Ajutor Enterocolita

Ajutor Enterocolita | Autor: elly_sv

Link direct la acest mesaj

Ajutor Enterocolita
Ajutor!! Fetita mea de 1 an si 3 luni are enterocolita. Curios deoarece ea era mai mereu constipata . Acu odata cu venirea dintilor a venit si aceasta boala cu dureri mari de burtica, febra si diaree apoasa neagra dar fara voma. Nu stiu ce sa ii dau sa pape ca ea si asa era mofturoasa. Nu vrea orez, morcov, nici carne. Astea nu le papa nici inmainte cand era constipata. Sunt disperata ce sa ii dau? Doar ceai?? Mai papa mar si banana. Branza de vaci doar amestecata cu banana si sa predomine banana. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Daca are cineva un meniu sa imi vina in ajutor sa vad ce combinatii mai pot face?? Va rog foarte mult. Facem injectabil cefort de 2 ori pe zi. suntem in ziua a 3 a. de tratament si nu prea vad mari schimbari .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca ai la indemana afine proaspete sau sirop de afine, fac minuni. Sigur, cu conditia sa le pape fetita ta. Sanatate multa!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Stiu ca nu pot fi considerate mancare dar incearca cu stiksuri sau covrigi (simple, fara sare). Erica a avut infectie cu rotavirus la aceeasi varsta si asta ne-au recomandat in spital. Banana este buna si poti sa ii mai dai ceai de menta indulcit cu glucoza. Altceva nu imi mai vine in cap, mai ales daca spui ca orez si carne nu vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Cefort la diareea data de dinti?

Poate chiar antibiotiul i-a declansat-o. Ceai de menta ultra concentrat, hidrasec cu smecta si biotics baby cate un plic din fiecare de 3 ori pe zi, paine prajita. Fara lapte in perioada asta. As incerca totusi orezul, chiar si pasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Nan fara lactoza si marul copt nu crud

de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria1975 spune:

Baietelul meu a avut aceeasi problema tot la aceasta varsta.
Am stat si internati la spital, deoarece varsa. Singura mancare care a mers si a avut rezultate a fost supa de morcovi pasata si cu putin lapte praf (la spital a primit acelasi lucru; orezul cu branza de vaci nu avea nici un efect).

Mergi la inceput