a spus nimic nici aia.
Sper ca nu v-am speriat cu scoala.... d-asta mi-e frica mie de vremea cand va fi Calin la scoala
Si sunt si parinti care tin usile scolii, eu nu-s asa, nu-mi place, ma duc la sedinte si am numarul de telefon al invatatoarei si dirigintei, restul n=am treaba cu niciunul, nu-mi place si nu ma voi duce niciodata cu "saru mana" cum fac altii.
Wow....dar am scris azi ptr 2 saptamani de-acum in colo
Maya, ai avut dreptate cu Conquiztadorul, m-am imbolnavit rau , cum prind putin timp liber sunt pe Conquiztador, azi m-am enervat ca am mancat bataie , si asta ca au fost altii mai rapizi ca mine la intrebarile alea cand scrii..
Gata, plec spre casa, mai intru
Dbunny spune:
Roxana asa gandecs si eu: pe banul meu nu comanda nimeni! Si n-am pic de rusine s-o recunosc! nu ma tine nimenea, nu cad banii pe garduri...Eu, in principiu n-am dat comanda la cd-ul cu serbarea fiindca-i jenant de simpla serbarea, nu concep ca copii la 4 ani sa nu cante singuri(Dani nu spune poezii, aici nu se stileaza, insa canta 4-5 cantecele cap coada, colinzi, etc)in fine, dar cum l-au premiat ...am dat comanda la cd. saptamana viitoare poate ajunge si ala
pe mine ma uimesti cum ai timp sa le asculti la mate, la romana, controlezi temele, notele la istorie asa da mamica implicata!
bambo uy saracutul, asa a facut si o nepotica de-a mea de revel, exact asa arata la fata(are 3,5 ani) si se scarpina saracuta de numa. Nu si-au dat seama de la ce, mamica ei banuieste ca de la un covor nou...insa au stat pe tratament aproape 10 zile...
a trebuit sa platiti spitalizarea??
dastefa...sa-ti spun cum sa face la noi: cand este o activitate de-asta gen excursie sau carnaval, femeile care nu vor, nu pot sau n-au bani pt chitibusurile respective nu aduc copiii la gradi in ziua respectiva, si asa copilul nu se simte ''afara din grup''. Mi se pare razonabil. Mi se pare exorbitant 70 ron pt o fustita de balet!! Sotul e in somaj?
aelita ce planuri aveti pe weekend? ca tare vesela te vad
dodo felicitari pe numerele in engleza ai vandut tot pe bazar sau? ma gandesc ca as putea sa strang si eu aici una alta pt tine si sa trimit cu busul...tinem legatura
angi, maya??
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Am intrat repejor pentru doua raspunsuri.....
Bambo, d-na doctor Rugina merge la Transmed Expert. Daca ai trimitere de la medicul de familie consultatia e gratuita. Eu am vrut sa-ti spun sa o cauti in spital.... Chiar, cine l-a vazut pe David in spital?
dastefa, intra pe forum la Iasule, ca era acolo o mamica care avea o chestie cu inchirieri costume de carnaval... Poate o avea si ceva de balerina.... Cand am vorbit in seara asta nu mi-a trecut prin minte.... Mi se pare mult pentru o singura purtare.... Si nu mi se pare corect sa-mi pui copilul in cap ca stii ca asa merge...
bamboletta spune:
Imi place de Roxana si Dbunny bravo...eu la fel ca Aelita il luam...daca era sotul nu...
Nu am platit spitalizarea asta mai lipsea...platim asigurarea medicala la 3 luni 125lei sau 130 lei nu mai stiu exact
Sunt suparici au scos legi noi la PFA ne vor impozita tot din ce in ce mai greu...gata m-am hotarat plec in Canada de as avea curajul sa lasam in urma tot si sa plecam...