Mobil "curatat "

Mobil "curatat " | Autor: ioanadara

Link direct la acest mesaj

Nu am stiut ce titlu sa dau pentru ca m-a mirat foarte tare situatia si ma simt efectiv depasita .Ieri am terminat cu serbarile la scoli si activitati extra scolare si am deschis calculatorul (dupa o pauza mare in care nu l-am mai folosit) pentru a trece din mobil in fisierul meu cu serbari pozele si filmele si abia cuplasem cablul si sub ochii mei s-a sters tot din mobil .
Tot, tot, tot.Am fost atat de amarata de nici nu va imaginati. S-au sters toate pozele (si cu serbari si anterioare serbarilor) , toate video , toata agenda, toate apelurile, tot.Este ca nou mobilul.
Am pierdut inclusiv retete de prajituri pentru Craciun ..
Nu am stiut ce sa fac si acum vin cu marea intrebare: OK, m-a calmat sotul, mi-a explicat ca o sa completam impreuna asa ca si cum mi-ar fi facut cadou un nou mobil de Craciun (fara serbari bineinteles) insa, daca se sterg iar toate apoi?Daca virusul asta sau ce o fi fost este inca in mobil in memorie? Sa cumpar alta memorie sau oare sunt paranoica si nici gand de asa ceva? Adica , nu vreau sa se intample iar.

Calculatorul meu are antivirus : Panda Antivirus Pro 2010 platit si bineinteles ca e la zi cu updateul, m-am uitat.
E adevarat ca inca dinainte de serbari imi tot deschide o casuta la fiecare redeschidere de calculator in care spune ceva de genul: "Run DLL s-a gasit o greseala la incarcare..." dar eu inchid casuta asta si el merge in continuare fara probleme.Oare casuta asta are vreo legatura cu antivirusul si deci el nu functioneaza? Nici nu mai stiu. Am incercat dimineata sa pun si AVIRA free pentru ca am citit cateva subiecte pe aici insa nu il ruleaza .Imi da tot un mesaj de genul Run DLL ... si nu face nimic apoi.
Bine, calculatorul cred ca o sa il dam pe mana cuiva priceput daca se confirma ca este un virus dar mobilul?Doar nu sunt cooperativa munca in zadar eu sa incarc poze si serbari si el sa le stearga..
Sunt tare suparata pe cei ce inventeaza virusii astia si ii folosesc fara o tinta clara.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Deci, revin. Se pare ca nu era virus si degeaba m-am suparat eu pe toata lumea.

Oricum , au am ramas fara poze ..dar se pare ca e si vina mea pentru ca este o problema la interfata in primul rand si apoi pentru ca acel mesaj ce imi tot apare de vreo luna si eu il inchideam senina arata un fisier busit ce trebuie refacut.

PS> Si da, se pare ca astia cu antivirusurile platite ar fi totusi seriosi si nu patesti chestii "catastrofale" atat timp cat e la zi.Asa cel putin spune lumea priceputa...

Mergi la inceput