Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113
Raspunsuri - Pagina 10
mititica spune:
Pupici tutunareselor!
Povestea mea: CM lipsa fara pilule pana acum 4 ani cand l-am vizitat pe dnul T, care m-a trimis la minunata dna Ivanuta. De atunci am CM la aprox 30 de zile.
Ultimul CM: 3 mai. Alaltaieri am facut un test Sure check => o liniuta slaba. Ieri, in ziua 35 durerea de burta care ma tinea de mai bine de o saptamana s-a agravat si am inceput sa sangerez. Beta HCG ieri: 39. La eco dnul doctor nu a vazut nimic.
Sangerarea a fost mai intai maro inchis, iar azi bate spre rosu. E abundenta in continuare.
Stau cuminte acasa. Maine ma duc sa fac iar BHCG si ma intorc in pat. De ieri iau tratamentul recomandat de dnul T: Aspacardin, Magne B6 si Arefam (progesteron).
Sunt realista, deci pesimista.
Asta e, mai incerc.
Va pup dulce.
pony spune:
Buna Fetelor,
Remember me?
De mult nu am mai scris, dar v-am citit mereu
Aerlilian, Georgi Felicitari, sa aveti sarcini usoare si la termen
Mititica gandeste pozitiv, sigur o sa fie bine
Va pup pe toate
redbluemiki spune:
Buna fetelor, am si eu o intrebare desi s-ar putea sa fie offtopic. Eu am ciclul regulat si de 4-5 luni ma "chinui" cu sotul meu sa avem un bebe. Ciclul luna aceasta trebuia sa imi vina pe 6 iunie,insa a intarziat si suntem in 8. Eu cu disperare mi-am facut chiar pe data de 6 un test de sarcina,dar a iesit negativ si m-am intristat,apoi o colega mi-a spus ca dr. ei ginecolog i a spus ca testele de sarcina se efectueaza cu cel putin 7 zile dupa ce menstruatia a intarziat. Asa sa fie si oare am sanse sa fiu insarcinata? Va multumesc ca ati citit mesajul si daca puteti sa imi da-ti un raspuns,un sfat,parere,v-as fi recunoscatoare!
Hera25 spune:
Buna fetele vechi si noi, nu am mai intrtat pe forum de un car de vreme si cand intru ce sa vad...o gramada de vesti bune.
Felicitari fetelor Aerlilian, Georigia_c, Ralu_t!!! Sa aveti sarcini usoare si niste bebei cuminti.
mada23 spune:
yupiiii lipseste omu' putin si au aterizat berzele
felicitari din suflet, Zanicaaaa, Ilenushhhhhhh, Ralu, Arishica ce ma bucur, ce ma bucur sa aveti sarcini usoare cu bebei sanatosi si papaciosi la final, ma bucur tare mult pentru voi, DD face minuni, una din ele ma tine ocupata non stop uit de mine si e atat de bine savurez la maxim din "nectarul" minunat ce l-am primit, dupa un drum foarte greu.
La noi a trecut timpul cu viteza ametitoare , mai avem putin si facem 6 luni, de cateva zile papam si mancarica, nu doar tzizti si e o nebunie suntem cuminteii, crestem frumos, multumim lui DD.
Va pup dulce pe toate unul special pt Feli
Magdi fii pe faza minunile vin cand te astepti mai putin, nu uita vorba mea.
Sa va prezint si mica mea minune, doar cateva poze, restul sunt pe compu mare si la ora asta doarme buburuza.
aici
aaa si era sa uit daca pune-ti de-o gaseala ma bag si eu, nu pot rata sa-mi vad cele mai dragi prietene de suflet
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
aerlilian spune:
Madutz drag multumesc din suflet, dar sunt putin cam ingrijorata...Joi seara cand am fost la eco de confirmare, am avut o discutie lunga cu dr si mi-a spus sa ma astept la scurgeri maronii si sa nu ma sperii pt ca sunt normale. Vineri au si aparut...Sigur ca m-am speriat, desi astazi sunt mult mai bine pt ca s-au redus mult cantitativ dar nu au disparut de tot. Am bagat utrogestan la greu, no-spa si supozitoare uscosin. Stau numai in pat si mi-am luat concediu medical. Sa-ti traiasca minunea, sa te bucuri de ingerasul tau si sa fiti fericiti.
Ma poate linisti cineva in legatura cu maronelile?
mada23 spune:
Ilenus fata ,nu ti-a spus si cauza, este "normal" nu e suficient pentru cineva care lupta de atata timp pt bb, statul la pat no-spa, uscosin si progesteronul ajuta, cred ca si un magne-b6 ar ajuta, relaxeaza musculatura uterului, fa ce-ti spune inima, nu merge orbeste pe mana unui medic, mai citeste in stanga in dreapta si alege calea buna, frica asta va persista toata sarcina, dar seteaza-ti acolo in minte ca bb va sosi sanatos la final indiferent de ce eforturi ai sa faci. La mine a fost foarte greu de la 8 saptamani am stat in casa , de la 15 numai in pat, si primul seclaj, la 26 al doilea serclaj si stat in spital pana la 36 cand am nascut numai pe perfuzii si injectii dar gandul meu a fost la Doamne-Doamne si la clipa cand voi tine bb in brate. Asa ca lasa pesimismul, informeazata cu masura, si eventual schimba si dr daca nu-ti convine, tu si bb sunteti pe primul plan.Mateutzul meu va tine mainile impreunate in rugaciune pt tine si Georgi.
Una peste alta nu-ti fie teama sa ceri mai multe relatii la doctor, de ce normal, de ce una de ce alta.Ma rog sa treci cat mai repede peste episodul asta, sunt care au sangerat toata sarcina si au nascut bine mersi, dar depinde de problema.
pupici
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
ralu_t spune:
madutz, madutz dragut, ce minune ai tu acolo firesc la cat ai luptat pentru el! sa va fie sanatos si fericit, sa va umple inimile in continuare multumim de felicitari!
aerlilian scurgerile maronii inseamna o sangerare veche, cu sange uscat. poate avea multe cauze, eu banuiesc ca dr.itza a vazut ceva la eco, vreun mic hematom, vreun chist folicular, ceva ce i-a dat de banuit ca vor urma pete maronii. probabil ca n-a intrat in detalii sa nu te panicheze. petele maronii, daca nu se transforma in rosu, nu reprezinta un pericol pt tine si bebe, inseamna o sangerare care a a vaut loc mai demult, dar care nu s-a eliminat inca pune intrebari imediat cum auzi lucruri de la gineco. fii pe faza adica ca sa te linistesti si sa nu stai dupa aia cu o legatura de morcovi
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 18+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra
aerlilian spune:
Ralu, credeam ca deja ai plecat in vacanta si de aceea nu ti-am mai scris...Incep incet, incet sa inlatur frunza cu frunza de la marea legatura cu morcovi.Astazi nu a mai curs deloc si ma incearca niste greturi.Deci... e de bine!!!
elly_me spune:
Mada .. nu am mai intrat de ceva timp si am cam pierdut multe vesti bune ..
Nu stiam ca ai nascut .. asa ca (mai tarziu) iti doresc din tot sufletul multa sanatata si un bebe cuminte.
Sa-ti aduca numai bucurii in viata... chiar meriti (caci ai trecut prin ff multe).
Ma uitam pe pozicile tale ... bb e un dulcinel ...
.. si, binenteles, eram si eu printre pozele tale
Ileana- sa fii puternica, sa gandesti pozitiv si sa nu te agiti ... o sa fie bine.
O sa-l tii pe bb in brate si o sa uiti prin ce ai trecut.
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...