Sezatoarea canadiana (202) ***Craciun fericit!***
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Mie nu mi-a mai ramas de spus nimic despre intilnire, ati spus voi tot. A fost foarte frumos si ne-am simtit tare bine! Mor insa de ciuda ca nu am mincat salam de biscuiti, mai ales pe Lisandru, care avea vreo trei felii la un moment dat in mina. Insa am mincat placinta cu brinza, din aia rotunda! Vreau si eu reteta, Diana, am inteles ca e a ta. Super!
Stati, ca nu inteleg un lucru: Ana, Dana P. si sotul... o cunosteati pe Iselin??? Daca am inteles gresit, treceti peste...
Iselin, imi pare bine ca ne-am cunoscut in sfirsit! M-ai distrat cu descrierea sotului, o sa-i spun si lui... A fost buuuun produsul de la 'tombola'!!!
Fetelor, imi pare bine ca v-am revazut! Frumoase, elegante, destepte, deosebite, gospodine, cu copiii frumosi si sanatosi, si toti unul si unul... cu sotii la fel... sintem cool vorba fetelor mele! Imi pare rau ca nu am apucat sa discut atit cit as fi vrut cu fiecare in parte! De aceea, declar stare de necesitate o alta intilnire, intre noi, la restaurant!
Pisicii i se vor taia in curind gherutele, eu am incercat si mi-e mila, dar i le va taia vecina, numai ca trebuie sa gasim un timp liber comun. Acum, nu as vrea sa iau apararea coanei Ritza in defavoarea copiilor, ce mama ar putea face asta! Dar nici nu pot sa o las pe saraca mitza asa, sa i se puna in circa niste fapte pe care le face doar din disperare de cauza...
Deci, sa stiti ca pisicuta e blinda si se poarta inca frumos cu ei tinind cont de tratamentul la care este supusa... zilnic, cam la fiecare 5 minute, de doarme saraca dimineata de sparge... pica lata cum s-ar spune!
Fetele trag de ea, ca fiecare vrea sa o aiba in camera ei... si asta miauna disperata si se apara si ea cum poate. On infasa, o hranesc cu biberonul... si asta mica toarce, nu spune nimic... dar totusi, cind vrea sa fie si ea lasata sa faca pipi sau sa doarma, apoi ar cam trebui sa fie lasata... dar fetele vor sa-i dea sa manince sau sa o imbrace... si o iau de acolo sau o trezesc, fortat, si o pun la masa... si iar se apara si ea cum poate... cu gherutele. Pe miini, nu am vazut-o niciodata sarind la ochi...
Lisandru o ia de cap sau de picioare si o invirte... si o arunca, ca-i place cum cade in picioare. Si totusi, pe el in zgirie cel mai putin (zigirietura de pe barbie nu era de la pisica si nici a Tudorei de pe nas... astea erau de la ei. Ma rog, asta cind nu o ingramadeste in masinile mai mari si o plimba prin casa. Pisicii nu-i place viteza si cum Lisandru o adora si conduce masinile cu viteza, pisica vrea sa sara, dar el o tine cu forta... si atunci il mai zgirie si pe el. Cred ca expresia cea mai des auzita in casa noastra este 'lasa-ti mitza-n pace'!
Incercam sa acomodam situatia, ei ii taiem gherutele si o mai cert cind zgirie, pe copii ii invatam ca, odata adusa-n casa, are si ea drepturi ca orice suflet: sa faca pipi sau kk in intimitate, sa manince cind ii este foame, sa refuze sa se lase infasata sau plimbata cu tractorul etc.
Eu nu am reusit sa vad pozele, toata lumea le-a descarcat? Trebuie sa stiu care e problema, de ce la mine nu ma lasa... crezusem ca am rezolvat la un moment dat, dar astazi dimineata mi-am dat seama ca tot nu le pot lua... si nici nu pot pune. Asta nu ar fi o problema, ca aparatul nostru s-a stricat, le face din ce in ce mai neclare, sint putine care au iesit bine... Mai incerc, acum cred ca e inchis calculatorul vostru, Dragaica, ca-mi da eroare cind vreau sa intru.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Dragaica, spune tu cind vrei si eu iti spun daca sint acasa. Sau il iau cum mine si ne intilnim la Atwater, cred ca va vine mai aproape... acolo sint zilnic intre 3 si 4.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Diana2007 spune:
Dragaica, I'm in love with my Kitchen Aid
Si chiar daca nu il folosesti foarte des, tot se merita. El bate/amesteca/framanta singur acolo si tu mai arunci cate un ingredient.
Daca iti iei, iti fac cadou un accesoriu din ala de ras branza/cascaval/macinat nuca, il am in dublu. Mi-am luat si accesoriu de facut paste de casa, au iesit super dar cam multe, am congelat o parte.
Steamer-ul e un must la diversificare, parerea mea.
