subiecte vechi de peste 5 ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Accept, nu pot zice ca s-a intamplat ceva iesit din comun. Desi sunt multe consecinte care m-au dus la divort, mai ales cu 2 copii mici ca ai mei. Insa in cazul de fata e total irelevant, pentru ca NU m-a inselat.

Ideea este ca nici eu nu mi-as fi smuls parul din cap, dar nici nu as fi facut ca si kiwwy sa ma mai clc cu el in tringhiul amoros cu amanta si sa ma uit in oglinda sa ma vad fericita. Da-o dracului de treaba, E UMILITOR. Citeste si tu cum se simt femeile inselate, doare. In plus, la cum te vad de intransigenta, nu ai trece peste o relatie cu o terta, eventual peste o aventura. Pe care i-ai plati-o cu varf si indesat

Mergi la inceput

De asta zic: din afara, nefiind intr-o situatie similara, e usor de sfatuit sau de luat decizii. Cand te trezesti brusc ca lumea ta e intoarsa pe dos, reactionezi fie cum te asteptai, fie total opus.

Un bun prieten al meu mi-a zis ceva: nimeni nu are dreptul asupra unei altei persoane, dreptul suprem de a pretinde ingradirea libertatii, fidelitate totala etc. Sunt perfect de acord. Dar eu vad asa: vreau pe altul, imi asum riscul si iti spun INAINTE de a ma culca cu altul. Asa e corect pentru mine, sa imi asum riscul PROPRIILOR DORINTE SI DECIZII, FARA A MINTI/INSELA. Asa sunt eu construita, nu ma astept sa fie si altii la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

Accept, nu pot zice ca s-a intamplat ceva iesit din comun. Desi sunt multe consecinte care m-au dus la divort, mai ales cu 2 copii mici ca ai mei. Insa in cazul de fata e total irelevant, pentru ca NU m-a inselat.

OK. Si eu as divorta daca as fi nefericita din cauza sotului. De exemplu daca ar fi gelos si posesiv n-as putea sa mai am o viata fericita cu el.

Mergi la inceput

Nici de asta nu e vorba :)
E vorba de MINCIUNA SI INSELAT dar nu in sensul infidelitatii.

Si da, aici sunt de acord cu tine, astea conteaza mai mult decat regulatul pe de laturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

De fapt mie mi se pare ca Accept vorbeste ca o femeie care la un momendat a banuit ceva dar atat si-a spus "e si ce daca" incat a inceput sa creada si ea.
Fericirea niciunei femei cred ca nu depinde in exclusivitate de barbatul de langa ea. Fiecare dintre noi isi permite un "n-am chef de-o saptamana" nu cred ca sotul meu ar comenta ceva din contra el imi spune mai lasale incolo ca le faci si maine.
Dar nu ma lasa sufletul sa stiu ca e praf prin casa si copil meu pune mana pe jos, sau pe mobila si apoi inhaleaza s-au sa nu ii fac supica, sa nu ii calc lucrusoarele chiar daca asta inseamna spalat calcat in fiecare zi.
Puiul meu nu a cerut el sa se nasca...eu si sotul meu ne- dorit acest copil, asa ca in ziua de azi cand avortul este la indemana oricui nu cred ca se mai pune problema ca vreun copil e crucea cuiva. Poate doar noi parintii sa fim crucea vreunui copil prin greselile noastre sau poate alegerile noastre.

