*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

offff, iar am uitat sa verific user-ul.
Mii de scuze.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
MALINAS, si noi avem probleme cu imbracarea, de cele mai multe ori se lasa cu urlete si proteste, mai ales cand ajungem la combinezon si cizme.. aoleu... iesim afara cu ochii rosii, noi transpirati si cu nervii praf... ce sa-i faci, trece si asta o data si o data!

manumanu, exact asa e si la noi cu imbractul pt iesitul afara, apoi, dupa ce ma chinui sa-l imbrac sa-lscot afara, nu mai vrea in casa . Lui ii displace imbracatul, nu iesitul afara.DEci tre#539; sa ne mutam la caldura.

Amalia, urata povestea cu degetul lui ĀLuca.Habar nu aveam ca e asa complicata treaba cand iti rupi i=un deget, dar e important ca ai datpeste niste oameni capabili care se ocupa de el asa cum trebuie.

Uitati aici un www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/copii-1-5-ani/sfidarea-de-ce-se-intampla-si-ce-poti-face-2-ani/6839/" target="_blank">articol care mie mi-a placut.Sunt lucruri pe care le stim toate, dar uneori e bine sa ni le mai spuna cineva, sa ne mai improspateze mememoria.

Andra-Bianca, La multi ani! (cu intarziere ).Sa fii sanatoasa si fericita!

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Mi-am recitit mesajul si am vazut ca e plin de greseli si litere aiurea.Scuze.Se vede ca sunt varza.Promit sa fiu mai ordonata.Ma duc ca se foieste gogosica , sa fiu prezenta cu sticla de apa.

loryd, am aruncat un ochi la pozele voastre.Tare frumoase sunteti amandoua.Ma uit deseara pe indelete.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

AICI poze de la munte.

Malinas, noi inca nu avem probleme cu imbracatul doar daca o rup de la vreo activitate in care e prinsa rau.
Stie ca daca ne imbracam inseamna ca mergem afara sau in vizita si abia asteapta.

Edit - Malinas multumim pentru cuvintele frumoase

Fug ca avem in program niste cumparaturi in seara asta.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas nu merge link-ul...

Loryd am vazut pozele...adevarata distractie la voi acolo.

Ami un pt Luca.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Neata!
Craciun fericit!
La multi ani, Bianca! Sa ai parte de tot ce este mai frumos si mai bun pe lume.

citesc si revin (cred) daca ma lasa stiti-voi-cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Ramo tu gurita ta ai spus ca i-ai tras o palma la fund, a inceput sa planga si tu te-ai tinut tare si nu ai consolat-o....iar dupa ce ti-au spus toate fetele ca e rau ce ai facut tu ai spus : citez "sunt o mama rea "...ce dreptate aveai atunci
Cauta-ti mesajul in urma si ai sa vezi exact ce ai spus...am o memorie ff buna si iti pot demonstra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Printeso multam...te pup dulce dulce...nu am dat inca nici un semn ca inca nu sunt in stare...ieri ar fi trebuit sa fie ziua lui tati, ar fi implinit 55 de ani
Malinas te pup dulce si merci de urari pt Bia...link-ul nu merge, il mai poti pune inca o data.

Mergi la inceput

citesc de pe la pag 15.
Malinas, la mine la posta e deschis si sambata. uneori mai trimit cate o prietena dupa colete, ca nu se uita nici tata-mare la poza de pe buletin.
ps. ma sunasi? tel ala nu il tin dupa mine. e doar asa, pt avarie, cand raman fara minute pe orange.
Amalia, e bine de stiut ce ai patit pe la medlife. ( o sa va povestesc eu ce fain a fost acum 2 sapt la ei).Ufffff degetel mic, sa te refaci repede, da?
Andy, burtos? bravooooo.
cherie, (din seria am vazut eu la tv) am vazut si eu 5 min de stiri una din zilele trecute. era o tanti in aeroport prin Sua, blocata din cauza vremii, si in timp ce unul spunea.. nu ajung la propria nunta, si altul " pierd legatura cu alt oras pt 10 min intarziere", tanti asta a spus fff senina ceva de genul" asta este natura, nu ne putem lupta cu ea. tot ce putem sa facem este sa asteptam"

acum, nimic din ce as spune eu nu are cum sa iti ridice moralul. pot doar sa fiu umarul pe care te plangi cand ai nevoie

m-ati terminat cu cozonacul. am comandat unii de craciun acum. jaaaale. numai cozonaci nu erau. imi venea sa plang de ciuda, pt ca visez la o felie de cozonac pufos, galben, cu nuca si cacao muuuulta si am primit o panarama de cozonac insiropat
carmendu, nu vrei sa faci practica si la mine acasa?????. ti-am trimis un mail si mi s-a intors :( .

uitam! multzam de rasp cu painea. o sa renunt la consum daca nu ajung sa iau din unicul loc din cartier in care am gasit una comestibila. malinas, eu nu mai am masina de paine, ca am dat-o de pomana.. eram la cura de slabire. cu imbracatul... norocul meu ca am doi. cand iau o pauza la unul, fug dupa celalalt.

Mergi la inceput

am ajuns la zi.
sa va povestesc si despre noi
am fost la colindat la tara, si copii au fost super happy, ca au primit provizii de covrigi, nuci, bombonele, mere
am fugit din bucuresti pe 24 noaptea, intr-un moment de nebunie, si tare bine am facut. a fost cel mai frumos craciun ever.(date fiind conditiile actuale)
ne-am intors ieri, si printr-o maaare minune am reusit sa o conving pe mama sa vina la mine. minunea a durat pana azi dimineata. a fost bine si atata.
chherie, asta e pt tine:
noi renovam casa mamei. a costat de 4 ori mai mult decat am planificat pt ca am facut si niste modificari pe traseu. dupa ce au pus acoperisul, au inceput ploile..in mansarda ploua cam ca afara. venit mesteri, reparat... ploua in continuare.
peretii din dormitor sunt plini de gheata, pe 25 insemnam acoperisul gaurit, pe 26 mutam mobila(am descoperit peretii plini de condens,mobila uda) mama e terminata. e in pragul nebuniei. rezolvam o pb si vine alta. si-a mutat lucrurile dintr-un loc in altul, de nu mai stie de capul ei.
in fine, macar noi nu avem treaba cu natura. noua de la mesteri ni se trage.(aia de au venit in curte cu lemnul in ziua inmormantarii)

copii sunt raciti din sept, viroza dupa viroza.
alx inca plange dimineata la gradinita, se trezeste noaptea plangand ca il bate un copil, spune ca e urat acolo, gradinita e urata,colegii rai, clasa urata, scaunele urate. e urat si gata.
in realitate e una din cele mai frumoase gradinite, copiii sunt "normali", adica genul pe care il evitam eu in parc, dar nu o sa il pot apara eu toata viata, asa ca eu ma incapatanez sa il duc acolo, taxu' e mega-speriat ca traumatizam plodul etc. etc.
cris vorbeste, canta, danseaza non stop.
barbatul trece pe acasa doar ca sa doarma
eu sunt jobless, dar macar au copii un parinte in preajma:D

in rest toate bune si frumoase

Raluca, eu am vrut sa merg la cimitir, dar m-am intors din drum. nu pot sa merg acolo inca. de o mie de ori mi-am propus sa te sun, dar nu reusesc sa vb cand am spiridusii in preajma, si fara ei sunt doar la ore imposibile.
Mama ta cum este?

Mergi la inceput