Prietene la bine si la greu - 92

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana cand ai timp ma consiliezi un pic pe probleme de tiramisu?
Nu sunt experta in dulciuri dar nu ma dau in laturi daca reteta este pe intelesul meu, poate vorbim pe pm. Multam

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dana si eu si eu am intrebare la tiramisu..ca parca ma bate un gand sa fac si eu de proba, mi-am luat deja crema mascarpone..Dar ma uitam la reteta ca trebe rom, adica esenta oare merge?ca rom rom eu nu am prin casa..Si numai 3 linguri de zahar?la tot tortul nu e putin? ca io vreau dulcee..si in vena daca se poate servit nu ma supar

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

pana va raspunde Dana ma primiti pe mine cu niste explicatii? Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Ei si daca nu vreti eu tot le scriu
cum fac eu tiramisu - insiroparea piscoturilor - desi reteta originala este cu cafea(expreso) mai bine spus, eu de cativa ani folosesc pentru insiropare nesquiq preparat cu lapte si iese o bunatate si mult mai usor.
Pentru crema: se freaca 5 galbenusuri cu 250 de grame de zahar, pe aburi pana se topeste zaharul si devine o crema de culoarea untului, crema isi va dubbla volumul, dupa asta o iau de pe aburi si incorporez branza mascarpone si esenta de rom, totul apoi amestec cu 500-750 ml frisca batuta spuma, (le amestec cu mixerul).
A sa nu uit, crema de galbenusuri o lasati sa se raceasca si apoi o turnati peste mascarpone

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Acum sa trecem la treburi mai serioase
Am vazut pozele de la Vatra Dornei si filmulete su Santi, e o minune de copil, faza cu mata e .
Am vazut si pozele cu Mariuca, e superba.
Andra pui mic sa cresti mare si fara griji.
Licurici, felicitari pentru blog si pentru pasii mamarutei, uite aici cateva sfaturi pentru pelinci (asa se cheama nu ?) http://artaculinara.com/forums/topic/2079-intrebare-intrebatoare/pagest120.
Many cum e Vladut cu mancarea? papa? ca pe mine m-a capiat Maia de la vaccin refuza mancarea abia pot sa ii dau 2-3 lingurite,
Sa mai spun ca amrti am ajuns la urgente di cauza de scaun cu sange, acum ne luptam cu o raceala care nu stiu sigur daca e raceala sau un debut de varicela sau altceva .
Si uite asa asteptam noi Craciunul, , in casa nu am apucat sa pregatesc nimic, Maia sta tot agatata de mine, eu am ajuns sa imi fie groaza sa o pun pe olita sa nu aiba iar scaun cu sange, iar cand va citesc pe voi ce diversificati sunt puiutii vostrii imi vine sa imi vine sa ma tot duc.....
O intrebare are careva voi o solutie cum sa fac sa bea si altceva decat apa si lapte?(la suplimentul de lapte a renuntat de la vaccin, doar san papa, si chiar nu stiu cat mai papa si de acolo .

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ce de fulgusori bolnavi iar. Faceti-va repede, repede bine, ca acusi vine Mosul!

Biara, in carti scrie ca nici nu e indicat sa bea copilasii altceva decat apa si lapte. Sau te referi la supe? Eu am reusit sa o determin pe fetita sa accepte supa doar servindu-i-o in biberon, multa vreme n-am vrut asa, dar cum tot scuipa supa din lingurita, pana la urma am cedat. Si acum bea supa cu biberon, cam 30 ml / zi, ceea ce mi se pare fff bine comparat cu nimic, dar ma cam enerveaza ca bea din biberon. Poate incerci asa.

Monica, e dragalasa foc Mariuta. Exact asa ii crescuse parul si Anei, noi i l-am tuns sambata trecuta. Ana si Mariuta seamana bine, sunt buflei si bucalate amandoua. Mi-a placut mult poza cu sisi mica, e minunata.

Lili, scapa repede de laringita aia. Vad ca nu prea sunt roze lucrurile la voi, sper savina curand zile mai bune. Cu ursuletul cum sta treaba, ati gasit altul?

Ma bucur ca avem vesti de la laura andreea, astept cu nerbadare sa ne zica si Lumi cum e in vacanta. De Lavi ma bucur tare si rezista, cu siguranta primele Sarbatori departe de casa sunt cele mai grele, va veti obinsui incet-incet.

Dankutza, ce vesti bune despre mama ta!

Si Lidia, pupici si ma bucur ca esti din nou aici.

Cam atat, ca mi-e un soooomn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Biara pentru reteta!
Pt turta cu nuca, prestat deja si zapauga de mine a insiropat prea tare treaba..si am pus prea multe nuci Trebuia sa fac mai din zgarcenie si iesea bun..asa e ceva zemos si super dulce.
Pupici micutei, poate nu e decat o raceala, sa nu fie altceva!
Pai ce ai vrea sa ii dai sa bea inafara de lapte si apa? ca mie nu imi trece altceva prin cap..Poti incerca sticluta aia cu pai, sau ceasca din care iti bei tu cafeaua(asa face Ionela), sau pahar..Poti incerca sa ii dai cu lingura voastra de adulti.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asteptandu-l pe Mos Craciun

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput