Sezatoarea canadiana (202) ***Craciun fericit!***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Eu intru acum sa va doresc un Craciun fericit, cu multa bucurie si sanatate in fiecare casa!

Acum cu sanatatea la cele care suntem la a doua tinerete... fratele meu are o vorba buna, zice ca daca ai 40 de ani si nu te doare nimic cand te scoli din pat, inseamna ca ai murit. Concluzia? Sa ne bucuram de orice durere, inseamna ca suntem alive and kicking! (usor cu cheia franceza!)

Ana, sper sa treaca repede spatele, la fel si Simonna!

Citat:
citat din mesajul lui pitilache
Donia multa sanatate si tie! Esti mai bine acum?

Sper sa fiu la ultima tura de antibiotic pe anul asta! Nimic grav, doar... enervant. Multumesc

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia, versiunea mea e ca la 35 iesim din garantie si, de-acolo incolo, fiecare dupa "marca" si "intretinerea" precedenta :) Ma bucur ca e doar... enervant.

Sorry ca v-am stricat meciul cu rinjila, da' mie mi-e profund antipatic - chiar acum incerc sa zimbesc ca el si nu vreti sa vedeti! :)) Uitati-va la asta ce frumos zimbeste:
(Ba cred ca mi s-a si intimplat sa citesc mesaje cu curul in sus pentru ca isi belea ala fasolea la mine si m-a enervat, desi autorul mesajului avea intentii mai putin bataioase! Eh, that's it, we'll live with it!)

Amu', de fapt, am venit sa spun ca n-am cadouri pt. Colegu' si moe, ca veneau prin posta si nu le-am primit inca, desi sint comandate de peste o luna!!!! O sa-i scriu o epistola, cum ca exista o explicatie!, da' la anu' le comand din august! (ca as fi putut da' n-am facut-o).

Ladies, cum miine mi-e deja planificata pe ore si minute,

Craciun fericit, calm si linistit va doresc.

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si eu am avut azi o zi plina...am ajuns cu Edi la doctor, are o durere la coasta de vreo 5 zile. Am tot sperat sa-i treaca cu frectie dar nici gind.Acum asteptam rezultatul de la radiografie.

Apoi am intrat in blide si de abia acum am iesit. Miine e ziua de cozonac si menaj prin casa asa ca nu stiu daca mai intru pe aici.

Va urez si eu un Craciun fericit, cu multe bucate pe masa,Mosul sa fie darnic la toata lumea.

PS.Cristina daca sunt ale tale pozele de pa picasa (ma refer ca nu ai creat albumul cu poze de le toata lumea) superbe...fotograful s-a axat in marea parte pe copii. Care mai de care mai frumosi si zimbareti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si eu va urez Craciun fericit , multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi

Noi am intrat deja in spiritul sarbatorilor de Craciun, am fost la concertul de colide cu Stefan Hrusca. A fost f.frumos...Si ne-am intilnit si cu Cristina (cge) si familia ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

ok,
Am terminat si noi bradul de impodobit, au mai ramas naiscai bomboane lindor care erau programate pentru brad, dar care au inceput a fi mancate si n-a mai ramas mare lucru din ele (nu eu!). Eu am vrut sa le pun in brad, dar zic ia sa iau si eu sa gust,si uite asa, din fiecare cate una, aproape le-am terminat. Da' is bune, rau, sa le mananci nu alta!
Acuma ma simt cu musca pe caciula daca ma intreaba copiii de bomboane trebuie sa ma duc sa cumpar altele sau le zic ca le-au mancat ei pe toate daca tine figura. Cu cel mic poate merge dar cu cel mare nu prea cred, insa il iau si eu mai tare ca el nu mai e de bomboane si poate imi merge.
Stiati ca este un depozit Lindtz in west si acolo am gasit bombonele pretabile de pus in pom, daca le pui tu ata sunt super, forme diverse, culori si arome diferite, le-am cumparat la kilogram , acelasi pret. La noi nu prea a tinut, au mai ramas numai cateva, insa ne descurcam cu ce avem.
V-am zis ca avem dulceata de zmeura si de nuci verzi din Roamania?Eu am mancat ieri jumate de borcan, daca nu mananc eu nu mananca nimeni ai mei prefera nutela.
Craciun fericit, sanatate si bafta la toata lumea,
Carmencita
Cristian 3 ani si 8 luni si Alex 14 ani jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Am uitat sa va zic, am dat gata carnatii, la facut nu la mancat, zic si eu ca maru. Am facut si mai dietetici asa, cu mai putina grasime, acuma asteptam 25 decembrie ca sa ii mancam.
Azi i-am intins in casa sa se usuce un pic pe bara de tractiune, insa maine ii scot afara la - 5 grade. Eu stau la etaju' unu si balconu e chiar deasupra intrarii de la garaj, da' mi-am propus sa ii pazesc, maine ca stau acasa asa ca nici o sansa.
Joyeuses fetes et bonne annee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Pentru ca nu o sa fim pe acasa zilele urmatoare, urez si eu de pe acum sa aveti un Craciun minunat, plin de bucurii alaturi de toti cei dragi, sanatate muuulta si numai numai impliniri.

Donia, La multi ani! lui Cristi,sa creasca mare,voios si sanatos ca frumos deja este,

Diana,felicitari pentru reusita la examen, bafta multa in continuare si tine-o tot asa

Simi, La multi ani! sotului, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati unul de altul ca si pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Simo - de unde va vin cadourile? Eu am primit duminica pachetele mai mari, si in timpul saptamanii trecute un pachet mai mic, termenul maxim a fost 3 saptamani la cel din HongKong, din US a ajuns in 10 zile, din Spania in 2 saptamani. Posta lucreaza si maine, poate le primiti!

Carmencita - cum "montezi" carnatii? ai masinarie de-aia de montat pe robot imi imaginez?
Noua tocmai ce ne-a sosit afumatoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta!
Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Sa aveti un Craciun Binecuvintat!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Va doresc Craciun Fericit alaturi de cei dragi cu multa-multa sanatate, dragoste, pace in suflet si belsug in case!
Va tzuck cu drag

Mergi la inceput