Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 18
uberbax spune:
Buna dimineata!
Craciun fericit,sa fiti sanatosi si anul 2011 sa va implineasca toate dorintele!
Noi ieri am fost la parinti si azi mergem la nasi!
Multumesc celor care mi-au raspuns,mi-am ami facut si ieri dimi un test si nu a iesit nimic..o sa mai fac daca e saptamana viitoare!
Bebelu cum esti?
O zi buna si frumoasa va doresc!
bebelu86 spune:
NEata!!!!
Raportam: suntem tot 2in1, nici un semn, nici o durere, nimic.![]()

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
Ultimele 4 zile cu burtica!!!! 
bellasamoyed spune:
bebelu te tine pe jar pitica
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed bebelu te tine pe jar pitica ![]() aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
cam asa ceva
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
Ultimele 4 zile cu burtica!!!!
andr@ spune:
CRACIUN FERICIT FETELE, sa dea domnul sa fie pace si liniste in sufletele si casele voastre; 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
ankcta spune:
Neata dragutele!
pe toata lumea pt urari! Deasemenea si eu va urez in continuare CRACIUN FERICIT! ca doar mai avem o zi ![]()
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Intre timp poftiti la
sa ne mai relaxam.
Noi in prima zi am primit musafiri. A doua zi am mers la socri, apoi la nasi si la final la niste prieteni ( parintii prietenei). Deci toata ziua dilaila. Azi gata (sper)
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Sa speram ca nu faceti revelionul in spital! Doamne Ajuta sa vina bebelina cand vrea ea , dar sa vine f usor si repede! 
Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
Neata Fetele!
Craciun Fericit si un An Nou mai bun , in care sa vi se indeplineasca si cele mai ascunse visuri!

Noi am avut trei zile si nopti foarte aglomerate si acum sunt la servici , dar sper din tot sufletul sa ne dea seful astazi un program mai scurt pt ca abia astept sa ma intind in pat 
Va 

pe toate si aveti o zi minunata!
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Neata Fetele! Craciun Fericit si un An Nou mai bun , in care sa vi se indeplineasca si cele mai ascunse visuri! ![]() ![]() ![]() ![]() Noi am avut trei zile si nopti foarte aglomerate si acum sunt la servici , dar sper din tot sufletul sa ne dea seful astazi un program mai scurt pt ca abia astept sa ma intind in pat ![]() Va ![]() ![]() pe toate si aveti o zi minunata! |
Of la munk, serviciu usor pana iti va da seful liber mai devreme

Ancuta , in curand