Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 19
nicoleLi spune:
deciiiii
1.am reusit sa activez PM ..eu credeam ca il am activat ca primisem niste mesaje si v-am si raspuns ![]()
2.azi am asteptat pana la 3 jumate sa apara rezultatul la bhcg de sambata...sotu i-a si sunat la synevo sa ne zica macar rezultatul ca sa putem sa mergem sa-l mai prindem la spital pe dr; mi-a iesit 2200; pe doc l-am gasit la internari, am mers cu el la clinica, mi-a facut iar eco si ....s-a vazut bebelica...normal ca eu tremuram si plangeam ca proasta, nu ma puteam abtine, sigur doc ma crede acum sarita de pe fix, sotu cand am iesit si plangeam s-a speriat si nu mai nimerea scaunul sa stea jos
ne mai vedem joi...la cum am reactionat a zis ca nu ma tin nervii pana marti dupa Paste ![]()
adinutapop spune:
Cat ma bucur pentru tine, NicoleLi!!!
Felictari!!!
Vezi ca nu s-a adeverit presimtirea ta, si bebe s-a ascuns, v-a dat palpitatii...
Cat despre dr, las` ca intelege el...
Ai grija de tine!
nicoleLi spune:
multumim
,
teoretic...azi avem fix 7 saptamani, de pe 28 februarie...dar cred ca e mai mic cu cateva zile pt ca la mine ovulatia e cam in z 15-17 , asa a fost in lunile cat am facut monitorizare si inclusiv la laparoscopie care a fost in z 15 si inca il aveam pe foli,nu se sparsese inca
pe foaie mi-a scris imagine transsonica de 6,8mm...nu m-am uitat inca sa vad la ce varsta se incadreaza
lavi02 spune:
Nicole, prietena mea avea pe la vreo 6 saptamani de sarcina beta 13000 si bb se vedea cat un punctulet, fara activitate cardiaca. Probabil la tine e un pic mai tinerel bb :) dar cata vreme beta s-a tot dublat si se vede ceva in uter stai linistita.
Sarcina usoara si frumoasa sa ai!
In privinta dr, stai din nou linistita, a vazut multe la viata lui.
bccami spune:
Bravo Nicole 
Sa fie bebe sanatos si la locul lui si sa stea acolo 40 de saptamani, ca sa iasa voinic si vanjos.
PS. Cat a trecut de cand ai facut laparoscopia?
nicoleLi spune:
hello,
cami am facut laparoscopia pe 14 februarie
, am petrecut ziua indragostitilor in spital dar a meritat; mi-a venit ultimul cm pe 28 febr
bccami spune:
Ce bucurie si chiar ca s-a meritat 
Ce m-as bucura sa fiu si eu la fel de norocoasa.
Dar la mine s-a mai amanat laparo. Luna asta facem HSG si poate luna viitoare, in functie de decizia dl dr I, vom face laparo.
Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii.
cicineata spune:
nicoleli, felicitari si sarcina usoara!
bccami, s-ar putea sa nu fie nevoie de laparo, asa a fost si la mine! cand esti programata la hsg?