Sezatoarea canadiana (202) ***Craciun fericit!***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dragaica, a mers pina la urma, dar eram prea obosita asta-noapte ca sa termin tot. Asa ca, daca mai poti pune si adresa de astazi...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Multumesc si eu pentru reteta de salam de biscuiti! Si reteta mea e cam la fel, dar eu nu topeam/caramelizam zaharul. Cred ca o incerc de Revelion, ca de Craciun vreau sa fac ciocolata de casa si cremsnit (sau cremes, cum ii zice la noi in Ardeal). Aveti cumva o reteta probata de ciocolata de casa? Daca nu, il intreb pe dom' profesor Google, cum ii zice tatu (tata socru).
ailed15, banuiesc ca la baietel nu poti da gres cu o masinuta.
Eu le-am luat nepotilor (bine, ei sunt mari - 10, 11 si 12 ani) un puzzle de 1000 de piese, sa il faca impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ok eu mi-am prins urechile cu site-ul cu poze...imi ia f mult sa se deschida o poza, e cita fleasca pe ecran...asa e si la voi? pai in ritmul asta la cite poze sunt la Andreea petrec Anul nou uitindu-ma la ele
Help!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ups, eu credeam ca doar eu am problema asta... Dupa 5 minute am o bucata de un centimetru latime dintr-o poza. Asta era ieri, ca azi urmaream noul IP. Dar nu e mai simplu sa fie puse pe un picasa ceva? Zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Andreea - Dragaica, 5 bucsi la Walmart, iti iei o scula de-aia care arata co o strecuratoare de-o pui in oala ca sa steam cu ea. Mare realizare obectul, nu-s de ce nu pot sa-i zic acum pe nume... marguerite... nu... da's pe-aproape... cine mai are, dati-mi o mina de ajutor... Cred ca am vazut si de silicon.

ladies, sustin si suport intilnirea de ladies only (kids if we have to, of course, conform cu politica Sezatorii :) in luna ianuarie. Mai spre sfirsit, dar abia astept, ca eu am vb. cu taota lumea si cu nimeni si-am ramas nevorbita :)

PS: cineva sa-i explice lui Lori ca eu pot sa vb. si mai mult si mai bine... :)

Lori, n-am vb. de Wii... da' e bun, sustin si suport pe Anne cind cere Wii! Da' vreau elasticul roz la schimb, sau macar pe ala verde :)

Pupam, ca se arde peptul de pui.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Vreau si eu pozele!
Dar asa, mai mura-n gura, ca m-apuca nu numai Craciunul dar si Pastele uitindu-ma la ele!
Help! Fie-va mila de mine, ca-s tare "naiva" in ale computerului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Azi s-a pronuntat divortul. Am custodia copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ma bucur mult pentru tine, Casandra!
Un gind bun de Craciun din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Aoleu, da' chiar ca nu mai tine omu' pasul cu voi!!! Dar eu nu ma plang ca asa imi place cand gasesc pagini multe de citit!!!

Apropos de poze, le selectati (nu pe toate ca dureaza, asa calupuri de 10-15) si le "trageti" (drag) in folderul unde vreti sa le copiati. Si apoi va uitati la ele cu programul vostru de vazut poze! Dar trebuie sa va inarmati cu putina rabdare ca-s destul de voluminoase si ia ceva timp sa se copieze.

Lori, stii ce frumos vorbeste Simonna? Neaparat sa iei loc langa ea la urmatoarea intalnire! Ah, si stii ca mi-am facut altul rosu la loc, nu la fel (ca nu fac duplicate!) dar sa am si eu de Craciun!?! Fetelor va multumesc pentru aprecieri si sprijin, asta imi da aripi sa mai fac!

Ref intalnire in ianuarie: doua maini sus! De abia o astept! Paana atunci sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra
Azi s-a pronuntat divortul. Am custodia copiilor!

Bravo! Ma bucur pentru voi!

Mergi la inceput