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Diana2007 spune:
Sonia e rupta dupa weekend-ul asta, a adormit aseara inainte de 7 si azi a adormit in sanie la intoarcerea din parc. Doarme afara pe deck, in sanie, de aproape doua ore !!!
Si eu pe DC, ca doar suntem in vacanta !!!
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Diana2007 spune:
Trimit reteta de placinta cu branza, scanata, pe mail-ul comun.
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Dragaica, I'm in love with my Kitchen Aid Si chiar daca nu il folosesti foarte des, tot se merita. El bate/amesteca/framanta singur acolo si tu mai arunci cate un ingredient. Daca iti iei, iti fac cadou un accesoriu din ala de ras branza/cascaval/macinat nuca, il am in dublu. Mi-am luat si accesoriu de facut paste de casa, au iesit super dar cam multe, am congelat o parte. Steamer-ul e un must la diversificare, parerea mea. Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009 "Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain |
Tu de unde l-ai cumparat?
Am vazut ca preturile variaza, am vazut cu 450$ dar si 200$ diferenta e in accesorii sau in putere???
Da steamarul, de care ai luat, ca nu stiu de care.
Am cautat la wallmart si n-am gasit, habar n-am .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
iselin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Tu de unde l-ai cumparat? Am vazut ca preturile variaza, am vazut cu 450$ dar si 200$ diferenta e in accesorii sau in putere??? Da steamarul, de care ai luat, ca nu stiu de care. Am cautat la wallmart si n-am gasit, habar n-am . |
Voi vorbiti de mixerul asta?
http://www.sears.ca/product/kitchenaid-architect-series-stand-mixer-with-glass-bowl-with-bonus-6-pc-gad/611-80984-80984
Cel mai ieftin a fost in Costco din cate imi amintesc. Cumparasem si eu unul, dar imi lua mult spatiu in bucatarie si era ff greu. Cred ca am mai scris despre faptul ca l-am returnat.
Podeanu spune:
Eu pun aici reteta de salam de biscuiti , poate vor si persoanele alea de ne vizioneaza sa se indulceasca
Salam de biscuiti Sorin
Ingrediente:
-800 grame biscuiti (cei mai ieftini- noi luam Maria de la Super C)
-2 esente mici de rom
-150 ml lapte
-1/2 pachet de unt nesarat
-15 linguri zahar
-5 linguri cacao
-250 g nuca macinata
-150 g stafide
Biscuitii se sfarima cu mina intr-un castron. Nucile se macina separat. Se adauga in castronul cu biscuiti nucile si stafidele si se amesteca. Zaharul se pune pe foc cit sa se topeasca dar fara sa se arda. Se adauga laptele, untul si se amesteca pina se topeste amindoua.Se adauga apoi cacaua si romul si se amesteca in continuare ptr a se topi/incorpora si cacaua. Se lasa apoi compozitia la racit.
Cind s-a racit se adauga peste biscuiti amestecind pina se omogenizeaza. NU se mai adauga lapte chiar daca aveti impresia ca nu ajunge la toata compozitia de biscuiti.
Se intinde apoi pe celofan, noua ne ies 3 biscuiti mari si se da la rece la frigider.
Ok, am venit de la podiatru.Se pare ca a fost o ciuperca ( onychomycose-in termeni de specialitate)dar la suprafata, deci nu a apucat sa intre in profunzime.Mi-a curatat-o cu un aparat (cam cum iti poliseaza dintii ptr a-ti trata caria) si mi-a dat o solutie cu care sa ma dau zilnic. Mi-a recomandat sa nu-mi mai fac pedichiura pina prin martie si sa asteptam sa vedem daca mai revine.
Merci inca odata Iselin ptr sugestia de podiatru!Am stat ca o bleaga 7 luni.
Ce mesaj meserias ai scris I, mai mare dragul sa te citeasca lumea.
Nelia, ai inteles bine,noi ne-am intersectat pasii cind statea in Longueuil.Uite ca s-a mutat departe si DC ne-a adus tot impreuna
nelia spune:
Dana, ma bucur ca s-a rezolvat cu unghiile si sper sa nu mai apara. Mai faci plingerea?
Si de fapt pentru tine ma intorsesem. Multumesc mult pentru ca ai gasit timp in toata agitatia de la poza de grup ca sa vorbesti cu fetele mele despre medalionele lor cu delfinasi. Sa stii ca, desi eu vazusem faza, Agata a venit si mi-a spus ca sigur sint magice aceste coliere pentru ca toata lumea le observa!
Nu stiu daca le-a mai intrebat cineva la petrecere sau prin alte parti, dar ma bucur ca le tin la git si inca sint influentate de ele! Ati vazut, nu s-au certat deloc la petrecere! Sau eu una nu le-am vazut!
Dragaica spune:
Nelia e deschis calculatorul.
Iselin da, din ala
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010