Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)
Raspunsuri - Pagina 17
ankcta spune:
Radeam ca eu astazi trebuia sa ma testez dar ieri am fost la farmacia din colt sa-mi iau test si...... renovare. Era tarziu si am ratat momentul. Astazin am f multa trb si nu ies din casa, e greu fara masina, cel mai aprop magazin d noi este cam la jum de ora d mers pe jos.
Deci diseara merg la cumparaturi si imi iau si un test
Ancuta , in curand 
lucianamoga spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ankcta A venit Pr cu Craciunul! Sunt F fericita. Credeam k l-am ratat si cum este primul Craciun in casa noastra voiam neaparat sa vina!Ancuta , in curand ![]() |
Nu stiu ce este Pr , dar referitor la primulCraciun in casa voastra stiu ce sentimente te incearca pt ca in aceeasi situatie suntem si noi si e si primul Craciun ca si casatoriti

ankcta spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 neatza fetelor socrela mea e pe drum vine la mineasa ca merg sa mai aranjez pe aici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va pup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Spor la trb!

Nu te intrista, stiu cum este, a mea a taiat porcul acum doua zile si d doua zile d la munk direct la ea ....
Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui ankcta Radeam ca eu astazi trebuia sa ma testez dar ieri am fost la farmacia din colt sa-mi iau test si...... renovare. Era tarziu si am ratat momentul. Astazin am f multa trb si nu ies din casa, e greu fara masina, cel mai aprop magazin d noi este cam la jum de ora d mers pe jos. Deci diseara merg la cumparaturi si imi iau si un test Ancuta , in curand ![]() |
sa vi cu vestea cea mare
ankcta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
sa vi cu vestea cea mare |
Sigur va fi II
Ancuta , in curand
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
Spor la trb! ![]() Nu te intrista, stiu cum este, a mea a taiat porcul acum doua zile si d doua zile d la munk direct la ea .... Ancuta , in curand ![]() |
Soacrele astea.....
A mea mai nou imi spune ce trebuie sa-mi cumpar in casa;abia ne-am mutat si clar ne mai trebuie cate ceva , si noi stim , da ea ne face lista cred ca in fiecare zi si ne-o repeta ...ma exaspereaza
Katy82 spune:
Buna fetele, eu azi am liber dar maine lucrez. Asa ca azi fac curatenie generala in casa.
Tzuki imi pare tare rau pt Z1; cu siguranta doar un doctor te poate lamuri dupa ce iti va face cateva analize.
Andra ce cafea buna faci

Am luat putina si de la Monique.
Cixinica petrecere frumoasa!
Anka
Deci inca nu au venit uratii? Inseamna ca gandirea poz a dat roade!![]()

Lore spor la treburi
Luciana cred ca Anca se referea la preot.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
camady spune:
Ancuta dar ceva simptome ai? Eu n-am nicio simptoma .............nici de urati ............nici de sarcina. Dar eu mai am de asteptat pana pe 25-26.
In curand
si mami de Razvan 7 anisori
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui ankcta Pr inseamna Preot ![]() Ancuta , in curand ![]() |
Aha , si noi vrem sa-l chemam , dar deocamdata nu s-a putut

vine la mine

sanatos si la termen