Nu cred ca se pune problema ca eu una daca am grija de copil si fac smotru sau ca stau acasa in aceasta perioada inseamna ca pt mine sexul nu ar fi o placere sau ca imi trag cearceaful in cap si astept ca el sa termine :))))))
e absurd! numai traim in epoca de piatra!
Chiar daca facem smotru toata ziua noi femeile astea mai putin emancipate decat tine sa sti ca seara dupa ce ne culcam copii bine mersi profitam de timp si facem si noi sex nebun si pasionat chiar daca maine ne trezim dis de dimineata si ne reapucam de smotru, gatit, copil etc etc
Iar daca vroiam sa-l insel pe sotul meu sau el pe mine nu ne mai casatoream...am stat atatia ani impreuna fara sa ne casatorim si ne-am casatorit dupa ce am stat de vorba mult timp si am stabilit niste baze ale acestei casnici.
Nu este vorba ca daca ma inseala numai sunt fericita....dar acea baza, fundamentul acestei casatori... nu va mai fi niciodata acelasi.
Nu se crapa pamantul dar relatia noastra se va crapa.
Si asa cum daca incerci sa lipesti o cana care s-a spart tot curge apa din ea asa si relatia cat ai incerca si te-ai forta sa fie la fel numai este.
Asa incat poate ca fericirea mea nu depinde de fidelitatea lui. Dar totusi infidelitatea lui nu m-ar face fericita. Pt ca baza de incredere si pasiune si tot ce ne leaga incet incet se va stinge indiferent cat ma voi chinui eu sa-mi spun ca nu-mi pasa.
Si tocmai pt ca noi femeile care sunt responsabile si tenace si calde atunci cand e cazul, suntem suficint de rationale incat sa stim ca ne pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Da Mediajust, recunosc, nu sunt nici Doamna, nici responsabila si tenace, nici calda, nu alerg intre A-B-C-D-E, fac dusuri prelungite, imi permit nu numai o gripa de o zi ba chiar si o un 'n-am chef' de o saptamana...dar, te rog nu scoate din context interventia mea. Eu vorbesc strict de legatura fidelitate-fericire. OK?

Am citit tot subiectul, am citit cu un zambet in caoltul gurii ctot ce ai scris,un zambet nitel marui. Pai strict de legatura fidelitate-fericire iti raspund ci cele dinaintea mea! Eu una nu as fi fericita in casatorie daca sotul nu ar fi fidel,si nici daca as fi eu infidela. As fi fericita in infidelitatea mea,dar in casnicie nu mi-ar mai conveni nimic. Nu as putea fi fericita langa sotul meu ,nu as putea zambi si sa ii spun sotului " pui, dupa ce mancam,adormim copilul si ne iubim si noi?" gandindu-ma ca poate inainte a fost la "cealalta" ,sau faza cu "azi ies eu,maine iesi tu,in we nu stiu" ,in nici un caz! Si sa imi programez si eu zile cu sex cu el? Eventual sa o sun pe cealalta sa o intreb cand e la menstruatie,sa nu ne nimerim in aceleasi zile,sa fie domnul fericit tot timpul? Zau ca nu stiu ce incerci sa o convingi pe biata sotie inselata de atata amar de ani... Ca ar fi cel mai potrivit sa isi gaseasca si ea pe cineva sa faca impreuna poze cu tenta erotica si sa isi trimita reciproc mesaje erotice? Sa iasa si ea? Sa minta si ea? Pai si rolul casatoriei care mai este aici? Cum sa ma simt bine in pielea mea de femeie daca as sti ca sotul meu trece frecvent prin patul alteia,ca poate ii spune si ei tot ce imi spune mie,ca poate face cu ea tot ce face cu mine!
Raportandu-ma strict la mesajele tale si nejudecandu-te eu gandesc ca si Cristina_Ana si Xio,nu prea iti iubesti sotul. In cel mai bun caz iti place cum e la pat si e cea mai buna bona/ajutor in casa/evetual bun sfatuitor cand nu stii cum sa te imbraci in club .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Divortul nu l-ai inainte pt. ca iti este mai usor sa te ajute sotul cu cresterea copiilor si cu restul lucrurilor, dar daca el ar divorta de tine admiti ca te-ai descurca.

'Restul lucrurilor' nu este absolut deloc un capitol neglijabil si cuprinde subcapitole ce nu au nicio legatura cu aspecte practice ale vietii. Prietenia dintre noi, felul in care unul face o gluma si calalalt o continua si adormim vorbind si chicotind si multe altele...intime si fara rost sa le expun aici...nicio amanta nu ar putea sa ne ia asta decat daca eu nu as mai fi eu si sotul meu nu ar mai fi el. Nici eu nici sotul nu mai suntem niste pustani in formare, deci stau destul de linistita la capitolul asta. Dar repet, mai ales pentru Androix...nu sunt absolut deloc sigura ca sotul meu nu s-ar culca intr-o zi cu alta, insa in topul nenorocirilor care mi s-ar putea intampla asta e pe ultimul loc. Zau!

subiectul, asa vechi de 5 ani, este despre o relatie paralela, despre implicarea acolo si nu in casnicie.
nu despre faptul ca s-a culcat intr-o zi cu alta.

in aceste conditii e putin mai greu de inteles pentru unii fericirea autoarei.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Raportandu-ma strict la mesajele tale si nejudecandu-te eu gandesc ca si Cristina_Ana si Xio,nu prea iti iubesti sotul.

