Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La multi ani Cristina multa fericire si bucurii !!!!!

Si as vrea sa-i urez si Ellenutei chiar daca cu intarziere:
La multi ani alaturi de fete si familie si numai realizari !!!

Katteryna ce surpriza placuta ...o placere sa te citesc

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

O zi minunata, dragelor!

Katteryna ma bucur ca lucrurile merg inspre bine si ca ai mai intrat pe la noi! Pupam trandafirasul!

Irina imi place titulatura ta! Drum bun si zile frumoase la Vatra Dornei! Uau, nu am stiut ca mergi acolo. Eu cred ca e doar un popas inspre mine .

Lali oare cine isi pierde atata vremea sa te anunte sa citesti ca iti scriu aici? Chiar asa sa fie? Hai te rog lasa-ma cu pm-urile si mai ales cu tonul abordat in ultimul. Ti-am mai spus o data ca faci prea mult caz din asta, si ar fi ramas uitata pe undeva, ca fiind ceva normal.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi!

La multi ani Cristina! Noroc, sanatate, impliniri pe toate planurile! Si o zi frumoasa azi alaturi de cei dragi!

Ketrryna...sa intri sa ne mai spui de Raisa..!

Sanatate puiutilor bolnaviori, drum bun fetelor care pleaca in vacanta de craciun si spor la munca celor ce inca trebaluiesc (si io mi-s in categoria asta! ).

Raluk hai nu te mai supara din nimic. E asa aiurea toata povestea asta...

Uka...te rog eu sa iti pastrezi acelasi stil de a face haz de...necaz! Doar pentru asta suntem aici, nu?

Va pup fetelor, sper sa vin pe seara la cheful Cristinei (ca doar facem chef, nu?)

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

LA MULTI ANI CRISTINA, multa sanatate tie si intregii familii, mult noroc in viata si cat mai multe bucurii !!!

Se pare ca Andrei s-a simtit tare bine la serbare, era cel mai zambaret dintre toti..si bineinteles si cel mai frumos.
Sa nu o uit si pe Emma cat e de draguta in filmulet .

Mary pt inceput cred ca a fost destul de bine la serbare. Ce simpatic a fost cu cadourile.
Am fost si noi la o petrecere cu Mos si Maria de cand l-a vazut a stat numai in brate, iar cand am reusit sa o pun pe jos m-a tras sa iesim din camera .

Luto are dreptate Cristina. Cand il mai vedem si noi pe David?

Uka ti-ai pregatit costumul de Mos ?
Techila cum stam cu livrarea?

Va multumesc pt cuvintele frumoase si pt ca oricum s-a cam dus zapada din Bucuresti va mai las cativa fulgi .

P.S. m-ati bagat in ceata cu ultimele postari

_

Ho ho ho ...vine Craciunul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Katteryna, mi-ai facut ziua mai frumoasa cand am citit de progresele Raisei. Doamne ajuta sa fie tot mai bine!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Tin sa-i multumesc lui Selen ca nu am primit atatea PM-uri toata viata mea . Nu prea imi place tonul lor, dar nu putem fi pretentiosi acum cand "ne bat sarbatorile la usa".

Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

Cristina,la multi ani inca o data! Sa ne traiesti o mie de ani!

Azi fac sarmale,pentru a doua oara in viata mea , sa-mi tineti pumnii.

Pup fetele dragi,spor la treburi azi!

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+

Thank God it's Christmas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

O zi minunata, dragelor!

Katteryna ma bucur ca lucrurile merg inspre bine si ca ai mai intrat pe la noi! Pupam trandafirasul!

Irina imi place titulatura ta! Drum bun si zile frumoase la Vatra Dornei! Uau, nu am stiut ca mergi acolo. Eu cred ca e doar un popas inspre mine .

Lali oare cine isi pierde atata vremea sa te anunte sa citesti ca iti scriu aici? Chiar asa sa fie? Hai te rog lasa-ma cu pm-urile si mai ales cu tonul abordat in ultimul. Ti-am mai spus o data ca faci prea mult caz din asta, si ar fi ramas uitata pe undeva, ca fiind ceva normal.

Esti sub orice critica ,ai ceva la capusor fiinta. Vezi lucruri si cuvinte unde nu exista.

Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Sau mai bine:
Voinicii mei, va salut!
Sau si mai bine:
Razesi, e vreme de pace!

Revin, sper!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_

ce turtit e bradul meu!!!offf, s-a pfilit in vremea cand am lipsit!

Mergi la inceput