Mamici de Constanta - capitol de sarbatoare! 136

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Deci...
Fiquelle... bine ati revenit odihniti acasa
Dandusa, te asteptam sa te intorci
Diana subscriu total la ce au spus fetele.. si te avertizez ca acum e abia inceputul... mai tarziu or sa fie si mai isteti si mai manipulativi ... deci curaj si rabdare

Si acu va las... ca am stat cam mult..

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

si ce manipulativi vor deveni
Lui Luca clar ii lipseste gradintza.De cand sta acasa, cu bunica a devenit un rasfatat, nu asculta, e schimbat total, e lasat sa faca orice, nu are limite si reguli, si e asa greu cand ajung eu seara, ca ma apuc de reeducare pana ne culcam, dimineatza o ia de la capat.Abia astept ziua de 5 Ianuarie si inceperea gradinitei.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

ce-i cu linistea asta?

eu ma delectez cu un capucino, caci imi este cam somn.....astept sa plek acasa si la 17.30-18.00 mergem in vizita la niste prieteni, cu un bebit de 4 luni, abia astept sa il smotocesc putin

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Eu m-am apucat de pregatiri pt rev.adica salata boef e gata dar parca zic ca ii mai trebuie ceva cu atatea bunatati mi-am dat gusturile peste cap astept sotul sa isi dea cu parerea,fierbe si racitura si cam atat friptura mai avem de la mama si mai fac cand ne intoarcem,un dulce la fel astept sa se usuce rufele sa le calc maine si cam atat.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

uitam ce e mai important astazi mi-am lasat seful sa faca foamete si i-am dat doar cand si cat a cerut.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

diana, super ca nu te-ai mai stresat.isi revine el, stai linistita si sa vezi la munte ce va manca.

mancare...sa nu mai aud de ea, inca am frigiderul plin.cu piftie, sarmale, toba, lebar, salata de ton, de vinete, ciorba curcan, tiramisu.ajunge...nu mai gatesc pana nu se goleste frigiderul.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara!

Eu am avut azi program de plimbat prin oras, ii promisesem nepoatei mele ca mergem si n-am scapat si am ajuns si prin Kaufland, de si-a luat Sebi cea poftit la capitol jucarii, ca doar avea bani de la colind, nu trebuia sa-i termine

Lucian boleste bine, tuseste si a inceput sa-i curga si nasul, o tinem cu homeopate, Ambroxol si suc de fructe, daca nu-i trece trebuie sa ajung cu el la pediatra, ca medicul de familie e ca si inexistent, trebuie neaparat sa gasesc un medic bun, ca ma usuca sa dau de fiecare data bani la pediatra.

Alina: eu zic ca e ok sa incepem in 4 ian, mai asteptam sa ni se alature si alte fete la Zumba.

Gata fug la somn usor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Noi am terminat sarmalele, se pare ca au iesit bune, au fost peste 60 bucati, dar s-au evaporat.
Si daca tot ma "laud", sa stiti ca la Craciunul asta n-am gatit nimik dulce, doar aperitive, sarmale si fripura. Poate ma revansez de Rev.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!

De cand cu plimbarea la munte mi-am dat programul peste cap, e 1 si jumatate si eu n-am somn...

Asa, deci sa raspund pe rand:
Georgi, e f bine ca ai fost cu cineva din domeniu, asa e cel mai bine. Ti-am spus sa ai grija cu casa, eu de obicei sunt mai suspicioasa, mai pesimista, pt ca si noi suntem in constructie in Lazu si stiu cat costa materialele si cat de greu se face o constructie solida. Doamne-ajuta sa faceti actele daca e o casa asa buna!

Alina, noi atunci am stat in cartierul Tirul cu porumbei/ pe drumul spre cota cumva? La Sinaia e f frumos, am prins si zapada, ne-am jucat, a fost super. Si sa va mai spun ca in fiecare seara faceam dus copiilor si apoi ieseam cu ei afara pana la alta vila alaturata si nu mi-au racit ciutanii? Asta numai la munte se poate intampla! Eu as vrea sa mai ajung la sfarsitul lui ianuarie, in vacanta intersemestriala, sa mai merg cu Sofi la ski. Ce zici, va bagati?

Fetelor, dati-mi si mie un sfat: fata mea sta numai cu ochii in TV, pe Minimax, mananca doar daca ii dau drumul la desene in bucatarie si am senzatia ca din cauza asta e cam dezordonata si neatenta...tot timpul e cu ochii in TV, eu vorbesc cu ea, ea nu m-aude. Hainele si le arunca aiurea prin camera, mereu trebuie sa o atentionez...nu stiu ce sa mai fac ma scoate din sarite enorm...Ce sa fac sa fie mai ordonata si mai atenta la mine? Sa ii interzic desenele nu merge, ar fi prea radical. Sa ii fac program de vizionare? Ce parere aveti?

Somnic placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

si ce manipulativi vor deveni
Lui Luca clar ii lipseste gradintza.De cand sta acasa, cu bunica a devenit un rasfatat, nu asculta, e schimbat total, e lasat sa faca orice, nu are limite si reguli, si e asa greu cand ajung eu seara, ca ma apuc de reeducare pana ne culcam, dimineatza o ia de la capat.Abia astept ziua de 5 Ianuarie si inceperea gradinitei.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Alina, povesteste-mi si mie cum "bagi" reeducarea? Si Sofi e la fel...are reguli, le cunoaste, dar le ignora, trebuie sa-i spun / sa tip de cel putin trei ori ca sa se conformeze...Stiu ca nu ar trebui sa tip, dar imi ies si eu din pepeni!
Si ma dispera amandoi cu poznele: exemplu-eu strang in bucatarie dupa Sofi care a dat ceva pe jos, Alex in baie toarna apa cu canita pe gresie...bineinteles, se uda apoi si pe ciorapi, ca totosii nu-i poarta, eu ii pun, el ii da jos...si tot asa...incat azi m-au ametit...la propriu...
Acum ma relaxez si eu, ca-mi vars oful la voi...

Mergi la inceput