Regasiri ***52***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Nu am mai apucat sa intru am avut de sarbatorit...au venit fratii meiseara m-a scos sotul la restaurantasa bine a fost...David a ramas cu nanutza lui pt prima data l-am lasat cu altcineva decat mine...numai la el m-am gandit cand ne-am intors asa bucuros era..

am primit cadou de la sot un glob cu lichid iar inauntru pozele noastre si cand il intorc se ridica inimioare si sclipici

sa vedeti Antonia ce geloasa era..ei de ce nu i-a adus tati glob cu poza..imi luase globul ca e al ei..sa-mi ia mie altul

multumesc de urari

Iulia-Stefi-poarta ochelari Stefi nu ne-ai mai spus ce a zis medicul si la care ati fost
Si Antonia la fel rupea la ochelari...pernute...tortite ...asta pana am gasit ochelarii cu toata rama din silicon ...ii are cam de 1 an...uneori doarme cu ei..ii mai si calca..arunca pe unde apuca...sunt f rezistenti nu are ce se rupe la ei...mie nu prea imi plac ca forma dar na mai fac si mofturi acum bine ca ii poarta si nu se strica am dat 135 doar pe rama de la cabinetul d-nei doctor Bogdanici...multa sanatate

Ank-multa sanatate si ai grija de tine si caprita

merg sa pregatesc masa vine caprita de la gradi ce bine e cu un pic de liniste in casa am dormit cu David pana la 10

David mai nou de vreo sapt vrea la 1 si la 4 dim...sunt cam zombi

o sapt frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ...

Noi pe langa casa.... Diseara avem programare la stomatolog.... am descoperit o mica, mica.... gaurica intr-un dintisor.... mama lor de dulciuri. Ati fost careva pana acum cu vreun pitic asa mic la stomatolog? Daca da, cum a decurs prima vizita? La Stefy doar s-a uitat in gurita.... lugu lugu si am inteles ca vor mai fi cateva vizite de genul asta pana sa ii poata lucra.... ca nu vrea sa o sperie....

Anka, ea e bine. Eu insa am impresia ca nu mai scap in veci de tusea asta. Nu m-a tinut niciodata asa de mult.

Bambo, supe cadoul de ziua ta. Multumesc pentru pont. Nu a scapat de ochelari.... Ma bucur insa ca ii poarta. Ea chiar e incantata. E al treilea copilas din grupa ei cu ochelari. Iar doamenle asa ii mai lauda ca le sta bine.... bla.. bla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Lacarmioara multam pt cafea si multa bafta la stomatolog. Noi nu am fost, cateodata se mai plange de cate un dinte da n-am vazut nimic. Oricum Erica daca nu-i place ceva se poarta ca un copil de un an
Si eu tusesc la greu, nu am putut sa dorm toata noaptea de tuse.
Apropos...la ce varsta se schimba dintisorii de lapte?
Bambo super cu dormitu pana la 10 si super cadoul de la sot. Se pare ca ati petrecut tare bine de ziua ta.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999
[Apropos...la ce varsta se schimba dintisorii de lapte?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

la una din nepoate au inceput sa se schimba la 5 ani, la cealalta la 6 ani, la nepot in jur de 7 ani

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Laura sarcina usoara,nastere idem si BB mancasios,sanatos si norocos

Noi suntem in plina activitate cu terapii,gradi - plimbari si joaca Isabella timp mai putin ...in rest totul cum il stiti.
Intre timp incercsa ma ocup si de "migaleli"placute" o sa vi le arat cand sunt gata

Va imbratisez cu drag

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ce ti-e si cu dintisorii astia. Eu sper sa nu apara carii pana atunci, ca de stat la stomatologie nici macar nu mai sper.
Laura voi cum mai sunteti?
Dodo ma gandeam eu ca esti tare ocupata de nu ai mai intrat pe aici.
Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi ani cu (multa) intarziere Bambo!

Cu dintisorii: pe la 6-7 ani incep sa cada unul cate unul...eu am vazut copii de 3 ani cu dintii praf, cariati rau de tot. La Dani se ingalbeneste un dinte, adica, daca nu se spala pe dinti des(des e odata la 1-2 zile la noi) i se ingalbeneste un dinte!! nu stiu de ce doar unul, sau de ce ala...Inca n-am fost la dentist, dar ma uit la el in gura des. cateodata mai imi striga: uite mami, mi se misca un dinte(falos tare) dar nu i se misca nimic.

Ieri am inceput si noi rutina gradinitei, am terminat cu toate sarbatorile si chiar aveam chef de rutina. Aseara la 9.30 era adormit deja, azidimineata s-a trezit singur la 8, in rest...nimic nou

Pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Sunt cu David la spital ne-au internat...m-a mancat undeva sa-i dau cereale( milupa cu lapte orez si porumb) aseara pe la 21 a facut o alergie de toata frumusetea
L-am culcat pe la 22 la 23.30 avea urechile fff umflate rosii gatul rosu pete pe fata pe ceafa numai bubite rosii umflate m-am speriat tare..incepuse sa tuseasca sa se inece...offf imi vine sa-mi dau pumni in cap ca i-am dat cereale
I-au pus fluturas la mana...a plans cu lacrimi pt prima data...a facut injectie cu antialergic hidrocortozon sau cortozon nu mai stiu...
Acum doarme...noroc ca am tzatza la purtator ca altfel ce faceam...
Salonul mic ma sufoc nu pot dormi...mai sunt 2 mamici cu bb

Mergi la inceput

Nici nu a mancat mult 2 lungurite din alea mici...mai mici decat linguritele noastre cred ca e alergic la laptele praf...proteina din lapte
Nu au vrut sub nici o forma sa ne lase acasa...au zis ca e posibil sa se complice sa se inroseasca mai tare sa se umfle sau sa faca soc anafilactic asa ca stam sub observatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
apar si eu iar ca magarul din ceata
nici nu mai stiu daca am reusit sa va scriu ceva anul asta

nici nu mai stiu ce voiam sa mai zic ca am citit de Bambo si David si mi s-a pus un nod in gat
sper sa descopere ce are David si sa nu fie prea grav
cat despre conditiile din spital ....dart sa fie asta cea mai mare problema
si sa ne spui ce e cu micut

Mergi la inceput