Sigur, doar Femeile nefericite isi iubesc sotii. Cele care eu parte de putin ajutor din partea lor, mai ies si ele in oras din cand in cand, ingrijesc copiii comuni impreuna si sunt satisfacute si in pat...alea sunt niste...niste...femei profitoare. Logic! Adica de ce si-ar iubi ele sotii cand se vede de la o posta ca n-au niciun motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu nu am spus ca Accept nu isi iubeste sotul, am spus doar ca totusi fericirea ei tine de fidelitate.

Spui ca acum ai tot ce iti trebuie acasa. pai si daca afli ca el face sex cu alta, tot ai tot ce iti trebuie acasa, de ce te-ai mai angaja in alte relatii sexuale?
Diferenta dintre Accept si swingeri este ca swingerii fac sex cu alte persoane pt. ca asta vor, nu ca sa "plateasca" o polita.
Ca in fond, asta este, din moment ce sui ca ai comote adulter doar daca ar comite si sotul.
De-asta poate spune Androix ca este o contradictie.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Raportandu-ma strict la mesajele tale si nejudecandu-te eu gandesc ca si Cristina_Ana si Xio,nu prea iti iubesti sotul.

Sigur, doar Femeile nefericite isi iubesc sotii. Cele care eu parte de putin ajutor din partea lor, mai ies si ele in oras din cand in cand, ingrijesc copiii comuni impreuna si sunt satisfacute si in pat...alea sunt niste...niste...femei profitoare. Logic! Adica de ce si-ar iubi ele sotii cand se vede de la o posta ca n-au niciun motiv!

Hi,hi ce repede ai sarit cat de sus ai putut! Nu draga doamna,nu sunt toate niste profitoare,ca si eu ies in oras cu prietenele,fara sot,fara copil,si al meu ma ajuta la treburile casnice, iese si el cu prietenii la o bere, sunt si satisfacuta in pat , cred cu tarie ca nu m-a inselat vre-odata.O relatie paralela cu siguranta nu are. Ce nu intelegi tu este ca nu e vorba de o relatie pasagera,cum a spus si Herra, este vorba de o relatie in trei. Pai cum frate sa fiu fericita nestiind pe cine vrea in realitate? Si de ce ar trebui sa astept sa se hotarasca el?
Nu stiu cum sa ma exprim sa intelegi exact... nu ceea ce faci te face profitoare,ci ceea ce ai face daca ai descoperi ca te inseala... Eu nu l-as mai accepta langa mine ,nu ar mai avea dreptul sa paseasca in dormitorul meu,daramite sa ii accept escapadele. EU as rezolva rapid situatia, as divorta fara sa ma uit inapoi,fara sa imi consider copilul o povara. Daca e tata,va fi si fara sa locuim sub acelasi acoperis,iesirile le-as programa cand copilul ar fi in grija lui,trebutile casnice cand pot si cum pot,dar in nici un caz nu as tine langa mine un om care ma inseala,ar insemna ca nu ma iubeste. Pentru mine iubirea este importanta ,ma face fericita. Mai spunea cineva ca orice barbat inseala macar o data in viata. Da,soacra mea spune ca si fiecare femeie , dar una este inselatul o data,din varii motive,DATA pe care este posibil sa nu o afle cel inselat niciodata ,si alta este sa ai pe cienva atata timp,sotia sa descopere si tu sa spui"ti sa parut draga, nu ai vazut bine! Eu PE TINE TE IUBESC CEL MAI MULT" . "CEL MAI MULT" nu "DOAR PE TINE". Eu asta nu as putea accepta. Fiecare isi bazeaza fericirea in cuplu pe ce vrea,pe ce i-a fost insuflat din familia in care a crescut sau dintr-o familie pe care si-a ales-o ca reper, aici putem doar sa o sfatuim pe Kiwwy cum stim mai bine, punandu-ne drept exemplu.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput